Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Varsó busz, telekocsi, vonat, repülőjegyek
Varsó
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás busz, telekocsi Radom
Radom
Utazás vonat, busz, telekocsi Varsó
Varsó
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Varsó?

Budapest szeretne utazni Varsó és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Varsó utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Varsó közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Russian Railways, PKP Intercity, FlixBus, LEO Express vagy LOT Polish Airlines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Varsó között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Varsó utazás megtervezéséhez.

Budapest és Varsó közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Varsó

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Varsó közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Varsó

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Varsó vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Varsó

Budapest és Varsó között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Varsó.

Telekocsi Budapest Varsó

Az Budapest és Varsó közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Varsó utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Varsó.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Varsó közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Varsó

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Varsó
Lengyelország
Távolság
545 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés busz, telekocsi, vonat és repülőjegyek
Budapest Varsó jegyek keresése
Szállások keresése Varsó
Tervezze meg utazását Budapest Varsó könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Varsó könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Varsó között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Russian Railways, PKP Intercity, FlixBus, LEO Express vagy LOT Polish Airlines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Varsó közötti utazását!

Az Budapest és Varsó közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest-Varsó közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Varsó tartó utazás környezeti terhelését.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Varsó gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Budapest Varsó történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Kényelem Az Budapest-Varsó út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Budapest és Varsó közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Az Budapest Varsó való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Budapest-Varsó vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Budapest és Varsó közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Megközelíthetőség Az Budapest vagy Varsó vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Rugalmasság Az Budapest-Varsó vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Budapest-Varsó vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Budapest és Varsó közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Varsó közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Budapest Varsó gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Varsó (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Varsó között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Budapest-Varsó közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 545 km-es távolságot, mint a Varsó tartó vonatok.
Comfort Az Budapest-Varsó buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Budapest Varsó történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Budapest Varsó számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Budapest és Varsó között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Varsó közötti 545 km-es távolság megtételének.
Biztonsági ellenőrzések A Varsó utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Budapest Varsó drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Budapest-Varsó irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Varsó?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Keleti
Térkép

Budapest indulási repülőterei

Ferihegy
Térkép

Varsó érkező buszpályaudvarok

Warszawa West
Térkép
Warszawa Centrum
Térkép
Warszawa Lotnisko Chopina
Térkép
Warszawa Młociny
Térkép

Varsó érkezési állomások

Warszawa Centralna
Térkép
Warszawa Wschodnia
Térkép
Warszawa Zachodnia
Térkép

Varsó érkezési repülőterek

Frederic Chopin
Térkép
Budapest Varsó jegyek keresése
Szállások keresése Varsó

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Varsó között

Úgy döntött, hogy Budapest Varsó utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Varsó közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Varsó jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Varsó, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Budapest-Varsó jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Varsó, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Budapest-Varsó jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Varsó.
  • 3. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Budapest-Varsó útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Varsó való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Autóbusz Budapest Varsó

Az Budapest-Varsó útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Varsó közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest és Varsó között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Varsó buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az autóbusz-út időtartama Budapest és Varsó között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Varsó felé.

A Varsó Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Varsó induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest-Varsó autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Autóbusz társaságok Budapest Varsó

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Buszjegyek keresése Budapest Varsó

Vonatok Budapest Varsó

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Budapest Varsó tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

A napszaktól függően, amikor Budapest Varsó utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Varsó közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest Varsó vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Varsó, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest-Varsó útvonalra szóló menetjegyek átvehetők az állomáson, kinyomtathatók otthon vagy közvetlenül a mobiltelefonról. Egyes állomásokon önkiszolgáló kioszk segítségével is lehet jegyet venni.

Az Budapest és Varsó közötti vonaton lehetőség van speciális ülőhelyfoglalásra. A társaságtól függően ez a szolgáltatás díjköteles lehet. Az ülőhelyeket online vagy az állomás jegypénztárában lehet lefoglalni.

Budapest és Varsó közötti vonatjáratok

Russian Railways
Russian Railways
PKP Intercity
PKP Intercity
Budapest Varsó vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Varsó

Légitársaságok Budapest Varsó

LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Járatok keresése Budapest Varsó

Autóközlekedés Budapest Varsó

A Vivanodán, az Budapest és Varsó közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Budapest és Varsó közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Varsó közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Budapest és Varsó közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Budapest és Varsó közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Budapest és Varsó közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

Autómegosztó platform Budapest Varsó

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Varsó

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje