Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás repülőjegyek Malmö
Malmö
Utazás busz, vonat Koppenhága
Koppenhága
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás repülőjegyek Koppenhága
Koppenhága
Get prices
Debrecen
Utazás telekocsi, busz Katowice
Katowice
Utazás busz Koppenhága
Koppenhága
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Koppenhága?

Debrecen szeretne utazni Koppenhága és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Koppenhága utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Koppenhága közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, SJ, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus vagy Eurolines) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Koppenhága között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Koppenhága utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Koppenhága közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Koppenhága

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Koppenhága közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Koppenhága

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Koppenhága vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Koppenhága

Debrecen és Koppenhága között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Koppenhága.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Koppenhága közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Koppenhága

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Koppenhága
Dánia
Távolság
1099 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Koppenhága jegyek keresése
Szállások keresése Koppenhága
Tervezze meg utazását Debrecen Koppenhága könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Koppenhága könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Koppenhága között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, SJ, Danske StatsBaner (DSB), FlixBus vagy Eurolines összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Koppenhága közötti utazását!

Az Debrecen és Koppenhága közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Koppenhága való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Debrecen-Koppenhága vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Koppenhága vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Kényelem Az Debrecen és Koppenhága közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Költségek Az Debrecen-Koppenhága vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-Koppenhága vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Debrecen és Koppenhága közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Koppenhága közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Debrecen Koppenhága gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Koppenhága (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Koppenhága között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Debrecen-Koppenhága buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-Koppenhága közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 1099 km-es távolságot, mint a Koppenhága tartó vonatok.
Az Debrecen Koppenhága történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Debrecen és Koppenhága között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Koppenhága közötti 1099 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Debrecen Koppenhága számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Biztonsági ellenőrzések A Koppenhága utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Debrecen Koppenhága drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Koppenhága irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Koppenhága?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Debrecen indulási repülőterei

Debrecen
Térkép

Koppenhága érkező buszpályaudvarok

Köbenhavn Ingerslevsgade
Térkép
Kobenhavn
Térkép
Köbenhavns Lufthavn
Térkép

Koppenhága érkezési állomások

København H
Térkép
Københavns Lufthavn Kastrup
Térkép
Österport
Térkép
Nørreport St.
Térkép

Koppenhága érkezési repülőterek

Copenhagen
Térkép
Debrecen Koppenhága jegyek keresése
Szállások keresése Koppenhága

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Koppenhága között

Úgy döntött, hogy Debrecen Koppenhága utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy repülőjegyek szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Koppenhága közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Koppenhága jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Koppenhága, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Koppenhága jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Koppenhága.
  • 2. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Koppenhága jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Koppenhága, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 3. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Debrecen-Koppenhága útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Koppenhága való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Autóbusz Debrecen Koppenhága

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Koppenhága között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Koppenhága felé.

Az Debrecen és Koppenhága között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A Koppenhága Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Koppenhága induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Koppenhága buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Debrecen-Koppenhága útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Koppenhága közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Debrecen-Koppenhága buszjegyek visszatérítési szabályai a busztársaságtól és a foglalási osztálytól függően változnak. Általában a nagyon olcsó jegyek és az akciós jegyek törlés esetén nem jogosultak visszatérítésre, de egyes társaságok részleges visszatérítést vagy halasztási lehetőséget kínálnak. Fontos, hogy a Koppenhága jegy megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Autóbusz társaságok Debrecen Koppenhága

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Buszjegyek keresése Debrecen Koppenhága

Vonatok Debrecen Koppenhága

Az Debrecen és Koppenhága közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Koppenhága tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Koppenhága, hogy a legjobb árat kapja.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Koppenhága tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Koppenhága utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Koppenhága közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen és Koppenhága közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az Debrecen és Koppenhága közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Debrecen és Koppenhága közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Debrecen Koppenhága vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Koppenhága

Légitársaságok Debrecen Koppenhága

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Wizzair
Wizzair
Járatok keresése Debrecen Koppenhága

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje