Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás Belgrád telekocsi, busz
Belgrád
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Belgrád
Belgrád
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Belgrád?

Debrecen szeretne utazni Belgrád és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Belgrád utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Belgrád közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Belavia, Air Serbia, FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Belgrád között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Belgrád utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Belgrád közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Belgrád

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Belgrád közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Belgrád

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Belgrád vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Belgrád

Debrecen és Belgrád között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Belgrád.

Telekocsi Debrecen Belgrád

Az Debrecen és Belgrád közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Belgrád utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Belgrád.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Belgrád közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Belgrád

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Belgrád
Szerbia
Távolság
312 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Belgrád jegyek keresése
Szállások keresése Belgrád
Tervezze meg utazását Debrecen Belgrád könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Belgrád könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Belgrád között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Belavia, Air Serbia, FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Belgrád közötti utazását!

Az Debrecen és Belgrád közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Belgrád való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Belgrád vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Kényelem Az Debrecen és Belgrád közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Sebesség Az Debrecen és Belgrád közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Rugalmasság Az Debrecen-Belgrád vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Belgrád vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Debrecen Belgrád történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Debrecen Belgrád számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Debrecen és Belgrád között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Belgrád közötti 312 km-es távolság megtételének.
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Belgrád irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Debrecen Belgrád drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Belgrád utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Az Debrecen és Belgrád közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Belgrád között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Belgrád gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Belgrád (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Belgrád közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Utazási idő Az Debrecen-Belgrád közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 312 km-es távolságot, mint a Belgrád tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Belgrád buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen-Belgrád közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Belgrád gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Barátságosság Az Debrecen és Belgrád közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Belgrád történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Megbízhatóság Az Debrecen Belgrád utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Belgrád közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Belgrád?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Belgrád érkező buszpályaudvarok

Belgrade
Térkép

Belgrád érkezési repülőterek

Beograd
Térkép
Debrecen Belgrád jegyek keresése
Szállások keresése Belgrád

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Belgrád között

Úgy döntött, hogy Debrecen Belgrád utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Belgrád közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Belgrád jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Belgrád, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Belgrád jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Belgrád.
  • 2. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-Belgrád közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Belgrád indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Belgrád útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Belgrád tartózkodásához.

Autóbusz Debrecen Belgrád

A Belgrád Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Belgrád induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Belgrád között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Belgrád felé.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Belgrád buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Debrecen-Belgrád útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Belgrád közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Debrecen-Belgrád buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Debrecen-Belgrád autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Autóbusz társaságok Debrecen Belgrád

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Belgrád

Vonatok Debrecen Belgrád

Az Debrecen Belgrád tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Az Debrecen és Belgrád közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Belgrád tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Belgrád tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Belgrád utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Belgrád közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen Belgrád vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Belgrád, hogy a legjobb árat kapja.

Debrecen és Belgrád közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Belgrád vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Belgrád

Légitársaságok Debrecen Belgrád

Belavia
Belavia
Air Serbia
Air Serbia
Járatok keresése Debrecen Belgrád

Autóközlekedés Debrecen Belgrád

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Belgrád közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

Az Debrecen és Belgrád közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Belgrád közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A Vivanodán, az Debrecen és Belgrád közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Debrecen-Belgrád utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Autómegosztó platform Debrecen Belgrád

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Belgrád

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje