Budapest
Közvetlen utazás Prága telekocsi, repülőjegyek, busz
Prága
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Prága?

Budapest szeretne utazni Prága és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Prága utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Prága közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Russian Railways, Hellö vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Prága között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Prága utazás megtervezéséhez.

Budapest és Prága közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Prága

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Prága közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Prága

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Prága vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Prága

Budapest és Prága között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Prága.

Telekocsi Budapest Prága

Az Budapest és Prága közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Prága utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Prága.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Prága közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Prága

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Prága
Cseh Köztársaság
Távolság
444 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi, repülőjegyek és busz
Budapest Prága jegyek keresése
Szállások keresése Prága
Tervezze meg utazását Budapest Prága könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Prága könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Prága között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Russian Railways, Hellö vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Prága közötti utazását!

Az Budapest és Prága közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Prága történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Prága között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Prága közötti 444 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Prága számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Budapest Prága drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Prága utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Prága irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Budapest és Prága közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Prága gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Prága (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Prága közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Prága között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Budapest-Prága buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Prága közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 444 km-es távolságot, mint a Prága tartó vonatok.
Az Budapest Prága való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és Prága közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Prága vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Tájak Az Budapest és Prága közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Költségek Az Budapest-Prága vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Prága vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest-Prága közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Budapest és Prága közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Budapest Prága történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Prága gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Megbízhatóság Az Budapest Prága utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Budapest és Prága közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Prága?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Déli
Térkép
Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Prága érkező buszpályaudvarok

UAN Florenc Praha (Prague)
Térkép
Prague Main Railway Station
Térkép
Praha Dejvická
Térkép
Praha Letiště Václava Havla
Térkép
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Térkép

Prága érkezési állomások

Prague hlavní nádraží
Térkép

Prága érkezési repülőterek

Prague Ruzyne
Térkép
Budapest Prága jegyek keresése
Szállások keresése Prága

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Prága között

Úgy döntött, hogy Budapest Prága utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Prága közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Prága útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Prága tartózkodásához.
  • 2. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Prága útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Prága való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 3. Könnyű utazás
    Ha Budapest és Prága között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Prága indul.

Autóbusz Budapest Prága

Az Budapest-Prága autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Budapest és Prága között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Budapest-Prága buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Budapest-Prága útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Prága közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest-Prága autóbuszok viteldíjai a társaságtól, a foglalási osztálytól, az utazás dátumától és az indulási időtől függően változhatnak. A Vivanoda segítségével a foglalás előtt egyetlen kattintással összehasonlíthatja a különböző társaságok árait, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot.

Az Budapest-Prága buszjegyek gyakran olcsóbbak, ha előre megvásárolja őket, különösen, ha több héttel előre foglal. Egyes busztársaságok azonban last minute ajánlatokat is kínálnak, hogy betöltsék a megmaradt helyeket.

Autóbusz társaságok Budapest Prága

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Buszjegyek keresése Budapest Prága

Vonatok Budapest Prága

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Prága, hogy a legjobb árat kapja.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Prága között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Prága tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

A napszaktól függően, amikor Budapest Prága utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Prága közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest és Prága közötti vonaton lehetőség van speciális ülőhelyfoglalásra. A társaságtól függően ez a szolgáltatás díjköteles lehet. Az ülőhelyeket online vagy az állomás jegypénztárában lehet lefoglalni.

Az Budapest és Prága közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Budapest és Prága közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Russian Railways
Russian Railways
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Budapest Prága vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Prága

Légitársaságok Budapest Prága

Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Járatok keresése Budapest Prága

Autóközlekedés Budapest Prága

A Vivanodán, az Budapest és Prága közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Budapest és Prága közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Prága közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Budapest és Prága közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Budapest és Prága közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Autómegosztó platform Budapest Prága

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Prága

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje