Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Milánó telekocsi, busz
Milánó
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás repülőjegyek, telekocsi, busz Bergamo
Bergamo
Utazás busz, vonat, telekocsi Milánó
Milánó
Get prices
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, telekocsi, busz, vonat Milánó
Milánó
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Milánó?

Budapest szeretne utazni Milánó és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Milánó utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Milánó közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Trenord, FlixBus vagy Blablabus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Milánó között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Milánó utazás megtervezéséhez.

Budapest és Milánó közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Milánó

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Milánó közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Milánó

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Milánó vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Milánó

Budapest és Milánó között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Milánó.

Telekocsi Budapest Milánó

Az Budapest és Milánó közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Milánó utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Milánó.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Milánó közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Milánó

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Milánó
Olaszország
Lombardia
Távolság
787 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi és busz
Budapest Milánó jegyek keresése
Szállások keresése Milánó
Tervezze meg utazását Budapest Milánó könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Milánó könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Milánó között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Trenord, FlixBus vagy Blablabus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Milánó közötti utazását!

Az Budapest és Milánó közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Milánó történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest Milánó számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és Milánó között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Milánó közötti 787 km-es távolság megtételének.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Milánó irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Biztonsági ellenőrzések A Milánó utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Budapest Milánó drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Az Budapest és Milánó közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Milánó között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Milánó közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Budapest Milánó gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Milánó (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Utazási idő Az Budapest-Milánó közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 787 km-es távolságot, mint a Milánó tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Milánó buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest-Milánó közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Budapest és Milánó közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Budapest Milánó történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Milánó tartó utazás környezeti terhelését.
Megbízhatóság Az Budapest Milánó utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Budapest és Milánó közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Kényelem Az Budapest-Milánó út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Az Budapest Milánó való vonatozás előnyei és hátrányai?
Sebesség Az Budapest és Milánó közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Milánó vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Kényelem Az Budapest és Milánó közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Budapest-Milánó vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Milánó vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Milánó?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Milánó érkező buszpályaudvarok

Milan autostazione
Térkép
Milan (San Donato)
Térkép
Milano Centrale
Térkép

Milánó érkezési állomások

Milano Centrale
Térkép
Milano Greco Pirelli
Térkép
Milano Lambrate
Térkép
Milano Porta Garibaldi
Térkép
Milano Rogoredo
Térkép

Milánó érkezési repülőterek

Linate
Térkép
Malpensa
Térkép
Budapest Milánó jegyek keresése
Szállások keresése Milánó

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Milánó között

Úgy döntött, hogy Budapest Milánó utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Milánó közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Milánó jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Milánó, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Milánó jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Milánó.
  • 2. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Milánó útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Milánó való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Milánó útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Milánó tartózkodásához.

Autóbusz Budapest Milánó

Az Budapest-Milánó útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Milánó közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A Milánó Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Milánó induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Milánó között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Milánó felé.

Az Budapest és Milánó között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Budapest és Milánó között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Budapest-Milánó buszjegyek gyakran olcsóbbak, ha előre megvásárolja őket, különösen, ha több héttel előre foglal. Egyes busztársaságok azonban last minute ajánlatokat is kínálnak, hogy betöltsék a megmaradt helyeket.

Autóbusz társaságok Budapest Milánó

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
Hellö
Hellö
Buszjegyek keresése Budapest Milánó

Vonatok Budapest Milánó

A napszaktól függően, amikor Budapest Milánó utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Milánó közötti összes közlekedési módot.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Milánó tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Milánó közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Milánó tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Budapest Milánó tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Milánó, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest Milánó vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Budapest és Milánó közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Trenord
Trenord
Russian Railways
Russian Railways
Budapest Milánó vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Milánó

Légitársaságok Budapest Milánó

Wizzair
Wizzair
Alitalia
Alitalia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest Milánó

Autóközlekedés Budapest Milánó

Az Budapest és Milánó közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Milánó közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Budapest és Milánó közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A Vivanodán, az Budapest és Milánó közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Budapest és Milánó közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Budapest és Milánó közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Az utazás előtt azon a fuvarmegosztó platformon keresztül léphet kapcsolatba az Budapest Milánó fuvarmegosztó sofőrjével, ahol lefoglalta a fuvart. Javasoljuk, hogy az utazás előtt beszélje meg a sofőrrel az utazás részleteit, például a felszállás helyét és a menetrendet.

Autómegosztó platform Budapest Milánó

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Milánó

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje