Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás busz, repülőjegyek, telekocsi Prága
Prága
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Közvetlen utazás Prága busz, telekocsi
Prága
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Prága?

Debrecen szeretne utazni Prága és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Prága utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Prága közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (Czech Airlines, TAP Portugal, FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Prága között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Prága utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Prága közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Prága

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Prága közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Prága

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Prága vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Prága

Debrecen és Prága között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Prága.

Telekocsi Debrecen Prága

Az Debrecen és Prága közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Prága utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Prága.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Prága közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Prága

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Prága
Cseh Köztársaság
Távolság
600 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Prága jegyek keresése
Szállások keresése Prága
Tervezze meg utazását Debrecen Prága könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Prága könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Prága között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a Czech Airlines, TAP Portugal, FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Prága közötti utazását!

Az Debrecen és Prága közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Prága való vonatozás előnyei és hátrányai?
Tájak Az Debrecen és Prága közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Kényelem Az Debrecen és Prága közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Sebesség Az Debrecen és Prága közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Költségek Az Debrecen-Prága vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-Prága vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Debrecen Prága történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Debrecen és Prága között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Prága közötti 600 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Debrecen Prága számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Árak A repülőjegyek Debrecen Prága drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Biztonsági ellenőrzések A Prága utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Prága irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Debrecen és Prága közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Debrecen Prága gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Prága (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Prága közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Prága között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Debrecen-Prága buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-Prága közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 600 km-es távolságot, mint a Prága tartó vonatok.
Az Debrecen-Prága közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Prága gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Barátságosság Az Debrecen és Prága közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Prága történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Megbízhatóság Az Debrecen Prága utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Prága közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Prága?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Prága érkező buszpályaudvarok

UAN Florenc Praha (Prague)
Térkép
Prague Main Railway Station
Térkép
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Térkép

Prága érkezési repülőterek

Prague Ruzyne
Térkép
Debrecen Prága jegyek keresése
Szállások keresése Prága

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Prága között

Úgy döntött, hogy Debrecen Prága utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Prága közötti utazásához.

  • 1. Könnyű utazás
    Ha Debrecen és Prága között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Prága indul.
  • 2. Hasonlítsa össze az árakat
    A Vivanoda segítségével megtalálhatja a legjobb árakat Debrecen-Prága útja során. Lehetővé teszi, hogy egyetlen kereséssel összehasonlítsa a különböző közlekedési szolgáltatók árait, és megtalálja a legjobb árat a Prága tartózkodásához.
  • 3. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-Prága közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Prága indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.

Autóbusz Debrecen Prága

Az Debrecen és Prága között közlekedő buszokon általában van fedélzeti WC az utasok számára, de utazás előtt mindig ajánlatos a fuvarozóval egyeztetni. Az autópálya szervizállomásokon minden esetben biztosítottak a szünetek.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Prága között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Prága felé.

Az Debrecen-Prága útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Prága közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A Prága Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Prága induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Prága buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Debrecen-Prága buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Debrecen Prága

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Prága

Vonatok Debrecen Prága

A napszaktól függően, amikor Debrecen Prága utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Prága közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen és Prága közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Prága tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Prága tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen Prága tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Prága, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen és Prága közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Debrecen és Prága közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Prága vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Prága

Légitársaságok Debrecen Prága

Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Járatok keresése Debrecen Prága

Autóközlekedés Debrecen Prága

Az Debrecen és Prága közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Az Debrecen és Prága közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Prága közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

A Vivanodán, az Debrecen és Prága közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

A háziállatok a sofőr preferenciájától függően engedélyezettek az Debrecen és Prága közötti telekocsi-közlekedésben. Fontos, hogy a foglalás előtt egyeztessen a sofőrrel.

Autómegosztó platform Debrecen Prága

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Prága

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje