Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Berlin repülőjegyek, busz, telekocsi
Berlin
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, vonat, busz, telekocsi Berlin
Berlin
Get prices
Budapest
Utazás busz, telekocsi Drezda
Drezda
Utazás vonat, busz, telekocsi Berlin
Berlin
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Berlin?

Budapest szeretne utazni Berlin és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Berlin utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Berlin közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, FlixTrain, Hellö vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Berlin között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Berlin utazás megtervezéséhez.

Budapest és Berlin közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Berlin

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Berlin közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Berlin

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Berlin vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Berlin

Budapest és Berlin között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Berlin.

Telekocsi Budapest Berlin

Az Budapest és Berlin közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Berlin utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Berlin.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Berlin közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Berlin

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Berlin
Németország
Berlin
Távolság
688 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek, busz és telekocsi
Budapest Berlin jegyek keresése
Szállások keresése Berlin
Tervezze meg utazását Budapest Berlin könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Berlin könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Berlin között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, FlixTrain, Hellö vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Berlin közötti utazását!

Az Budapest és Berlin közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Berlin történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Berlin között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Berlin közötti 688 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Berlin számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Berlin irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Budapest Berlin drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Berlin utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Az Budapest és Berlin közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Berlin között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Budapest Berlin gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Berlin (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Berlin közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Comfort Az Budapest-Berlin buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Berlin közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 688 km-es távolságot, mint a Berlin tartó vonatok.
Az Budapest Berlin való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és Berlin közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Berlin vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Sebesség Az Budapest és Berlin közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Költségek Az Budapest-Berlin vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Berlin vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest-Berlin közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Budapest és Berlin közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Budapest Berlin történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Berlin gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Megbízhatóság Az Budapest Berlin utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Budapest és Berlin közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Berlin?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép
Budapest-Déli
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Berlin érkező buszpályaudvarok

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Térkép
Berlin Südkreuz
Térkép
Berlin SXF
Térkép
Berlin central bus station
Térkép
Berlin Alexanderplatz
Térkép
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Térkép
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Térkép
Berlin Alt-Tegel
Térkép
Berlin Zoo
Térkép

Berlin érkezési állomások

Berlin Hauptbahnhof
Térkép
Berlin Ostbahnhof
Térkép
Berlin-Schönefeld Flughafen
Térkép
Berlin-Spandau
Térkép

Berlin érkezési repülőterek

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Térkép
Tegel
Térkép
Budapest Berlin jegyek keresése
Szállások keresése Berlin

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Berlin között

Úgy döntött, hogy Budapest Berlin utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Berlin közötti utazásához.

  • 1. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Berlin közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Berlin indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 2. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Berlin útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Berlin tartózkodásához.
  • 3. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Berlin útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Berlin való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Autóbusz Budapest Berlin

Az Budapest-Berlin autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Budapest és Berlin között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Berlin között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Berlin felé.

A Berlin Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Berlin induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest és Berlin között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Budapest-Berlin útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Berlin közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Autóbusz társaságok Budapest Berlin

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Buszjegyek keresése Budapest Berlin

Vonatok Budapest Berlin

Az Budapest és Berlin közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Berlin tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

A napszaktól függően, amikor Budapest Berlin utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Berlin közötti összes közlekedési módot.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Berlin, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest Berlin tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Berlin között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Berlin tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Budapest és Berlin közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Budapest Berlin vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Berlin

Légitársaságok Budapest Berlin

Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Járatok keresése Budapest Berlin

Autóközlekedés Budapest Berlin

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Budapest-Berlin utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az Budapest és Berlin közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Berlin közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Budapest és Berlin közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Az Budapest és Berlin közötti telekocsis utazás kifizetése általában online történik az utazás lefoglalásához használt telekocsi weboldalon keresztül. A használt weboldaltól függően különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre.

Autómegosztó platform Budapest Berlin

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Berlin

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje