Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Amszterdam
Amszterdam
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás repülőjegyek Dortmund
Dortmund
Utazás busz, telekocsi Amszterdam
Amszterdam
Get prices
Debrecen
Közvetlen utazás Amszterdam busz
Amszterdam
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Amszterdam?

Debrecen szeretne utazni Amszterdam és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Amszterdam utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Amszterdam közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (KLM, Wizzair, FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Amszterdam között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Amszterdam utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Amszterdam közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Amszterdam

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Amszterdam közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Amszterdam

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Amszterdam vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Amszterdam

Debrecen és Amszterdam között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Amszterdam.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Amszterdam közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Amszterdam

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Amszterdam
Hollandia
Távolság
1310 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Amszterdam jegyek keresése
Szállások keresése Amszterdam
Tervezze meg utazását Debrecen Amszterdam könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Amszterdam könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Amszterdam között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a KLM, Wizzair, FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Amszterdam közötti utazását!

Az Debrecen és Amszterdam közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Amszterdam történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Debrecen Amszterdam számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Debrecen és Amszterdam között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Amszterdam közötti 1310 km-es távolság megtételének.
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Amszterdam irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Debrecen Amszterdam drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Amszterdam utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Az Debrecen és Amszterdam közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Amszterdam között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Amszterdam gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Amszterdam (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Amszterdam közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Utazási idő Az Debrecen-Amszterdam közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1310 km-es távolságot, mint a Amszterdam tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Amszterdam buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen Amszterdam való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Amszterdam vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Környezetbarát Az Debrecen-Amszterdam vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Kényelem Az Debrecen és Amszterdam közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Debrecen-Amszterdam vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Amszterdam vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Amszterdam?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Debrecen indulási repülőterei

Debrecen
Térkép

Amszterdam érkező buszpályaudvarok

Amsterdam Radarweg 1043
Térkép

Amszterdam érkezési repülőterek

Amsterdam-Schiphol
Térkép
Debrecen Amszterdam jegyek keresése
Szállások keresése Amszterdam

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Amszterdam között

Úgy döntött, hogy Debrecen Amszterdam utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Amszterdam közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Amszterdam útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Amszterdam tartózkodásához.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Amszterdam jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Amszterdam, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Amszterdam jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Amszterdam.
  • 3. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Amszterdam jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Amszterdam, kényelmesebb utazást biztosíthat.

Autóbusz Debrecen Amszterdam

Az Debrecen-Amszterdam útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Amszterdam közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Amszterdam között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Amszterdam felé.

Az Debrecen és Amszterdam között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Debrecen-Amszterdam autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Debrecen és Amszterdam között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Debrecen-Amszterdam buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Autóbusz társaságok Debrecen Amszterdam

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Amszterdam

Vonatok Debrecen Amszterdam

Az Debrecen és Amszterdam közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az Debrecen és Amszterdam közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Amszterdam tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Amszterdam, hogy a legjobb árat kapja.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Amszterdam utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Amszterdam közötti összes közlekedési módot.

Ez gyakran függ a díjszabástól és a vasúttársaság lemondási szabályaitól. Ha az Debrecen Amszterdam tartó vonatjegye nem visszatéríthető, akkor lehet, hogy van lehetőség a jegy cseréjére vagy módosítására, amiért plusz díjat kell fizetnie.

Az Debrecen és Amszterdam közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Debrecen és Amszterdam közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Amszterdam vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Amszterdam

Légitársaságok Debrecen Amszterdam

KLM
KLM
Wizzair
Wizzair
Járatok keresése Debrecen Amszterdam

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje