Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Amszterdam telekocsi, repülőjegyek, busz
Amszterdam
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Amszterdam
Amszterdam
Get prices
Budapest
Utazás repülőjegyek London
London
Utazás busz, vonat, telekocsi Amszterdam
Amszterdam
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Amszterdam?

Budapest szeretne utazni Amszterdam és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Amszterdam utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Amszterdam közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy CityBusExpress) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Amszterdam között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Amszterdam utazás megtervezéséhez.

Budapest és Amszterdam közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Amszterdam

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Amszterdam közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Amszterdam

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Amszterdam vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Amszterdam

Budapest és Amszterdam között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Amszterdam.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Amszterdam közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Amszterdam

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Amszterdam
Hollandia
Távolság
1146 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi, repülőjegyek és busz
Budapest Amszterdam jegyek keresése
Szállások keresése Amszterdam
Tervezze meg utazását Budapest Amszterdam könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Amszterdam könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Amszterdam között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy CityBusExpress összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Amszterdam közötti utazását!

Az Budapest és Amszterdam közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest és Amszterdam közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Amszterdam gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Amszterdam (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Amszterdam közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Amszterdam között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Budapest-Amszterdam közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1146 km-es távolságot, mint a Amszterdam tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Amszterdam buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest Amszterdam való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és Amszterdam közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Sebesség Az Budapest és Amszterdam közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Környezetbarát Az Budapest-Amszterdam vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Rugalmasság Az Budapest-Amszterdam vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Amszterdam vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest Amszterdam történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest Amszterdam számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és Amszterdam között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Amszterdam közötti 1146 km-es távolság megtételének.
Árak A repülőjegyek Budapest Amszterdam drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Amszterdam utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Amszterdam irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Amszterdam?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Amszterdam érkező buszpályaudvarok

Amsterdam Radarweg 1043
Térkép
Amsterdam Europaboulevard P18
Térkép
Amsterdam Elandsgracht
Térkép

Amszterdam érkezési állomások

Amsterdam Centraal
Térkép

Amszterdam érkezési repülőterek

Amsterdam-Schiphol
Térkép
Budapest Amszterdam jegyek keresése
Szállások keresése Amszterdam

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Amszterdam között

Úgy döntött, hogy Budapest Amszterdam utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Amszterdam közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Amszterdam jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Amszterdam, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Amszterdam jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Amszterdam.
  • 2. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Amszterdam közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Amszterdam indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 3. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Amszterdam jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Amszterdam, kényelmesebb utazást biztosíthat.

Autóbusz Budapest Amszterdam

Az Budapest-Amszterdam útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Amszterdam közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A Amszterdam Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Amszterdam induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Budapest-Amszterdam buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Budapest és Amszterdam között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Budapest és Amszterdam között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Budapest-Amszterdam buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Autóbusz társaságok Budapest Amszterdam

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Blablabus
Blablabus
Buszjegyek keresése Budapest Amszterdam

Vonatok Budapest Amszterdam

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Amszterdam tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Amszterdam közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

A napszaktól függően, amikor Budapest Amszterdam utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Amszterdam közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest Amszterdam vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az Budapest és Amszterdam közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Amszterdam tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Amszterdam, hogy a legjobb árat kapja.

Budapest és Amszterdam közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Eurostar
Eurostar
Budapest Amszterdam vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Amszterdam

Légitársaságok Budapest Amszterdam

KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
British Airways
British Airways
Wizzair
Wizzair
Transavia.com
Transavia.com
FlyBE
FlyBE
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Járatok keresése Budapest Amszterdam

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje