Ajánlott útvonal
Debrecen
Utazás vonat, busz, telekocsi Budapest
Budapest
Utazás repülőjegyek, telekocsi, busz Róma
Róma
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Közvetlen utazás Róma busz
Róma
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Róma?

Debrecen szeretne utazni Róma és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Róma utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Róma közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (MÁV, FlixBus, Alitalia, Vueling Airlines vagy Wizzair) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Róma között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Róma utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Róma közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Róma

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Róma közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Róma

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Róma vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Olcsó repülőjegyek Debrecen Róma

Debrecen és Róma között naponta számos repülőjárat közlekedik, ami gyors és kényelmes lehetőséget kínál az utazóknak. Ha siet, a repülés a leggyorsabb módja annak, hogy rekordidő alatt eljusson Róma.

Telekocsi Debrecen Róma

Az Debrecen és Róma közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Róma utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Róma.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Róma közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Róma

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Róma
Olaszország
Latium
Távolság
956 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Róma jegyek keresése
Szállások keresése Róma
Tervezze meg utazását Debrecen Róma könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Róma könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Róma között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a MÁV, FlixBus, Alitalia, Vueling Airlines vagy Wizzair összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Róma közötti utazását!

Az Debrecen és Róma közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen Róma való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Debrecen-Róma vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Tájak Az Debrecen és Róma közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Sebesség Az Debrecen és Róma közötti vonatok gyakran sokkal gyorsabbak, mint a buszok vagy az autók.
Költségek Az Debrecen-Róma vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-Róma vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Debrecen és Róma közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Róma közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Árak A buszjegyek Debrecen Róma gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Róma (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Róma között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Debrecen-Róma buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-Róma közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 956 km-es távolságot, mint a Róma tartó vonatok.
Az Debrecen Róma történő repülés előnyei és hátrányai?
Sebesség Debrecen és Róma között a repülés a leggyorsabb módja az Debrecen és Róma közötti 956 km-es távolság megtételének.
A légitársaságok választéka Debrecen Róma számos légitársaság üzemeltet közvetlen és átszállásos járatokat, így az utazók széles választékot választhatnak.
Biztonsági ellenőrzések A Róma utazóknak a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt gyakran korábban kell megérkezniük az Debrecen repülőtérre.
Árak A repülőjegyek Debrecen Róma drágábbak lehetnek, mint a vonat- vagy buszjegyek, különösen a forgalmas időszakokban (ünnepnapokon, hétvégén stb.).
Környezeti hátrányok Az Debrecen-Róma irányuló repülőjáratok az üvegházhatású gázok kibocsátása miatt negatív hatással vannak a környezetre, mivel a repülés az egyik legszennyezőbb közlekedési mód.
Az Debrecen-Róma közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Rugalmas A telekocsi-közlekedés Debrecen Róma gyakran rugalmasabb, mint más közlekedési módok.
Gazdaságos Az Debrecen Róma történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Barátságosság Az Debrecen és Róma közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Bizonytalannak érzi magát Előfordulhat, hogy a sofőr viselkedése vagy vezetési stílusa miatt bizonytalannak érzi magát az autóban a sofőrrel.
Elérhetőség Az Debrecen és Róma közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.
Megbízhatóság Az Debrecen Róma utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Róma?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Róma érkező buszpályaudvarok

Roma Tiburtina
Térkép

Róma érkezési repülőterek

Fiumicino
Térkép
Debrecen Róma jegyek keresése
Szállások keresése Róma

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Róma között

Úgy döntött, hogy Debrecen Róma utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat, repülőjegyek vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Róma közötti utazásához.

  • 1. Legyen rugalmas a dátumokat illetően
    Az Debrecen-Róma jegyek gyakran olcsóbbak hét közben, mint hétvégén. Ha megengedheti magának, hogy inkább hét közben utazzon Róma, mint hétvégén, akkor pénzt spórolhat az Debrecen-Róma jegyén. Ráadásul az időpontok tekintetében való rugalmasság is segíthet abban, hogy a legjobb árakat találja Róma.
  • 2. Könnyű utazás
    Ha Debrecen és Róma között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Róma indul.
  • 3. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Róma jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Róma, kényelmesebb utazást biztosíthat.

Autóbusz Debrecen Róma

A Róma Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Róma induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Róma között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Róma felé.

Az Debrecen és Róma között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Debrecen-Róma útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Róma közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Róma buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

A legtöbb busztársaság engedélyezi, hogy az Debrecen-Róma buszokon az utasok egyenek vagy igyanak, sőt egyesek még büfé szolgáltatást is kínálnak, ahol italokat vagy szendvicseket lehet vásárolni. Utazás előtt azonban ajánlatos tájékozódni az egyes társaságok egyedi szabályairól.

Autóbusz társaságok Debrecen Róma

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Róma

Vonatok Debrecen Róma

A napszaktól függően, amikor Debrecen Róma utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Róma közötti összes közlekedési módot.

Az Debrecen és Róma közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Róma tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Róma, hogy a legjobb árat kapja.

Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatokat kapja a vonatjegyekre Debrecen és Róma között, ajánlott előre foglalni, rugalmasan kezelni a menetrendet és összehasonlítani a Vivanoda segítségével a jegyárakat.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Róma tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen Róma tartó vonatjegyek visszatéríthetők vagy kicserélhetők, de általában drágábbak. A legolcsóbb jegyek nem visszatéríthetők és nem cserélhetők.

Debrecen és Róma közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Róma vonatjegyek keresése

Repülőjegyek Debrecen Róma

Légitársaságok Debrecen Róma

Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Wizzair
Wizzair
Járatok keresése Debrecen Róma

Autóközlekedés Debrecen Róma

A Vivanodán, az Debrecen és Róma közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az Debrecen és Róma közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Róma közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

A telekocsi-használat általában biztonságos megoldásnak számít az Debrecen és Róma közötti utazáshoz. Fontos azonban, hogy az utazás lefoglalása előtt ellenőrizze a sofőrök értékeléseit és értékeléseit. Az is ajánlott, hogy személyes adatait csak olyan emberekkel ossza meg, akikben megbízik.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

Az Debrecen és Róma közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

Lehetőség van útközbeni megállást kérni, amikor autómentéssel utazik valaki Debrecen és Róma között, de ez a sofőrtől és a többi utastól függ. Fontos, hogy a foglalás előtt egyeztessen a sofőrrel.

Autómegosztó platform Debrecen Róma

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Róma

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje