Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás München vonat, telekocsi, busz, repülőjegyek
München
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás busz, repülőjegyek, vonat, telekocsi München
München
Get prices
Budapest
Utazás vonat, telekocsi, busz Győr
Győr
Utazás busz, vonat, telekocsi München
München
Get prices

Hogyan juthat el Budapest München?

Budapest szeretne utazni München és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest München utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és München közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy Hellö) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és München között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-München utazás megtervezéséhez.

Budapest és München közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest München

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és München közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest München

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-München vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest München

Budapest és München között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson München.

Telekocsi Budapest München

Az Budapest és München közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne München utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár München.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és München közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest München

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
München
Németország
Bajorország
Távolság
561 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés vonat, telekocsi, busz és repülőjegyek
Budapest München jegyek keresése
Szállások keresése München
Tervezze meg utazását Budapest München könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest München könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és München között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy Hellö összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és München közötti utazását!

Az Budapest és München közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest és München közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és München között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Budapest München gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek München (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és München közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Comfort Az Budapest-München buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-München közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 561 km-es távolságot, mint a München tartó vonatok.
Az Budapest München történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és München között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és München közötti 561 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest München számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Környezeti hátrányok Az Budapest-München irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Budapest München drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A München utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Az Budapest München való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és München közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy München vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Tájak Az Budapest és München közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Költségek Az Budapest-München vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-München vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest-München közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Gazdaságos Az Budapest München történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Barátságosság Az Budapest és München közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest München gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Elérhetőség Az Budapest és München közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Megbízhatóság Az Budapest München utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem München?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Déli
Térkép
Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

München érkező buszpályaudvarok

Munich central bus station
Térkép
München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Térkép

München érkezési állomások

München Hbf
Térkép
München Ost
Térkép
München-Pasing
Térkép

München érkezési repülőterek

Franz Josef Strauss
Térkép
Budapest München jegyek keresése
Szállások keresése München

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és München között

Úgy döntött, hogy Budapest München utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és München közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-München útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a München való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 2. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-München útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a München tartózkodásához.
  • 3. Könnyű utazás
    Ha Budapest és München között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt München indul.

Autóbusz Budapest München

A München Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes München induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és München között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik München felé.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-München buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-München útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és München közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest-München autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Budapest és München között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Autóbusz társaságok Budapest München

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Buszjegyek keresése Budapest München

Vonatok Budapest München

Az Budapest München vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az Budapest és München közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A München tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Budapest München tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

A napszaktól függően, amikor Budapest München utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és München közötti összes közlekedési módot.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest München, hogy a legjobb árat kapja.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és München között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Budapest és München közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Budapest München vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest München

Légitársaságok Budapest München

Lufthansa
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest München

Autóközlekedés Budapest München

Az Budapest és München közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Budapest és München közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A Vivanodán, az Budapest és München közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Budapest-München utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az Budapest és München közötti telekocsi-kölcsönzés indulási és érkezési időpontjai a sofőrtől és a választott útvonaltól függően változnak. A Vivanoda keresési lehetőségeket kínál Önnek a legmegfelelőbb időpontok leszűkítéséhez.

Autómegosztó platform Budapest München

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest München

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje