Ajánlott útvonal
Debrecen
Közvetlen utazás Zágráb telekocsi, busz
Zágráb
Get prices
Alternatív útvonalak
Debrecen
Utazás vonat, telekocsi, busz Budapest
Budapest
Utazás busz, telekocsi Zágráb
Zágráb
Get prices
Debrecen
Utazás telekocsi, busz Albertfalva
Albertfalva
Utazás busz, telekocsi Zágráb
Zágráb
Get prices

Hogyan juthat el Debrecen Zágráb?

Debrecen szeretne utazni Zágráb és a legjobb közlekedési lehetőségeket keresi az utazásához? Tudjuk, hogy gyakran nehéz kiválasztani a legjobb módot arra, hogy Debrecen Zágráb utazzon, akár ár, akár idő vagy kényelmi okok miatt. A Vivanoda segít Önnek megtalálni az összes közlekedési megoldást az Debrecen és Zágráb közötti utazáshoz, legyen szó repülőgépről, vonatról, buszról vagy telekocsiról.

Az egyes közlekedési módokról és a közlekedési társaságokról (FlixBus, Blablacar vagy MÁV) szóló részletes információk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a viteldíjakat, menetrendeket és utazási időket, hogy kiválaszthassa az igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Mindegy, hogy Ön olcsó utazó, vagy gyors és kényelmes utazási lehetőséget keres Debrecen és Zágráb között, nálunk minden információt megtalál, amire szüksége van egy felejthetetlen Debrecen-Zágráb utazás megtervezéséhez.

Debrecen és Zágráb közötti utazásához többféle közlekedési lehetőség áll rendelkezésére

Buszjegyek Debrecen Zágráb

Az autóbuszok gyakran a leggazdaságosabb választás az Debrecen és Zágráb közötti utazáshoz, közvetlen utazási lehetőségeket kínálva vagy közbenső megállókkal.

Vonatjegyek Debrecen Zágráb

Ha szeretne környezetkímélő és gazdaságos módon utazni, az Debrecen-Zágráb vonat ideális és megfelel az elvárásoknak.

Telekocsi Debrecen Zágráb

Az Debrecen és Zágráb közötti telekocsi-közlekedés tökéletes, ha jó társaságban szeretne Zágráb utazni és csökkenteni a szállítási költségeket. A menetrendek és a felvételi pontok tekintetében azonban korlátozott lehet a rugalmasság akár Debrecen, akár Zágráb.

Bármelyik lehetőséget is választja, árösszehasonlító eszközünk segít megtalálni az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb Debrecen és Zágráb közötti közlekedési lehetőséget.

Utazási információk Debrecen Zágráb

Indulási város
Debrecen
Magyarország
Célváros
Zágráb
Horvátország
Zágráb
Távolság
471 km
Közvetlen csatlakozás
Nincs közvetlen kapcsolat semmilyen közlekedési eszközzel
Debrecen Zágráb jegyek keresése
Szállások keresése Zágráb
Tervezze meg utazását Debrecen Zágráb könnyedén a Vivanoda segítségével.

Tervezze meg utazását Debrecen Zágráb könnyedén a Vivanoda segítségével.

A Vivanoda segítségével könnyedén összehasonlíthatja az összes rendelkezésre álló közlekedési módot, mint például repülőjegy, vonat, busz és telekocsi, az Ön preferenciái és költségvetése szerint. Az eredményeket ár, utazási idő, menetrend és kényelmi lehetőségek szerint is szűrheti. A Vivanoda egyszerű használatának és áttekinthetőségének köszönhetően a Vivanoda segítségével néhány kattintással megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő jegyeket Debrecen és Zágráb között. A Vivanoda a különböző légitársaságok, például a FlixBus, Blablacar vagy MÁV összes különleges ajánlatát és promócióját is megjeleníti, hogy Ön spórolhasson a jegyeken. Ne habozzon tehát, és használja a Vivanodát most, hogy nyugodt szívvel előkészítse Debrecen és Zágráb közötti utazását!

Az Debrecen és Zágráb közötti közlekedési módok összehasonlítása

Az Debrecen és Zágráb közötti autóbuszos utazás előnyei és hátrányai?
Árak A buszjegyek Debrecen Zágráb gyakran sokkal olcsóbbak, mint a vonat- vagy repülőjegyek Zágráb (és néha olcsóbbak, mint a telekocsi-jegyek), így ez egy megfizethető opció a pénztárcabarát utazók számára.
Rugalmasság Az autóbusz-társaságok számos menetrendi lehetőséget kínálnak az Debrecen és Zágráb közötti utazáshoz, ami kényelmes lehet, ha konkrét időbeli korlátok közé van szorítva.
Fedélzeti szolgáltatások Az Debrecen és Zágráb között közlekedő modern buszok általában kényelmes ülésekkel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorokkal és mosdókkal vannak felszerelve.
Comfort Az Debrecen-Zágráb buszok kevésbé kényelmesek lehetnek, mint a vonatok, a csökkentett lábtér és a felfüggesztés minősége miatt.
Utazási idő Az Debrecen-Zágráb közötti buszok általában sokkal lassabban teszik meg a 471 km-es távolságot, mint a Zágráb tartó vonatok.
Az Debrecen Zágráb való vonatozás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Az Debrecen-Zágráb vonat környezetbarátabb közlekedési eszköznek számít, mint a repülés vagy az autózás önmagában.
Tájak Az Debrecen és Zágráb közötti vonatok gyakran lélegzetelállító tájakat kínálnak az utazás során.
Kényelem Az Debrecen és Zágráb közötti vonatok általában több lábteret és extra kényelmet kínálnak az utasoknak.
Költségek Az Debrecen-Zágráb vonatjegyek drágábbak lehetnek, mint a busz- vagy telekocsijegyek, különösen a nagysebességű vonatokon.
Rugalmasság Az Debrecen-Zágráb vonatok menetideje korlátozott lehet, és szükség esetén nehezebb lehet vonatot váltani.
Az Debrecen-Zágráb közötti telekocsizás előnyei és hátrányai?
Környezetbarát Azzal, hogy megosztja az autót valaki mással, csökkenti az Debrecen Zágráb tartó utazás környezeti terhelését.
Barátságosság Az Debrecen és Zágráb közötti telekocsizás gyakran kellemesebb és barátságosabb, mint más közlekedési módok, különösen, ha kedves emberekkel osztozik az utazáson.
Gazdaságos Az Debrecen Zágráb történő utazás gyakran a leggazdaságosabb módja a telekocsizás.
Kényelem Az Debrecen-Zágráb út teljes időtartama alatt meg kell osztania a helyet az autóban a többi utassal.
Megbízhatóság Az Debrecen Zágráb utazás során bíznia kell a sofőr pontosságában és megbízhatóságában. Nem mindig érkeznek időben.
Elérhetőség Az Debrecen és Zágráb közötti telekocsi-közlekedés elérhetőségének megtalálása nehézkes lehet, különösen, ha előre tervez. A legtöbb telekocsi csak néhány nappal vagy héttel az indulás előtt érhető el.

Honnan induljunk Debrecen? Hová érkezem Zágráb?

Debrecen induló buszpályaudvarok

Debrecen bus station
Térkép

Debrecen indulási állomások

Debrecen
Térkép
Debrecen-Csapókert
Térkép

Zágráb érkező buszpályaudvarok

Zagreb
Térkép
Debrecen Zágráb jegyek keresése
Szállások keresése Zágráb

3 tipp az olcsóbb utazásért Debrecen és Zágráb között

Úgy döntött, hogy Debrecen Zágráb utazik, és azt keresi, hogyan tudna pénzt megtakarítani az utazási jegyén? Íme 3 praktikus tipp, hogy pénzt spóroljon az utazáson. Akár busz, vonat vagy telekocsi szeretne utazni, ezek a tippek segítenek megtalálni a legjobb árakat Debrecen és Zágráb közötti utazásához.

  • 1. Kerülje el a csúcsidőszakokat
    Az Debrecen-Zágráb jegyek nagyon gyakran olcsóbbak, ha csúcsidőn kívül utazik. Ha elkerüli ezeket a forgalmas napszakokat, pénzt takaríthat meg az utazási jegyén. Ráadásul, ha csúcsidőn kívül utazik Zágráb, kényelmesebb utazást biztosíthat.
  • 2. Kerülje az extrákat
    Egyes extrák, például az Debrecen-Zágráb közötti utazás során elfogyasztott ételek és italok drágák lehetnek, és nem mindig szükségesek egy rövid út során. Hogy pénzt takarítson meg, próbálja megtervezni az uzsonnát vagy az italokat, mielőtt Zágráb indul, és használja az ingyenes alternatívákat a szórakozásra, például egy könyv olvasására.
  • 3. Könnyű utazás
    Ha Debrecen és Zágráb között olyan társasággal utazik, amely felárat számít fel a feladott poggyászért - ami gyakran előfordul -, akkor a pénzmegtakarítás érdekében érdemes a poggyászát a lehető legkisebbre csökkenteni. Próbáljon meg csak a legszükségesebbeket becsomagolni, és mindenképpen ellenőrizze a légitársaság poggyászszabályzatát, mielőtt Zágráb indul.

Autóbusz Debrecen Zágráb

Az Debrecen-Zágráb autóbuszon általában megengedett az utasok számára a poggyászfelvétel, de fontos, hogy a súly- és méretkorlátozásokat a fuvarozóval ellenőriztesse. A poggyászok száma is nagyon gyakran korlátozott.

Az autóbusz-út időtartama Debrecen és Zágráb között általában a közlekedési viszonyoktól és az útvonalon történő megállásoktól függően változik. A Vivanoda segítségével valós időben megtekintheti az összes olyan autóbuszjáratot, amely az Ön által megnevezett utazási dátummal közlekedik Zágráb felé.

A Zágráb Debrecen induló járatok gyakorisága a fuvarozótól, az időponttól és a hét napjától függően változik. Ahhoz, hogy teljes áttekintést kapjon az összes Zágráb induló buszjáratról, adja meg az indulás dátumát, és keressen a Vivanodán.

Az Debrecen és Zágráb között közlekedő buszok többsége új, és általában van a fedélzeten konnektor az eszközök töltésére, de ez a fuvarozótól függően változhat.

Az Debrecen-Zágráb útvonalra szóló buszjegy átlagára a fuvarozótól és a foglalás időpontjától függően változik. Bizonyos forgalmas napokon az árak akár a duplájára is emelkedhetnek! Hasonlítsa össze az összes Debrecen és Zágráb közötti buszjegy árát a Vivanodán.

A legtöbb fuvarozó lehetővé teszi, hogy online foglaljon helyet az Debrecen-Zágráb buszra. Ez a szolgáltatás gyakran díjköteles.

Autóbusz társaságok Debrecen Zágráb

FlixBus
FlixBus
Buszjegyek keresése Debrecen Zágráb

Vonatok Debrecen Zágráb

Az Debrecen és Zágráb közötti átlagos vonat menetidő függ attól, hogy milyen típusú vonattal utazik. A Zágráb tartó regionális vagy intercity vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok. Hasonlítsa össze az összes utazás időtartamát a Vivanoda árkeresésével.

A napszaktól függően, amikor Debrecen Zágráb utazik vonattal, előfordulhat árkülönbség. A csúcsidőn kívül vásárolt jegyek olcsóbbak, mint a csúcsidőben vásárolt jegyek. Az árak részletes áttekintéséhez a Vivanoda összehasonlítja az Debrecen és Zágráb közötti összes közlekedési módot.

Ajánlott legalább néhány héttel előre lefoglalni a vonatjegyet Debrecen Zágráb, hogy a legjobb árat kapja.

Az Debrecen és Zágráb közötti vonatok konnektorokkal és az utasok számára ingyenes Wi-Fi-vel vannak felszerelve. A legtöbb kocsiban van konnektor, míg a Wi-Fi-kapcsolat egyes helyeken bizonytalan lehet.

Az utasok természetesen vihetnek magukkal poggyászt az Debrecen Zágráb tartó vonatra. Súlykorlátozás nincs, de egyes vasúttársaságok korlátozzák a magaddal vihető poggyász mennyiségét, és felárat kérnek. Másrészt a csomagok méretének ésszerűnek kell lennie, mivel a vonaton belül gyakran korlátozott a hely.

Az Debrecen és Zágráb közötti vonatokon a fedélzeti étkezési lehetőségek, beleértve a snackeket, italokat és meleg ételeket, a bárkocsikban vagy mobil szolgáltatáson keresztül állnak rendelkezésre.

Debrecen és Zágráb közötti vonatjáratok

MÁV
MÁV
Debrecen Zágráb vonatjegyek keresése

Autóközlekedés Debrecen Zágráb

Lehetőség van az utolsó pillanatban is foglalásra, de ez a sofőrök elérhetőségétől és az utazás iránti kereslettől függ. Ajánlott előre lefoglalni a telekocsi-közösséget, hogy garantáltan utazhasson.

Az Debrecen és Zágráb közötti telekocsi-kölcsönzés átlagos költsége számos tényezőtől függ, többek között az évszaktól, a kereslettől és a kínálattól, valamint az alkalmazott telekocsi-közvetítő platformtól. Ahhoz, hogy egy nagyon pontos becslést kapjon egy Debrecen és Zágráb közötti telekocsi-utazás áráról és elérhetőségéről, indítson keresést a Vivanodán az utazási dátumok megadásával.

Az Debrecen és Zágráb közötti telekocsi-utazás időtartama a közlekedési viszonyoktól és a sofőr által választott útvonaltól is függ. Ha most elindít egy árkeresést a Vivanodán, akkor megkapja az egyes elérhető telekocsi-ajánlatok becsült időtartamát.

A telekocsi-közösséget környezetbarátabb megoldásnak tartják, mint más közlekedési módokat, mivel az utakon közlekedő autók számának csökkentése révén csökkenti a CO2-kibocsátást. Ez azonban attól függ, hogy hányan osztoznak ugyanazon a járművön, és hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt a jármű.

A Vivanodán, az Debrecen és Zágráb közötti közlekedési módok összehasonlítására szolgáló platformunkon az összes elérhető telekocsi-ajánlatot megtalálja árral, becsült időtartammal és átvételi helyekkel együtt.

Az útközbeni étkezési lehetőségek a sofőrtől és a választott útvonaltól függnek. Egyes sofőrök Debrecen és Zágráb között megállást kínálnak frissítők vagy ételek elfogyasztására a fedélzeten, míg mások nem. Fontos, hogy a foglalás előtt érdeklődjön a sofőrnél.

Autómegosztó platform Debrecen Zágráb

Blablacar
Blablacar
Autómegosztás keresése Debrecen Zágráb

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje