Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Róma repülőjegyek, telekocsi, vonat, busz
Róma
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás busz, vonat, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, telekocsi, vonat Róma
Róma
Get prices
Budapest
Utazás telekocsi, busz Zágráb
Zágráb
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Róma
Róma
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Róma?

Budapest szeretne utazni Róma és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Róma utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Róma közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus vagy Blablabus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Róma között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Róma utazás megtervezéséhez.

Budapest és Róma közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Róma

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Róma közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Róma

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Róma vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Róma

Budapest és Róma között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Róma.

Telekocsi Budapest Róma

Az Budapest és Róma közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Róma utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Róma.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Róma közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Róma

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Róma
Olaszország
Latium
Távolság
810 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek, telekocsi, vonat és busz
Budapest Róma jegyek keresése
Szállások keresése Róma
Tervezze meg utazását Budapest Róma könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Róma könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Róma között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus vagy Blablabus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Róma közötti utazását!

Az Budapest és Róma közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Róma való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és Róma közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Környezetbarát Az Budapest-Róma vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Tájak Az Budapest és Róma közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Költségek Az Budapest-Róma vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Róma vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest Róma történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Róma között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Róma közötti 810 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Róma számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Biztonsági ellenőrzések A Róma utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Budapest Róma drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Budapest-Róma irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Budapest és Róma közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Róma közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Budapest Róma gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Róma (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Róma között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Budapest-Róma buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Róma közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 810 km-es távolságot, mint a Róma tartó vonatok.
Az Budapest-Róma közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Róma gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Barátságosság Az Budapest és Róma közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Budapest Róma történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Megbízhatóság Az Budapest Róma utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Budapest és Róma közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Róma?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Róma érkező buszpályaudvarok

Roma Tiburtina
Térkép
Aeroporto Fiumicino
Térkép
Aeroporto Ciampino
Térkép

Róma érkezési állomások

Roma Termini
Térkép
Roma Tiburtina
Térkép
Ottaviano
Térkép
Roma Ostiense
Térkép
Fiumicino Aeroporto
Térkép
Roma Trastevere
Térkép
Fidene
Térkép
Fiera di Roma
Térkép
Magliana
Térkép
Muratella
Térkép
Nuovo Salario
Térkép
Ponte Galeria
Térkép
Roma Nomentana LM
Térkép
Roma Tuscolana
Térkép
Settebagni
Térkép
Villa Bonelli
Térkép
None
None

Róma érkezési repülőterek

Fiumicino
Térkép
Budapest Róma jegyek keresése
Szállások keresése Róma

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Róma között

Úgy döntött, hogy Budapest Róma utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Róma közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Róma jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Róma, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Róma jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Róma.
  • 2. Könnyű utazás
    Ha Budapest és Róma között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Róma indul.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Róma útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Róma tartózkodásához.

Autóbusz Budapest Róma

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Róma között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Róma felé.

Az Budapest-Róma útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Róma közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A Róma Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Róma induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Róma buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Róma buszjegyek visszatérítési szabályai a busztársaságtól és a foglalási osztálytól függően változnak. Általában a nagyon olcsó jegyek és az akciós jegyek törlés esetén nem jogosultak visszatérítésre, de egyes társaságok részleges visszatérítést vagy halasztási lehetőséget kínálnak. Fontos, hogy a Róma jegy megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Az Budapest-Róma buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Autóbusz társaságok Budapest Róma

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Buszjegyek keresése Budapest Róma

Vonatok Budapest Róma

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Róma, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest Róma tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

A napszaktól függően, amikor Budapest Róma utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Róma közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest Róma vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az Budapest és Róma közötti vonaton lehetőség van speciális ülőhelyfoglalásra. A társaságtól függően ez a szolgáltatás díjköteles lehet. Az ülőhelyeket online vagy az állomás jegypénztárában lehet lefoglalni.

Az Budapest és Róma közötti vonatokon a kerekesszékesek és a mozgáskorlátozott utasok számára rámpák és fenntartott ülőhelyek állnak rendelkezésre. A fogyatékkal élő utasokat arra biztatjuk, hogy az utazás előtt vegyék fel a kapcsolatot az asszisztencia szolgálattal, hogy további segítséget és optimális ellátást kapjanak Budapest.

Budapest és Róma közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Budapest Róma vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Róma

Légitársaságok Budapest Róma

Wizzair
Wizzair
Easyjet
Easyjet
Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Járatok keresése Budapest Róma

Autóközlekedés Budapest Róma

Az Budapest és Róma közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Budapest és Róma közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Róma közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Budapest és Róma közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

A Vivanodán, az Budapest és Róma közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Budapest és Róma közötti telekocsi-kölcsönzés indulási és érkezési időpontjai a sofőrtől és a választott útvonaltól függően változnak. A Vivanoda keresési lehetőségeket kínál Önnek a legmegfelelőbb időpontok leszűkítéséhez.

Autómegosztó platform Budapest Róma

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Róma

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje