Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Nürnberg busz, vonat, repülőjegyek, telekocsi
Nürnberg
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, repülőjegyek, telekocsi, busz München
München
Utazás telekocsi, busz, vonat Nürnberg
Nürnberg
Get prices
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás busz, repülőjegyek, vonat, telekocsi Nürnberg
Nürnberg
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Nürnberg?

Budapest szeretne utazni Nürnberg és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Nürnberg utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Nürnberg közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy IC Bus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Nürnberg között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Nürnberg utazás megtervezéséhez.

Budapest és Nürnberg közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Nürnberg

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Nürnberg közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Nürnberg

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Nürnberg vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Nürnberg

Budapest és Nürnberg között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Nürnberg.

Telekocsi Budapest Nürnberg

Az Budapest és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Nürnberg utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Nürnberg.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Nürnberg közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Nürnberg

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Nürnberg
Németország
Bajorország
Távolság
625 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés busz, vonat, repülőjegyek és telekocsi
Budapest Nürnberg jegyek keresése
Szállások keresése Nürnberg
Tervezze meg utazását Budapest Nürnberg könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Nürnberg könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Nürnberg között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Deutsche Bahn, FlixBus vagy IC Bus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Nürnberg közötti utazását!

Az Budapest és Nürnberg közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Nürnberg való vonatozás előnyei és hátrányai?
Sebesség Az Budapest és Nürnberg közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Budapest és Nürnberg közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Nürnberg vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Rugalmasság Az Budapest-Nürnberg vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Nürnberg vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest és Nürnberg közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Nürnberg gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Nürnberg (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Nürnberg közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Nürnberg között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Budapest-Nürnberg közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 625 km-es távolságot, mint a Nürnberg tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Nürnberg buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest-Nürnberg közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Nürnberg gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Budapest Nürnberg történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Nürnberg tartó utazás környezeti terhelését.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Budapest és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Kényelem Az Budapest-Nürnberg út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Az Budapest Nürnberg történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest Nürnberg számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és Nürnberg között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Nürnberg közötti 625 km-es távolság megtételének.
Árak A repülőjegyek Budapest Nürnberg drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Nürnberg utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Nürnberg irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Nürnberg?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Nürnberg érkező buszpályaudvarok

Nuremberg
Térkép
Nürnberg
Térkép

Nürnberg érkezési állomások

Nürnberg Hbf
Térkép

Nürnberg érkezési repülőterek

Metropolitan Area
Térkép
Budapest Nürnberg jegyek keresése
Szállások keresése Nürnberg

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Nürnberg között

Úgy döntött, hogy Budapest Nürnberg utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Nürnberg közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Nürnberg jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Nürnberg, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Nürnberg jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Nürnberg.
  • 2. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Budapest és Nürnberg közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Budapest-Nürnberg utazáson.
  • 3. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Nürnberg útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Nürnberg való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Autóbusz Budapest Nürnberg

Az Budapest-Nürnberg autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

A Nürnberg Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Nürnberg induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest és Nürnberg között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Budapest-Nürnberg útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Nürnberg közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Nürnberg buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Nürnberg autóbuszok viteldíjai a társaságtól, a foglalási osztálytól, az utazás dátumától és az indulási időtől függően változhatnak. A Vivanoda segítségével a foglalás előtt egyetlen kattintással összehasonlíthatja a különböző társaságok árait, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot.

Autóbusz társaságok Budapest Nürnberg

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Blablabus
Blablabus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Hellö
Hellö
Buszjegyek keresése Budapest Nürnberg

Vonatok Budapest Nürnberg

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Nürnberg, hogy a legjobb árat kapja.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Nürnberg tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Nürnberg között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az Budapest és Nürnberg közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Nürnberg tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Budapest Nürnberg vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

A napszaktól függően, amikor Budapest Nürnberg utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Nürnberg közötti összes közlekedési módot.

Budapest és Nürnberg közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Budapest Nürnberg vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Nürnberg

Légitársaságok Budapest Nürnberg

Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Lufthansa
Lufthansa
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Eurowings
Eurowings
Járatok keresése Budapest Nürnberg

Autóközlekedés Budapest Nürnberg

A Vivanodán, az Budapest és Nürnberg közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Budapest és Nürnberg közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

Az Budapest és Nürnberg közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Budapest és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Az Budapest és Nürnberg közötti telekocsi-kölcsönzés indulási és érkezési időpontjai a sofőrtől és a választott útvonaltól függően változnak. A Vivanoda keresési lehetőségeket kínál Önnek a legmegfelelőbb időpontok leszűkítéséhez.

A fuvarmegosztó ülések kényelme a használt jármű típusától és a sofőr preferenciáitól függően változik. Fontos, hogy a foglalás előtt ellenőrizze a jármű adatait a sofőrrel.

Autómegosztó platform Budapest Nürnberg

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Nürnberg

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje