Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Koppenhága repülőjegyek, busz
Koppenhága
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás repülőjegyek Malmö
Malmö
Utazás busz, vonat Koppenhága
Koppenhága
Get prices
Budapest
Utazás busz, telekocsi Poznan
Poznan
Utazás repülőjegyek Koppenhága
Koppenhága
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Koppenhága?

Budapest szeretne utazni Koppenhága és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Koppenhága utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Koppenhága közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Deutsche Bahn, SJ, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus vagy IC Bus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Koppenhága között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Koppenhága utazás megtervezéséhez.

Budapest és Koppenhága közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Koppenhága

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Koppenhága közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Koppenhága

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Koppenhága vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Koppenhága

Budapest és Koppenhága között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Koppenhága.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Koppenhága közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Koppenhága

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Koppenhága
Dánia
Távolság
1012 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek és busz
Budapest Koppenhága jegyek keresése
Szállások keresése Koppenhága
Tervezze meg utazását Budapest Koppenhága könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Koppenhága könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Koppenhága között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Deutsche Bahn, SJ, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus vagy IC Bus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Koppenhága közötti utazását!

Az Budapest és Koppenhága közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest és Koppenhága közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Koppenhága gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Koppenhága (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Koppenhága közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Koppenhága között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Budapest-Koppenhága buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Koppenhága közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1012 km-es távolságot, mint a Koppenhága tartó vonatok.
Az Budapest Koppenhága való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Koppenhága vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Kényelem Az Budapest és Koppenhága közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Tájak Az Budapest és Koppenhága közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Költségek Az Budapest-Koppenhága vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Koppenhága vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest Koppenhága történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Koppenhága között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Koppenhága közötti 1012 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Koppenhága számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Budapest Koppenhága drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Koppenhága utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Koppenhága irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Koppenhága?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Koppenhága érkező buszpályaudvarok

Kobenhavn
Térkép
Köbenhavn Ingerslevsgade
Térkép
Köbenhavns Lufthavn
Térkép

Koppenhága érkezési állomások

Copenhagen
Térkép
København H
Térkép
Københavns Lufthavn Kastrup
Térkép
Österport
Térkép
Nørreport St.
Térkép

Koppenhága érkezési repülőterek

Copenhagen
Térkép
Budapest Koppenhága jegyek keresése
Szállások keresése Koppenhága

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Koppenhága között

Úgy döntött, hogy Budapest Koppenhága utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Koppenhága közötti utazásához.

  • 1. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Koppenhága közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Koppenhága indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 2. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Koppenhága útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Koppenhága tartózkodásához.
  • 3. Könnyű utazás
    Ha Budapest és Koppenhága között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Koppenhága indul.

Autóbusz Budapest Koppenhága

A Koppenhága Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Koppenhága induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest és Koppenhága között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Budapest-Koppenhága útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Koppenhága közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Budapest-Koppenhága buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Egyes busztársaságoknál diákok, idősek és gyerekek kedvezményeket kaphatnak az Budapest-Koppenhága közötti buszjegyekre. Javasoljuk, hogy ezt ellenőrizze, amikor a Vivanodán keres jegyet, és ne felejtse el megadni az életkorát. Ezután láthatja a korcsoportjára vonatkozó viteldíjakat.

Az Budapest-Koppenhága buszjegyek gyakran olcsóbbak, ha előre megvásárolja őket, különösen, ha több héttel előre foglal. Egyes busztársaságok azonban last minute ajánlatokat is kínálnak, hogy betöltsék a megmaradt helyeket.

Autóbusz társaságok Budapest Koppenhága

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Buszjegyek keresése Budapest Koppenhága

Vonatok Budapest Koppenhága

Az Budapest Koppenhága tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Koppenhága, hogy a legjobb árat kapja.

A napszaktól függően, amikor Budapest Koppenhága utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Koppenhága közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest és Koppenhága közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Koppenhága tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Koppenhága közötti vonatokon a kerekesszékesek és a mozgáskorlátozott utasok számára rámpák és fenntartott ülőhelyek állnak rendelkezésre. A fogyatékkal élő utasokat arra biztatjuk, hogy az utazás előtt vegyék fel a kapcsolatot az asszisztencia szolgálattal, hogy további segítséget és optimális ellátást kapjanak Budapest.

Budapest és Koppenhága közötti vonatjáratok

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Budapest Koppenhága vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Koppenhága

Légitársaságok Budapest Koppenhága

Easyjet
Easyjet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Járatok keresése Budapest Koppenhága

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje