Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Barcelona repülőjegyek, busz
Barcelona
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek Barcelona
Barcelona
Get prices
Budapest
Utazás telekocsi, vonat, busz Zürich
Zürich
Utazás busz, repülőjegyek, telekocsi Barcelona
Barcelona
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Barcelona?

Budapest szeretne utazni Barcelona és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Barcelona utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Barcelona közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, SNCF, Blablabus vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Barcelona között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Barcelona utazás megtervezéséhez.

Budapest és Barcelona közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Barcelona

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Barcelona közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Barcelona

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Barcelona vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Barcelona

Budapest és Barcelona között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Barcelona.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Barcelona közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Barcelona

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Barcelona
Spanyolország
Katalónia
Távolság
1497 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek és busz
Budapest Barcelona jegyek keresése
Szállások keresése Barcelona
Tervezze meg utazását Budapest Barcelona könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Barcelona könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Barcelona között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, SNCF, Blablabus vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Barcelona közötti utazását!

Az Budapest és Barcelona közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Barcelona való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Barcelona vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Budapest és Barcelona közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Budapest és Barcelona közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Budapest-Barcelona vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Barcelona vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest és Barcelona közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Barcelona közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Budapest Barcelona gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Barcelona (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Barcelona között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Budapest-Barcelona közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1497 km-es távolságot, mint a Barcelona tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Barcelona buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest Barcelona történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest Barcelona számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és Barcelona között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Barcelona közötti 1497 km-es távolság megtételének.
Biztonsági ellenőrzések A Barcelona utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Budapest Barcelona drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Budapest-Barcelona irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Barcelona?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Barcelona érkező buszpályaudvarok

Barcelone Norte
Térkép
Barcelone Sants
Térkép

Barcelona érkezési állomások

Barcelona-Sants
Térkép

Barcelona érkezési repülőterek

Barcelona-El Prat
Térkép
Budapest Barcelona jegyek keresése
Szállások keresése Barcelona

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Barcelona között

Úgy döntött, hogy Budapest Barcelona utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Barcelona közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Barcelona jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Barcelona, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Barcelona jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Barcelona, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Barcelona jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Barcelona.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Barcelona útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Barcelona tartózkodásához.

Autóbusz Budapest Barcelona

A Barcelona Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Barcelona induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest és Barcelona között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Budapest-Barcelona buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Budapest és Barcelona között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Barcelona buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Barcelona útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Barcelona közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Autóbusz társaságok Budapest Barcelona

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Buszjegyek keresése Budapest Barcelona

Vonatok Budapest Barcelona

A napszaktól függően, amikor Budapest Barcelona utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Barcelona közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest Barcelona vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Barcelona tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Barcelona, hogy a legjobb árat kapja.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Barcelona között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az Budapest Barcelona tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Budapest és Barcelona közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
SNCF
SNCF
Budapest Barcelona vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Barcelona

Légitársaságok Budapest Barcelona

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest Barcelona

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje