Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás repülőjegyek, busz, telekocsi Nürnberg
Nürnberg
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Közvetlen utazás Nürnberg busz
Nürnberg
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Nürnberg?

Debrecen szeretne utazni Nürnberg és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Nürnberg utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Nürnberg közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Ryanair, FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Nürnberg között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Nürnberg utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Nürnberg közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Nürnberg

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Nürnberg közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Nürnberg

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Nürnberg vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Nürnberg

Debrecen és Nürnberg között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Nürnberg.

Telekocsi Debrecen Nürnberg

Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Nürnberg utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Nürnberg.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Nürnberg közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Nürnberg

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Nürnberg
Németország
Bajorország
Távolság
806 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Nürnberg jegyek keresése
Szállások keresése Nürnberg
Tervezze meg utazását Debrecen Nürnberg könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Nürnberg könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Nürnberg között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Ryanair, FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Nürnberg közötti utazását!

Az Debrecen és Nürnberg közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Nürnberg való vonatozás előnyei és hátrányai?
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Nürnberg vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Kényelem Az Debrecen és Nürnberg közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Sebesség Az Debrecen és Nürnberg közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Rugalmasság Az Debrecen-Nürnberg vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Nürnberg vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Debrecen Nürnberg történő repülés előnyei és hátrányai?
A légitársaságok választéka Debrecen Nürnberg számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Sebesség Debrecen és Nürnberg között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Nürnberg közötti 806 km-es távolság megtételének.
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Nürnberg irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Árak A repülőjegyek Debrecen Nürnberg drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Nürnberg utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Az Debrecen és Nürnberg közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Nürnberg között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Árak A buszjegyek Debrecen Nürnberg gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Nürnberg (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Nürnberg közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Utazási idő Az Debrecen-Nürnberg közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 806 km-es távolságot, mint a Nürnberg tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Nürnberg buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen-Nürnberg közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Nürnberg gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Barátságosság Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Nürnberg történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Megbízhatóság Az Debrecen Nürnberg utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Nürnberg?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Nürnberg érkező buszpályaudvarok

Nuremberg
Térkép

Nürnberg érkezési repülőterek

Metropolitan Area
Térkép
Debrecen Nürnberg jegyek keresése
Szállások keresése Nürnberg

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Nürnberg között

Úgy döntött, hogy Debrecen Nürnberg utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Nürnberg közötti utazásához.

  • 1. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-Nürnberg közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Nürnberg indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 2. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Nürnberg jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Nürnberg, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Nürnberg jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Nürnberg.
  • 3. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Nürnberg útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Nürnberg tartózkodásához.

Autóbusz Debrecen Nürnberg

A Nürnberg Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Nürnberg induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Nürnberg között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Nürnberg felé.

Az Debrecen-Nürnberg útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Nürnberg közötti buszjegy árát a Vivanodán.

Az Debrecen és Nürnberg között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az Debrecen és Nürnberg között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Egyes busztársaságoknál diákok, idősek és gyerekek kedvezményeket kaphatnak az Debrecen-Nürnberg közötti buszjegyekre. Javasoljuk, hogy ezt ellenőrizze, amikor a Vivanodán keres jegyet, és ne felejtse el megadni az életkorát. Ezután láthatja a korcsoportjára vonatkozó viteldíjakat.

Autóbusz társaságok Debrecen Nürnberg

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Nürnberg

Vonatok Debrecen Nürnberg

Az Debrecen Nürnberg tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Az Debrecen és Nürnberg közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Nürnberg tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Nürnberg tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Nürnberg utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Nürnberg közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen és Nürnberg közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Nürnberg, hogy a legjobb árat kapja.

Debrecen és Nürnberg közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Nürnberg vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Nürnberg

Légitársaságok Debrecen Nürnberg

Ryanair
Ryanair
Járatok keresése Debrecen Nürnberg

Autóközlekedés Debrecen Nürnberg

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Nürnberg közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

A Vivanodán, az Debrecen és Nürnberg közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Debrecen-Nürnberg utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az Debrecen és Nürnberg közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Autómegosztó platform Debrecen Nürnberg

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Nürnberg

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje