Budapest
Közvetlen utazás Pozsony busz, vonat, telekocsi
Pozsony
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Pozsony?

Budapest szeretne utazni Pozsony és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Pozsony utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Pozsony közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (FlixBus, Blablacar, MÁV, ÖBB vagy Russian Railways) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Pozsony között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Pozsony utazás megtervezéséhez.

Budapest és Pozsony közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Pozsony

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Pozsony közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Pozsony

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Pozsony vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Budapest Pozsony

Az Budapest és Pozsony közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Pozsony utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Pozsony.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Pozsony közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Pozsony

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Pozsony
Szlovákia
Távolság
161 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés busz, vonat és telekocsi
Budapest Pozsony jegyek keresése
Szállások keresése Pozsony
Tervezze meg utazását Budapest Pozsony könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Pozsony könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Pozsony között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a FlixBus, Blablacar, MÁV, ÖBB vagy Russian Railways összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Pozsony közötti utazását!

Az Budapest és Pozsony közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest-Pozsony közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Budapest és Pozsony közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Budapest Pozsony történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Pozsony gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Megbízhatóság Az Budapest Pozsony utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Budapest és Pozsony közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Az Budapest és Pozsony közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Pozsony között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Budapest Pozsony gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Pozsony (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Pozsony közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Comfort Az Budapest-Pozsony buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Pozsony közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 161 km-es távolságot, mint a Pozsony tartó vonatok.
Az Budapest Pozsony való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Pozsony vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Kényelem Az Budapest és Pozsony közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Tájak Az Budapest és Pozsony közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Költségek Az Budapest-Pozsony vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Pozsony vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Pozsony?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Déli
Térkép
Budapest-Keleti
Térkép

Pozsony érkező buszpályaudvarok

Bratislava (central bus station)
Térkép
Bratislava Most SNP
Térkép
Bratislava Einsteinova
Térkép
Bratislava BTS
Térkép

Pozsony érkezési állomások

Bratislava-Petrzalka
Térkép
Bratislava-Lamac
Térkép
Budapest Pozsony jegyek keresése
Szállások keresése Pozsony

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Pozsony között

Úgy döntött, hogy Budapest Pozsony utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Pozsony közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Pozsony útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Pozsony tartózkodásához.
  • 2. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Budapest és Pozsony közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Budapest-Pozsony utazáson.
  • 3. Könnyű utazás
    Ha Budapest és Pozsony között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Pozsony indul.

Autóbusz Budapest Pozsony

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Pozsony között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Pozsony felé.

Az Budapest és Pozsony között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

A Pozsony Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Pozsony induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest-Pozsony útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Pozsony közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest-Pozsony autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Budapest-Pozsony buszjegyek visszatérítési szabályai a busztársaságtól és a foglalási osztálytól függően változnak. Általában a nagyon olcsó jegyek és az akciós jegyek törlés esetén nem jogosultak visszatérítésre, de egyes társaságok részleges visszatérítést vagy halasztási lehetőséget kínálnak. Fontos, hogy a Pozsony jegy megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Autóbusz társaságok Budapest Pozsony

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Budapest Pozsony

Vonatok Budapest Pozsony

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Pozsony, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest és Pozsony közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Pozsony tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Budapest Pozsony tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

A napszaktól függően, amikor Budapest Pozsony utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Pozsony közötti összes közlekedési módot.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Pozsony tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Budapest és Pozsony közötti vonaton lehetőség van speciális ülőhelyfoglalásra. A társaságtól függően ez a szolgáltatás díjköteles lehet. Az ülőhelyeket online vagy az állomás jegypénztárában lehet lefoglalni.

Budapest és Pozsony közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Russian Railways
Russian Railways
Budapest Pozsony vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Budapest Pozsony

Az Budapest és Pozsony közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Pozsony közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Budapest és Pozsony közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

A Vivanodán, az Budapest és Pozsony közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Budapest-Pozsony utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az utazás előtt azon a fuvarmegosztó platformon keresztül léphet kapcsolatba az Budapest Pozsony fuvarmegosztó sofőrjével, ahol lefoglalta a fuvart. Javasoljuk, hogy az utazás előtt beszélje meg a sofőrrel az utazás részleteit, például a felszállás helyét és a menetrendet.

Autómegosztó platform Budapest Pozsony

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Pozsony

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje