Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás Pozsony telekocsi, busz
Pozsony
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás vonat, telekocsi, busz Pozsony
Pozsony
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Pozsony?

Debrecen szeretne utazni Pozsony és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Pozsony utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Pozsony közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Russian Railways, MÁV, Blablacar vagy FlixBus) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Pozsony között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Pozsony utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Pozsony közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Pozsony

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Pozsony közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Pozsony

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Pozsony vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Debrecen Pozsony

Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Pozsony utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Pozsony.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Pozsony közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Pozsony

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Pozsony
Szlovákia
Távolság
345 km
Közvetlen csatlakozás
Igen, közvetlen összeköttetés telekocsi és busz
Debrecen Pozsony jegyek keresése
Szállások keresése Pozsony
Tervezze meg utazását Debrecen Pozsony könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Pozsony könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Pozsony között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Russian Railways, MÁV, Blablacar vagy FlixBus összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Pozsony közötti utazását!

Az Debrecen és Pozsony közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Pozsony való vonatozás előnyei és hátrányai?
Sebesség Az Debrecen és Pozsony közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Kényelem Az Debrecen és Pozsony közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Megközelíthetőség Az Debrecen vagy Pozsony vasútállomások a városközpontban helyezkednek el, így más közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető a városközpont.
Rugalmasság Az Debrecen-Pozsony vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Költségek Az Debrecen-Pozsony vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Az Debrecen és Pozsony közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Pozsony közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Debrecen Pozsony gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Pozsony (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Pozsony között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Utazási idő Az Debrecen-Pozsony közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 345 km-es távolságot, mint a Pozsony tartó vonatok.
Comfort Az Debrecen-Pozsony buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Az Debrecen-Pozsony közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Pozsony gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Debrecen Pozsony történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Barátságosság Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Megbízhatóság Az Debrecen Pozsony utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Pozsony?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Pozsony érkező buszpályaudvarok

Bratislava (central bus station)
Térkép
Debrecen Pozsony jegyek keresése
Szállások keresése Pozsony

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Pozsony között

Úgy döntött, hogy Debrecen Pozsony utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Pozsony közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Pozsony jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Pozsony, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Pozsony jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Pozsony.
  • 2. Hasonlítsa össze a közlekedési módokat
    Érdemes lehet összehasonlítani a különböző közlekedési módokat, hogy pénzt takarítson meg az Debrecen-Pozsony útja során. Bár a repülés vagy a vonatozás tűnhet a leggyorsabb megoldásnak a Pozsony való eljutáshoz, a telekocsi vagy a busz gyakran olcsóbb alternatíva lehet. Vegye figyelembe az utazás hosszát és az útvonalat is, hogy megtalálja a leggazdaságosabb megoldást, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.
  • 3. Foglaljon előre
    Gyakran ez a legismertebb tipp az Debrecen és Pozsony közötti utazáson való spóroláshoz. Ennek oka, hogy a vonat-, repülő-, busz- vagy kompjegyek gyakran olcsóbbak, ha jó előre megvásárolja őket. Ezzel néha több tíz vagy akár több száz eurót is megspórolhat az Debrecen-Pozsony utazáson.

Autóbusz Debrecen Pozsony

Az Debrecen-Pozsony autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Pozsony között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Pozsony felé.

Az Debrecen-Pozsony útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Pozsony közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A Pozsony Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Pozsony induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Pozsony buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Az Debrecen-Pozsony autóbuszok viteldíjai a társaságtól, a foglalási osztálytól, az utazás dátumától és az indulási időtől függően változhatnak. A Vivanoda segítségével a foglalás előtt egyetlen kattintással összehasonlíthatja a különböző társaságok árait, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot.

Autóbusz társaságok Debrecen Pozsony

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Pozsony

Vonatok Debrecen Pozsony

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Pozsony, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen és Pozsony közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Pozsony tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Debrecen és Pozsony között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Pozsony tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen Pozsony vonattal utazó gyermekek, diákok és idősek számára vannak kedvezmények, amelyek a jegy típusától és az életkortól függően változnak. Ha a Vivanoda keresőjében megadja az életkorát, a megjelenített árak figyelembe veszik az életkorhoz kapcsolódó kedvezményeket.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Pozsony utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Pozsony közötti összes közlekedési módot.

Debrecen és Pozsony közötti vonatjáratok

Russian Railways
Russian Railways
MÁV
MÁV
Debrecen Pozsony vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Debrecen Pozsony

A Vivanodán, az Debrecen és Pozsony közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Pozsony közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A telekocsi sofőrök gyakran korlátozzák a nagyméretű poggyászok szállítását a járműben rendelkezésre álló korlátozott hely miatt. Ezért ajánlott, hogy az Debrecen-Pozsony utazás előtt vegye fel a kapcsolatot a sofőrrel, hogy megbeszélje ezeket a kérdéseket.

Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és Pozsony közötti telekocsi-közlekedésben rendelkezésre álló helyek száma a sofőrtől és a jármű típusától függ. Általában egy sofőr 1 és 4 ülőhelyet tud felajánlani.

Autómegosztó platform Debrecen Pozsony

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Pozsony

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje