Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás London repülőjegyek, busz
London
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás busz, telekocsi, repülőjegyek Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi London
London
Get prices
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek London
London
Get prices

Hogyan juthat el Budapest London?

Budapest szeretne utazni London és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest London utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és London közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Eurostar, FlixBus vagy Eurolines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és London között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-London utazás megtervezéséhez.

Budapest és London közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest London

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és London közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest London

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-London vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest London

Budapest és London között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson London.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és London közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest London

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
London
Egyesült Királyság
Anglia
Távolság
1449 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek és busz
Budapest London jegyek keresése
Szállások keresése London
Tervezze meg utazását Budapest London könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest London könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és London között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Eurostar, FlixBus vagy Eurolines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és London közötti utazását!

Az Budapest és London közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest London való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és London közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Sebesség Az Budapest és London közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Tájak Az Budapest és London közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Rugalmasság Az Budapest-London vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-London vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest és London közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és London közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Budapest London gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek London (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és London között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Budapest-London közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1449 km-es távolságot, mint a London tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-London buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest London történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest London számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és London között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és London közötti 1449 km-es távolság megtételének.
Biztonsági ellenőrzések A London utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Budapest London drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Budapest-London irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem London?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

London érkező buszpályaudvarok

London Victoria Coach Station
Térkép

London érkezési állomások

London St Pancras
Térkép

London érkezési repülőterek

Gatwick
Térkép
Heathrow
Térkép
Luton
Térkép
Stansted
Térkép
Budapest London jegyek keresése
Szállások keresése London

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és London között

Úgy döntött, hogy Budapest London utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és London közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-London jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon London, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-London jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja London.
  • 2. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Budapest és London közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Budapest-London utazáson.
  • 3. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-London jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik London, kényelmesebb utazást biztosíthat.

Autóbusz Budapest London

Az Budapest-London útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és London közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest és London között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

A London Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes London induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-London buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-London buszjegyek gyakran olcsóbbak, ha előre megvásárolja őket, különösen, ha több héttel előre foglal. Egyes busztársaságok azonban last minute ajánlatokat is kínálnak, hogy betöltsék a megmaradt helyeket.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Budapest-London buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Budapest London

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Buszjegyek keresése Budapest London

Vonatok Budapest London

A napszaktól függően, amikor Budapest London utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és London közötti összes közlekedési módot.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest London, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest London vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az Budapest és London közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A London tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Budapest-London útvonalra szóló menetjegyek átvehetők az állomáson, kinyomtathatók otthon vagy közvetlenül a mobiltelefonról. Egyes állomásokon önkiszolgáló kioszk segítségével is lehet jegyet venni.

Az Budapest és London közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Budapest és London közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Eurostar
Eurostar
Budapest London vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest London

Légitársaságok Budapest London

Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Lufthansa
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Wizzair
Wizzair
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Smart Wings
Smart Wings
Ryanair
Ryanair
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Járatok keresése Budapest London

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje