Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás busz, telekocsi Milánó
Milánó
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Közvetlen utazás Milánó busz
Milánó
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Milánó?

Debrecen szeretne utazni Milánó és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Milánó utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Milánó közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Milánó között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Milánó utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Milánó közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Milánó

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Milánó közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Milánó

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Milánó vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Debrecen Milánó

Az Debrecen és Milánó közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Milánó utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Milánó.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Milánó közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Milánó

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Milánó
Olaszország
Lombardia
Távolság
979 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Milánó jegyek keresése
Szállások keresése Milánó
Tervezze meg utazását Debrecen Milánó könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Milánó könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Milánó között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Milánó közötti utazását!

Az Debrecen és Milánó közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen-Milánó közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Debrecen és Milánó közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Milánó gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Debrecen Milánó történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Megbízhatóság Az Debrecen Milánó utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Debrecen és Milánó közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Az Debrecen és Milánó közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Milánó között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Milánó gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Milánó (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Milánó közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Utazási idő Az Debrecen-Milánó közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 979 km-es távolságot, mint a Milánó tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Milánó buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen Milánó való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Milánó vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Sebesség Az Debrecen és Milánó közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Debrecen és Milánó közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Rugalmasság Az Debrecen-Milánó vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Milánó vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Milánó?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Milánó érkező buszpályaudvarok

Milan autostazione
Térkép
Debrecen Milánó jegyek keresése
Szállások keresése Milánó

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Milánó között

Úgy döntött, hogy Debrecen Milánó utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Milánó közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Milánó útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Milánó tartózkodásához.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Milánó jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Milánó, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Milánó jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Milánó.
  • 3. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Debrecen és Milánó közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Debrecen-Milánó utazáson.

Autóbusz Debrecen Milánó

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Milánó buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Milánó között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Milánó felé.

A Milánó Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Milánó induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Debrecen és Milánó között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

A lemondási és módosítási szabályok az autóbusz-társaságtól függően változhatnak, ezért fontos, hogy a foglaláskor ellenőrizze a feltételeket. A legtöbb esetben az Debrecen-Milánó buszjegy lemondása vagy módosítása további költségekkel jár.

Az Debrecen-Milánó útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Milánó közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Autóbusz társaságok Debrecen Milánó

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Milánó

Vonatok Debrecen Milánó

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Milánó tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen és Milánó közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Milánó tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Debrecen Milánó tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Milánó utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Milánó közötti összes közlekedési módot.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Milánó, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen-Milánó útvonalra szóló menetjegyek átvehetők az állomáson, kinyomtathatók otthon vagy közvetlenül a mobiltelefonról. Egyes állomásokon önkiszolgáló kioszk segítségével is lehet jegyet venni.

Debrecen és Milánó közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Milánó vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Debrecen Milánó

Az Debrecen és Milánó közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és Milánó közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Milánó közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Milánó közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Debrecen-Milánó utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

A Vivanodán, az Debrecen és Milánó közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Autómegosztó platform Debrecen Milánó

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Milánó

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje