Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás Bécs busz, vonat, telekocsi
Bécs
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás telekocsi, busz, vonat Bécs
Bécs
Get prices
Debrecen
Utazás telekocsi, busz Pozsony
Pozsony
Utazás busz, vonat, telekocsi Bécs
Bécs
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Bécs?

Debrecen szeretne utazni Bécs és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Bécs utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Bécs közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, ÖBB, Blablacar vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Bécs között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Bécs utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Bécs közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Bécs

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Bécs közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Bécs

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Bécs vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Debrecen Bécs

Az Debrecen és Bécs közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Bécs utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Bécs.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Bécs közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Bécs

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Bécs
Ausztria
Bécs
Távolság
400 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Bécs jegyek keresése
Szállások keresése Bécs
Tervezze meg utazását Debrecen Bécs könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Bécs könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Bécs között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, ÖBB, Blablacar vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Bécs közötti utazását!

Az Debrecen és Bécs közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Bécs való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Debrecen-Bécs vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Sebesség Az Debrecen és Bécs közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Debrecen és Bécs közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Debrecen-Bécs vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Bécs vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Debrecen és Bécs közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Bécs közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Debrecen Bécs gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Bécs (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Bécs között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Debrecen-Bécs közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 400 km-es távolságot, mint a Bécs tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Bécs buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen-Bécs közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Debrecen Bécs tartó utazás környezeti terhelését.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Bécs gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Debrecen Bécs történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Kényelem Az Debrecen-Bécs út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Debrecen és Bécs közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Bécs?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Bécs érkező buszpályaudvarok

Vienna (central station)
Térkép
Vienna VIE
Térkép
Vienna Erdberg
Térkép

Bécs érkezési állomások

Wien Westbahnhof
Térkép
Wien Hütteldorf
Térkép
Wien Meidling
Térkép
Wien Hausfeldstraße
Térkép
Wien Hbf
Térkép
Wien Simmering
Térkép
Wien Stadlau
Térkép
Wien Grillgasse
Térkép
Debrecen Bécs jegyek keresése
Szállások keresése Bécs

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Bécs között

Úgy döntött, hogy Debrecen Bécs utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Bécs közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Bécs jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Bécs, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Bécs jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Bécs, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Bécs jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Bécs.
  • 3. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-Bécs közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Bécs indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.

Autóbusz Debrecen Bécs

A Bécs Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Bécs induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Bécs között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Bécs felé.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Bécs buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Debrecen és Bécs között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Debrecen-Bécs útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Bécs közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Debrecen-Bécs buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Debrecen Bécs

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Bécs

Vonatok Debrecen Bécs

A napszaktól függően, amikor Debrecen Bécs utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Bécs közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen és Bécs közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Bécs tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Debrecen és Bécs közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Bécs tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Bécs, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen és Bécs közötti vonaton lehetőség van speciális ülőhelyfoglalásra. A társaságtól függően ez a szolgáltatás díjköteles lehet. Az ülőhelyeket online vagy az állomás jegypénztárában lehet lefoglalni.

Debrecen és Bécs közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Debrecen Bécs vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Debrecen Bécs

Az Debrecen és Bécs közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és Bécs közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Bécs közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Bécs közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A Vivanodán, az Debrecen és Bécs közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A háziállatok a sofőr preferenciájától függően engedélyezettek az Debrecen és Bécs közötti telekocsi-közlekedésben. Fontos, hogy a foglalás előtt egyeztessen a sofőrrel.

Autómegosztó platform Debrecen Bécs

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Bécs

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje