Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Krakkó telekocsi, busz
Krakkó
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, telekocsi, busz Katowice
Katowice
Utazás vonat, busz, telekocsi Krakkó
Krakkó
Get prices
Budapest
Utazás vonat, busz Vasutmuzeum
Vasutmuzeum
Utazás busz, telekocsi Krakkó
Krakkó
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Krakkó?

Budapest szeretne utazni Krakkó és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Krakkó utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Krakkó közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Russian Railways, MÁV, PKP Intercity, FlixBus vagy LEO Express) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Krakkó között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Krakkó utazás megtervezéséhez.

Budapest és Krakkó közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Krakkó

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Krakkó közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Krakkó

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Krakkó vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Budapest Krakkó

Az Budapest és Krakkó közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Krakkó utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Krakkó.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Krakkó közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Krakkó

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Krakkó
Lengyelország
Távolság
293 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi és busz
Budapest Krakkó jegyek keresése
Szállások keresése Krakkó
Tervezze meg utazását Budapest Krakkó könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Krakkó könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Krakkó között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Russian Railways, MÁV, PKP Intercity, FlixBus vagy LEO Express összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Krakkó közötti utazását!

Az Budapest és Krakkó közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Krakkó való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Krakkó vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Budapest és Krakkó közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Krakkó vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Rugalmasság Az Budapest-Krakkó vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Krakkó vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest-Krakkó közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Krakkó gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Krakkó tartó utazás környezeti terhelését.
Gazdaságos Az Budapest Krakkó történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Kényelem Az Budapest-Krakkó út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Elérhetőség Az Budapest és Krakkó közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Az Budapest és Krakkó közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Krakkó közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Krakkó között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Budapest Krakkó gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Krakkó (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Utazási idő Az Budapest-Krakkó közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 293 km-es távolságot, mint a Krakkó tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Krakkó buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Krakkó?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép
Budapest-Nyugati
Térkép
Rákosrendező
Térkép
Újpest
Térkép
Aquincum felső
Térkép

Krakkó érkező buszpályaudvarok

Krakow
Térkép
Kraków Airport
Térkép
Kraków Dworzec Autobusowy Czyżyny
Térkép

Krakkó érkezési állomások

Kraków Płaszów
Térkép
Kraków Główny
Térkép
Budapest Krakkó jegyek keresése
Szállások keresése Krakkó

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Krakkó között

Úgy döntött, hogy Budapest Krakkó utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Krakkó közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Krakkó jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Krakkó, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Krakkó jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Krakkó.
  • 2. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Krakkó útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Krakkó való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 3. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Krakkó jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Krakkó, kényelmesebb utazást biztosíthat.

Autóbusz Budapest Krakkó

A Krakkó Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Krakkó induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest-Krakkó útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Krakkó közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest és Krakkó között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Krakkó buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Krakkó autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Budapest-Krakkó buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Budapest Krakkó

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Buszjegyek keresése Budapest Krakkó

Vonatok Budapest Krakkó

A napszaktól függően, amikor Budapest Krakkó utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Krakkó közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest Krakkó tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Krakkó tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Krakkó közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az Budapest Krakkó vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Krakkó, hogy a legjobb árat kapja.

Budapest és Krakkó közötti vonatjáratok

Russian Railways
Russian Railways
MÁV
MÁV
PKP Intercity
PKP Intercity
Budapest Krakkó vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Budapest Krakkó

A Vivanodán, az Budapest és Krakkó közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Budapest és Krakkó közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Krakkó közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Az Budapest és Krakkó közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Budapest és Krakkó közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Autómegosztó platform Budapest Krakkó

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Krakkó

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje