Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás telekocsi, repülőjegyek, busz Berlin
Berlin
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás telekocsi, busz Ostrava
Ostrava
Utazás busz, telekocsi Berlin
Berlin
Get prices
Debrecen
Utazás busz, telekocsi Katowice
Katowice
Utazás busz, telekocsi Berlin
Berlin
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Berlin?

Debrecen szeretne utazni Berlin és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Berlin utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Berlin közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Easyjet, FlixBus, IC Bus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Berlin között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Berlin utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Berlin közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Berlin

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Berlin közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Berlin

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Berlin vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Berlin

Debrecen és Berlin között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Berlin.

Telekocsi Debrecen Berlin

Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Berlin utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Berlin.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Berlin közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Berlin

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Berlin
Németország
Berlin
Távolság
808 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Berlin jegyek keresése
Szállások keresése Berlin
Tervezze meg utazását Debrecen Berlin könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Berlin könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Berlin között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Easyjet, FlixBus, IC Bus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Berlin közötti utazását!

Az Debrecen és Berlin közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Berlin való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Berlin vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Sebesség Az Debrecen és Berlin közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Debrecen és Berlin közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Debrecen-Berlin vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Berlin vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Debrecen Berlin történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Debrecen Berlin számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Debrecen és Berlin között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Berlin közötti 808 km-es távolság megtételének.
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Berlin irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Debrecen Berlin drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Berlin utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Az Debrecen és Berlin közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Berlin között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Berlin gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Berlin (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Berlin közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Utazási idő Az Debrecen-Berlin közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 808 km-es távolságot, mint a Berlin tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Berlin buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen-Berlin közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Berlin gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Barátságosság Az Debrecen és Berlin közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Berlin történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Megbízhatóság Az Debrecen Berlin utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Berlin?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Berlin érkező buszpályaudvarok

Berlin Südkreuz
Térkép
Berlin Alexanderplatz
Térkép
Berlin SXF
Térkép
Berlin central bus station
Térkép
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Térkép
Berlin Alt-Tegel
Térkép

Berlin érkezési repülőterek

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Térkép
Debrecen Berlin jegyek keresése
Szállások keresése Berlin

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Berlin között

Úgy döntött, hogy Debrecen Berlin utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Berlin közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Berlin jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Berlin, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Berlin jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Berlin.
  • 2. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Berlin útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Berlin tartózkodásához.
  • 3. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Debrecen és Berlin közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Debrecen-Berlin utazáson.

Autóbusz Debrecen Berlin

Az Debrecen-Berlin útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Berlin közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Berlin között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Berlin felé.

A Berlin Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Berlin induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Debrecen-Berlin buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Debrecen-Berlin buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Az Debrecen-Berlin buszjegyek visszatérítési szabályai a busztársaságtól és a foglalási osztálytól függően változnak. Általában a nagyon olcsó jegyek és az akciós jegyek törlés esetén nem jogosultak visszatérítésre, de egyes társaságok részleges visszatérítést vagy halasztási lehetőséget kínálnak. Fontos, hogy a Berlin jegy megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Autóbusz társaságok Debrecen Berlin

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Buszjegyek keresése Debrecen Berlin

Vonatok Debrecen Berlin

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Berlin tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen és Berlin közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Berlin tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Berlin utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Berlin közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen Berlin tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Az Debrecen Berlin vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Berlin, hogy a legjobb árat kapja.

Debrecen és Berlin közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Berlin vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Berlin

Légitársaságok Debrecen Berlin

Easyjet
Easyjet
Járatok keresése Debrecen Berlin

Autóközlekedés Debrecen Berlin

Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Berlin közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

A Vivanodán, az Debrecen és Berlin közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Debrecen és Berlin közötti telekocsi-kölcsönzés indulási és érkezési időpontjai a sofőrtől és a választott útvonaltól függően változnak. A Vivanoda keresési lehetőségeket kínál Önnek a legmegfelelőbb időpontok leszűkítéséhez.

Autómegosztó platform Debrecen Berlin

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Berlin

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje