Budapest
Közvetlen utazás Belgrád repülőjegyek, telekocsi, busz
Belgrád
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Belgrád?

Budapest szeretne utazni Belgrád és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Belgrád utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Belgrád közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, FlixBus, Belavia vagy Air Serbia) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Belgrád között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Belgrád utazás megtervezéséhez.

Budapest és Belgrád közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Belgrád

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Belgrád közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Belgrád

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Belgrád vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Belgrád

Budapest és Belgrád között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Belgrád.

Telekocsi Budapest Belgrád

Az Budapest és Belgrád közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Belgrád utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Belgrád.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Belgrád közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Belgrád

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Belgrád
Szerbia
Távolság
317 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek, telekocsi és busz
Budapest Belgrád jegyek keresése
Szállások keresése Belgrád
Tervezze meg utazását Budapest Belgrád könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Belgrád könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Belgrád között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, FlixBus, Belavia vagy Air Serbia összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Belgrád közötti utazását!

Az Budapest és Belgrád közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest-Belgrád közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Belgrád tartó utazás környezeti terhelését.
Gazdaságos Az Budapest Belgrád történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Barátságosság Az Budapest és Belgrád közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Kényelem Az Budapest-Belgrád út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Elérhetőség Az Budapest és Belgrád közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Megbízhatóság Az Budapest Belgrád utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Az Budapest és Belgrád közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Belgrád gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Belgrád (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Belgrád közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Belgrád között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Budapest-Belgrád buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Belgrád közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 317 km-es távolságot, mint a Belgrád tartó vonatok.
Az Budapest Belgrád történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Belgrád között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Belgrád közötti 317 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Belgrád számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Budapest Belgrád drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Belgrád utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Belgrád irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Budapest Belgrád való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Belgrád vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Budapest és Belgrád közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Belgrád vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Költségek Az Budapest-Belgrád vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Belgrád vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Belgrád?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Belgrád érkező buszpályaudvarok

Belgrade
Térkép

Belgrád érkezési repülőterek

Beograd
Térkép
Budapest Belgrád jegyek keresése
Szállások keresése Belgrád

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Belgrád között

Úgy döntött, hogy Budapest Belgrád utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Belgrád közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Belgrád útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Belgrád való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 2. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Belgrád jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Belgrád, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 3. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Belgrád közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Belgrád indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.

Autóbusz Budapest Belgrád

Az Budapest-Belgrád útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Belgrád közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Belgrád között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Belgrád felé.

Az Budapest és Belgrád között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Belgrád buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

A Belgrád Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Belgrád induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest és Belgrád között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Autóbusz társaságok Budapest Belgrád

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Budapest Belgrád

Vonatok Budapest Belgrád

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Belgrád tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Belgrád közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Belgrád tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

A napszaktól függően, amikor Budapest Belgrád utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Belgrád közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest és Belgrád közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az Budapest Belgrád tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Belgrád között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Budapest és Belgrád közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Budapest Belgrád vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Belgrád

Légitársaságok Budapest Belgrád

Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest Belgrád

Autóközlekedés Budapest Belgrád

Az Budapest és Belgrád közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Budapest és Belgrád közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A Vivanodán, az Budapest és Belgrád közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Az Budapest és Belgrád közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Autómegosztó platform Budapest Belgrád

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Belgrád

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje