Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás München vonat, repülőjegyek, busz
München
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás telekocsi, vonat, busz, repülőjegyek München
München
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen München?

Debrecen szeretne utazni München és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen München utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és München közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Lufthansa, MÁV, ÖBB, Blablacar vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és München között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-München utazás megtervezéséhez.

Debrecen és München közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen München

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és München közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen München

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-München vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen München

Debrecen és München között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson München.

Telekocsi Debrecen München

Az Debrecen és München közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne München utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár München.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és München közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen München

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
München
Németország
Bajorország
Távolság
753 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés vonat, repülőjegyek és busz
Debrecen München jegyek keresése
Szállások keresése München
Tervezze meg utazását Debrecen München könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen München könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és München között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Lufthansa, MÁV, ÖBB, Blablacar vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és München közötti utazását!

Az Debrecen és München közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen München történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Debrecen és München között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és München közötti 753 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Debrecen München számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Biztonsági ellenőrzések A München utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Debrecen München drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Debrecen-München irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Debrecen és München közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és München közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Debrecen München gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek München (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és München között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Debrecen-München buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-München közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 753 km-es távolságot, mint a München tartó vonatok.
Az Debrecen München való vonatozás előnyei és hátrányai?
Sebesség Az Debrecen és München közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Debrecen és München közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy München vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Költségek Az Debrecen-München vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-München vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Debrecen-München közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Barátságosság Az Debrecen és München közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen München történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen München gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Megbízhatóság Az Debrecen München utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és München közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem München?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Debrecen indulási repülőterei

Debrecen
Térkép

München érkező buszpályaudvarok

Munich central bus station
Térkép

München érkezési állomások

München Hbf
Térkép

München érkezési repülőterek

Franz Josef Strauss
Térkép
Debrecen München jegyek keresése
Szállások keresése München

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és München között

Úgy döntött, hogy Debrecen München utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és München közötti utazásához.

  • 1. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-München útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a München tartózkodásához.
  • 2. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-München közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt München indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 3. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Debrecen és München közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Debrecen-München utazáson.

Autóbusz Debrecen München

A München Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes München induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és München között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik München felé.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-München buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Debrecen és München között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Debrecen-München útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és München közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Debrecen-München buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Debrecen München

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen München

Vonatok Debrecen München

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen München, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen és München közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A München tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az Debrecen és München közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

A napszaktól függően, amikor Debrecen München utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és München közötti összes közlekedési módot.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Debrecen és München között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az Debrecen és München közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Debrecen és München közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Debrecen München vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen München

Légitársaságok Debrecen München

Lufthansa
Lufthansa
Járatok keresése Debrecen München

Autóközlekedés Debrecen München

Az Debrecen és München közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és München közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és München közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és München közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

Az Debrecen és München közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

A Vivanodán, az Debrecen és München közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Autómegosztó platform Debrecen München

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen München

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje