Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Stockholm repülőjegyek, busz
Stockholm
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás busz, vonat, telekocsi Varsó
Varsó
Utazás repülőjegyek Stockholm
Stockholm
Get prices
Budapest
Utazás repülőjegyek Koppenhága
Koppenhága
Utazás busz, vonat Stockholm
Stockholm
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Stockholm?

Budapest szeretne utazni Stockholm és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Stockholm utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Stockholm közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Russian Railways, SJ, FlixBus, LEO Express vagy Eurolines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Stockholm között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Stockholm utazás megtervezéséhez.

Budapest és Stockholm közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Stockholm

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Stockholm közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Stockholm

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Stockholm vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Stockholm

Budapest és Stockholm között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Stockholm.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Stockholm közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Stockholm

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Stockholm
Svédország
Távolság
1317 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés repülőjegyek és busz
Budapest Stockholm jegyek keresése
Szállások keresése Stockholm
Tervezze meg utazását Budapest Stockholm könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Stockholm könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Stockholm között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Russian Railways, SJ, FlixBus, LEO Express vagy Eurolines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Stockholm közötti utazását!

Az Budapest és Stockholm közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest és Stockholm közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Budapest Stockholm gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Stockholm (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Stockholm között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Stockholm közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Comfort Az Budapest-Stockholm buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Stockholm közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1317 km-es távolságot, mint a Stockholm tartó vonatok.
Az Budapest Stockholm történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Stockholm között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Stockholm közötti 1317 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Stockholm számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Budapest Stockholm drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Budapest-Stockholm irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Biztonsági ellenőrzések A Stockholm utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Az Budapest Stockholm való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Stockholm vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Kényelem Az Budapest és Stockholm közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Stockholm vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Költségek Az Budapest-Stockholm vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Stockholm vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Stockholm?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Stockholm érkező buszpályaudvarok

Stockholm
Térkép
Rålambshovsparken
Térkép

Stockholm érkezési állomások

Stockholm Centralstation
Térkép

Stockholm érkezési repülőterek

Arlanda
Térkép
Skavsta
Térkép
Budapest Stockholm jegyek keresése
Szállások keresése Stockholm

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Stockholm között

Úgy döntött, hogy Budapest Stockholm utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Stockholm közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Stockholm jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Stockholm, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Budapest-Stockholm közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Stockholm indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Stockholm útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Stockholm tartózkodásához.

Autóbusz Budapest Stockholm

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Stockholm buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Budapest-Stockholm útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Stockholm közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Budapest-Stockholm buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

A Stockholm Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Stockholm induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Stockholm között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Stockholm felé.

Az Budapest és Stockholm között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Autóbusz társaságok Budapest Stockholm

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
Buszjegyek keresése Budapest Stockholm

Vonatok Budapest Stockholm

Az Budapest Stockholm vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Az Budapest Stockholm tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Az Budapest és Stockholm közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Stockholm tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Stockholm között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Stockholm, hogy a legjobb árat kapja.

Budapest és Stockholm közötti vonatjáratok

Russian Railways
Russian Railways
SJ
SJ
Budapest Stockholm vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Stockholm

Légitársaságok Budapest Stockholm

Easyjet
Easyjet
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Air Serbia
Air Serbia
Járatok keresése Budapest Stockholm

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje