Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás Krakkó telekocsi, busz
Krakkó
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás busz, telekocsi Katowice
Katowice
Utazás vonat, busz, telekocsi Krakkó
Krakkó
Get prices
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás busz, telekocsi Krakkó
Krakkó
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Krakkó?

Debrecen szeretne utazni Krakkó és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Krakkó utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Krakkó közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (FlixBus, LEO Express, Blablacar, MÁV vagy PKP Intercity) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Krakkó között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Krakkó utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Krakkó közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Krakkó

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Krakkó közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Krakkó

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Krakkó vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Debrecen Krakkó

Az Debrecen és Krakkó közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Krakkó utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Krakkó.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Krakkó közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Krakkó

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Krakkó
Lengyelország
Távolság
308 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Krakkó jegyek keresése
Szállások keresése Krakkó
Tervezze meg utazását Debrecen Krakkó könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Krakkó könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Krakkó között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a FlixBus, LEO Express, Blablacar, MÁV vagy PKP Intercity összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Krakkó közötti utazását!

Az Debrecen és Krakkó közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen-Krakkó közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Debrecen Krakkó tartó utazás környezeti terhelését.
Barátságosság Az Debrecen és Krakkó közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Krakkó történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Kényelem Az Debrecen-Krakkó út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Megbízhatóság Az Debrecen Krakkó utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Krakkó közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Az Debrecen és Krakkó közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Krakkó között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Krakkó gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Krakkó (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Krakkó közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Comfort Az Debrecen-Krakkó buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-Krakkó közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 308 km-es távolságot, mint a Krakkó tartó vonatok.
Az Debrecen Krakkó való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Debrecen-Krakkó vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Tájak Az Debrecen és Krakkó közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Krakkó vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Költségek Az Debrecen-Krakkó vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-Krakkó vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Krakkó?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Krakkó érkező buszpályaudvarok

Krakow
Térkép
Kraków Airport
Térkép
Kraków Dworzec Autobusowy Czyżyny
Térkép

Krakkó érkezési állomások

Kraków Płaszów
Térkép
Kraków Główny
Térkép
Debrecen Krakkó jegyek keresése
Szállások keresése Krakkó

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Krakkó között

Úgy döntött, hogy Debrecen Krakkó utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Krakkó közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Krakkó jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Krakkó, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Könnyű utazás
    Ha Debrecen és Krakkó között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Krakkó indul.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Krakkó útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Krakkó tartózkodásához.

Autóbusz Debrecen Krakkó

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Krakkó között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Krakkó felé.

Az Debrecen-Krakkó útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Krakkó közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Debrecen és Krakkó között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Debrecen-Krakkó autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az Debrecen-Krakkó buszjegyek visszatérítési szabályai a busztársaságtól és a foglalási osztálytól függően változnak. Általában a nagyon olcsó jegyek és az akciós jegyek törlés esetén nem jogosultak visszatérítésre, de egyes társaságok részleges visszatérítést vagy halasztási lehetőséget kínálnak. Fontos, hogy a Krakkó jegy megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Az Debrecen-Krakkó buszok általában légkondicionálóval vannak felszerelve, hogy az utasok kényelmét biztosítsák, különösen nyáron, amikor magas a hőmérséklet.

Autóbusz társaságok Debrecen Krakkó

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Buszjegyek keresése Debrecen Krakkó

Vonatok Debrecen Krakkó

Az Debrecen és Krakkó közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Krakkó tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Krakkó tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Krakkó, hogy a legjobb árat kapja.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Debrecen és Krakkó között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Krakkó utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Krakkó közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen Krakkó tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Debrecen és Krakkó közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
PKP Intercity
PKP Intercity
Debrecen Krakkó vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Debrecen Krakkó

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Debrecen-Krakkó utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az Debrecen és Krakkó közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Krakkó közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Krakkó közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Debrecen és Krakkó közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Autómegosztó platform Debrecen Krakkó

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Krakkó

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje