Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Párizs busz, repülőjegyek, telekocsi
Párizs
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Párizs
Párizs
Get prices
Budapest
Utazás repülőjegyek London
London
Utazás vonat, telekocsi, busz Párizs
Párizs
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Párizs?

Budapest szeretne utazni Párizs és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Párizs utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Párizs közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (TGV Lyria, MÁV, ÖBB, FlixBus vagy Eurolines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Párizs között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Párizs utazás megtervezéséhez.

Budapest és Párizs közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Párizs

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Párizs közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Párizs

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Párizs vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Párizs

Budapest és Párizs között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Párizs.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Párizs közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Párizs

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Párizs
Franciaország
Ile-de-France
Távolság
1244 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés busz, repülőjegyek és telekocsi
Budapest Párizs jegyek keresése
Szállások keresése Párizs
Tervezze meg utazását Budapest Párizs könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Párizs könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Párizs között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a TGV Lyria, MÁV, ÖBB, FlixBus vagy Eurolines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Párizs közötti utazását!

Az Budapest és Párizs közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest és Párizs közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Párizs gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Párizs (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Párizs közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Párizs között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Budapest-Párizs buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Párizs közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1244 km-es távolságot, mint a Párizs tartó vonatok.
Az Budapest Párizs való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Párizs vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Környezetbarát Az Budapest-Párizs vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Budapest és Párizs közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Költségek Az Budapest-Párizs vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Párizs vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest Párizs történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Párizs között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Párizs közötti 1244 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Párizs számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Budapest Párizs drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Párizs utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Párizs irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Párizs?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Párizs érkező buszpályaudvarok

Paris Quai de Bercy
Térkép
Paris Galliéni
Térkép
Bibliothèque François Mitterrand
Térkép
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Térkép
Paris Marne La Vallée
Térkép
Paris-Bercy
Térkép

Párizs érkezési állomások

Paris-Gare-de-Lyon
Térkép
Paris-Est
Térkép
Paris-Nord
Térkép
Marne-la-Vallée-Chessy
Térkép

Párizs érkezési repülőterek

Paris Charles De Gaulle
Térkép
Paris Orly
Térkép
Budapest Párizs jegyek keresése
Szállások keresése Párizs

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Párizs között

Úgy döntött, hogy Budapest Párizs utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Párizs közötti utazásához.

  • 1. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Párizs közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Párizs indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 2. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Párizs útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Párizs való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 3. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Párizs jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Párizs, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Párizs jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Párizs.

Autóbusz Budapest Párizs

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Párizs buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Párizs útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Párizs közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest és Párizs között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Budapest és Párizs között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Egyes busztársaságoknál diákok, idősek és gyerekek kedvezményeket kaphatnak az Budapest-Párizs közötti buszjegyekre. Javasoljuk, hogy ezt ellenőrizze, amikor a Vivanodán keres jegyet, és ne felejtse el megadni az életkorát. Ezután láthatja a korcsoportjára vonatkozó viteldíjakat.

Az Budapest-Párizs buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Autóbusz társaságok Budapest Párizs

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Buszjegyek keresése Budapest Párizs

Vonatok Budapest Párizs

Az Budapest Párizs tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Párizs között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az Budapest és Párizs közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Párizs, hogy a legjobb árat kapja.

A napszaktól függően, amikor Budapest Párizs utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Párizs közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest és Párizs közötti vonatokon a kerekesszékesek és a mozgáskorlátozott utasok számára rámpák és fenntartott ülőhelyek állnak rendelkezésre. A fogyatékkal élő utasokat arra biztatjuk, hogy az utazás előtt vegyék fel a kapcsolatot az asszisztencia szolgálattal, hogy további segítséget és optimális ellátást kapjanak Budapest.

Budapest és Párizs közötti vonatjáratok

TGV Lyria
TGV Lyria
MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
Russian Railways
Russian Railways
Budapest Párizs vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Párizs

Légitársaságok Budapest Párizs

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Wizzair
Wizzair
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Smart Wings
Smart Wings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest Párizs

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje