Ajánlott útvonal
Budapest
Közvetlen utazás Zágráb telekocsi, busz
Zágráb
Get prices
Alternatív útvonalak
Budapest
Utazás vonat, busz, telekocsi Bécs
Bécs
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Zágráb
Zágráb
Get prices
Budapest
Utazás vonat, telekocsi, busz Nagykanizsa
Nagykanizsa
Utazás busz, telekocsi Zágráb
Zágráb
Get prices

Hogyan juthat el Budapest Zágráb?

Budapest szeretne utazni Zágráb és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Budapest Zágráb utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Budapest és Zágráb közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, FlixBus, Hellö vagy Croatia Airlines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Budapest és Zágráb között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Budapest-Zágráb utazás megtervezéséhez.

Budapest és Zágráb közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Budapest Zágráb

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Budapest és Zágráb közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Budapest Zágráb

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Budapest-Zágráb vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Budapest Zágráb

Budapest és Zágráb között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Zágráb.

Telekocsi Budapest Zágráb

Az Budapest és Zágráb közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Zágráb utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Budapest, akár Zágráb.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Budapest és Zágráb közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Budapest Zágráb

Indulási város
Budapest
Magyarország
Célváros
Zágráb
Horvátország
Zágráb
Távolság
299 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi és busz
Budapest Zágráb jegyek keresése
Szállások keresése Zágráb
Tervezze meg utazását Budapest Zágráb könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Budapest Zágráb könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Budapest és Zágráb között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, FlixBus, Hellö vagy Croatia Airlines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Budapest és Zágráb közötti utazását!

Az Budapest és Zágráb közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Budapest Zágráb való vonatozás előnyei és hátrányai?
Kényelem Az Budapest és Zágráb közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Tájak Az Budapest és Zágráb közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Környezetbarát Az Budapest-Zágráb vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Költségek Az Budapest-Zágráb vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Budapest-Zágráb vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Budapest-Zágráb közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Budapest Zágráb gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Budapest Zágráb tartó utazás környezeti terhelését.
Barátságosság Az Budapest és Zágráb közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Kényelem Az Budapest-Zágráb út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Megbízhatóság Az Budapest Zágráb utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Az Budapest Zágráb történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Budapest és Zágráb között a repülés a leggyorsabb módja az Budapest és Zágráb közötti 299 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Budapest Zágráb számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Biztonsági ellenőrzések A Zágráb utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Budapest repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Budapest-Zágráb irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Budapest Zágráb drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Az Budapest és Zágráb közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Budapest és Zágráb közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Budapest és Zágráb között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Budapest Zágráb gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Zágráb (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Comfort Az Budapest-Zágráb buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Budapest-Zágráb közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 299 km-es távolságot, mint a Zágráb tartó vonatok.

Honnan induljunk Budapest? Hová érkezem Zágráb?

Budapest induló buszpályaudvarok

Budapest
Térkép
Budapest Airport
Térkép

Budapest indulási állomások

Budapest-Déli
Térkép
Budapest-Keleti
Térkép
Budapest-Nyugati
Térkép
Rákosrendező
Térkép
Újpest
Térkép
Aquincum felső
Térkép

Zágráb érkező buszpályaudvarok

Zagreb
Térkép
Zagreb
Térkép

Zágráb érkezési repülőterek

Pleso
Térkép
Budapest Zágráb jegyek keresése
Szállások keresése Zágráb

3 tipp az olcsóbb utazásért Budapest és Zágráb között

Úgy döntött, hogy Budapest Zágráb utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Budapest és Zágráb közötti utazásához.

  • 1. Könnyű utazás
    Ha Budapest és Zágráb között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Zágráb indul.
  • 2. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Budapest-Zágráb jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Zágráb, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Budapest-Zágráb útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Zágráb tartózkodásához.

Autóbusz Budapest Zágráb

A Zágráb Budapest induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Zágráb induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Budapest-Zágráb útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Budapest és Zágráb közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Budapest-Zágráb autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Budapest és Zágráb között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Budapest és Zágráb között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Budapest-Zágráb buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Autóbusz társaságok Budapest Zágráb

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Buszjegyek keresése Budapest Zágráb

Vonatok Budapest Zágráb

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Budapest Zágráb, hogy a legjobb árat kapja.

Az Budapest Zágráb tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

A napszaktól függően, amikor Budapest Zágráb utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Budapest és Zágráb közötti összes közlekedési módot.

Az Budapest és Zágráb közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Budapest és Zágráb között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az Budapest és Zágráb közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Budapest és Zágráb közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Budapest Zágráb vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Budapest Zágráb

Légitársaságok Budapest Zágráb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Járatok keresése Budapest Zágráb

Autóközlekedés Budapest Zágráb

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Az Budapest és Zágráb közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Budapest és Zágráb közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Budapest és Zágráb közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Budapest és Zágráb közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

A háziállatok a sofőr preferenciájától függően engedélyezettek az Budapest és Zágráb közötti telekocsi-közlekedésben. Fontos, hogy a foglalás előtt egyeztessen a sofőrrel.

Autómegosztó platform Budapest Zágráb

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Budapest Zágráb

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje