Algeciras
Közvetlen utazás Tanger komp
Tanger
Get prices

Hogyan juthatok el Algeciras és Tanger között a kompon ?

Keresi a tökéletes Algeciras és Tanger közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Algeciras és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Algeciras és Tanger közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Algeciras és Tanger közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping vagy AML árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Algeciras Tanger kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Algeciras és Tanger között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Algeciras és Tanger közötti komp információk

Indulási kikötő
Algeciras
Spanyolország
Andalúzia
Érkezési kikötő
Tanger
Marokkó
Távolság
51 km
Komp társaságok
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Az átkelések gyakorisága
31 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
1 óra 30 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Algeciras Tanger: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Algeciras és Tanger közötti kompjárat ára egy fő részére 11908 Ft-tól 101410 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Algeciras és Tanger között 53010 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Algeciras és Tanger között 1 óra 30 perc. A leglassabb kompjáratok 2 óra perc alatt érnek Tanger-ba, míg a leggyorsabb hajók 29 perc perc alatt érnek Tanger-ba. Az első komp 03:00-kor hagyja el Algeciras kikötőjét. Az utolsó hajó Tanger 19:00-kor hagyja el Algeciras kikötőjét.

Átlagos ár egy Algeciras és Tanger közötti kompátkelés között
53010 Ft
A Algeciras Tanger kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
11908 Ft - 101410 Ft
Átlagos átkelési idő Algeciras Tanger
1 óra 30 perc
Az első Tanger felé induló komp indulási ideje
03:00
Az utolsó komp indulásának ideje Tanger
19:00
Az első komp érkezési ideje Tanger-ba
03:30
Az utolsó komp érkezési ideje Tanger
19:30

Miért érdemes kompra szállni Algeciras és Tanger között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Algeciras és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Tanger való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Algeciras Tanger tartó komp ideális módja az utazásnak.

Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Minden alkalommal, amikor a tengerparton nyaralunk, a legjobb kilátást keressük a tengerre. A Algeciras-Tanger átkelés során, akár a fedélzeten, akár az étteremben vacsorázva, akár a Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia hajó kényelmes társalgóiban pihenve, az első sorból élvezhetjük a tenger hihetetlen látványát. Étterem, bárok, társalgók, kabinok... a csodálatos kilátás a tengerre mindenütt megtalálható a fedélzeten.
A kabin kényelméért
Bár a Algeciras és Tanger közötti átkelést nem kell megtennie, ha kabinra foglal, megfosztja magát egy olyan szintű kényelemtől, amelyet csak a komp kínál. A fekvőhelyekkel, saját fürdőszobával, sőt néha még ablakokkal vagy erkéllyel is felszerelt kabinoknak nincs mit megirigyelniük a valódi szállodai szobáktól. Bár éjszakai átkeléskor használatuk sokkal nyilvánvalóbb, nappal is lehet foglalni egyet.
Így nem fogsz unatkozni a fedélzeten... ellentétben a repülővel.
Általánosságban elmondható, hogy Tanger vagy bárhová máshová a leggyorsabban repülővel lehet eljutni. De nem mindig kellemes hosszú órákra az üléshez kötve lenni. A Algeciras Tanger kompút során a FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML vagy Naviera Armas hajóval számtalan lehetőség nyílik arra, hogy éttermeket és bárokat látogasson meg, vagy sétáljon és napozzon a sétány fedélzetén... Teljesen más élmény, mint egy repülőút!

Mely társaságok közlekednek Algeciras és Tanger között?

Ha Algeciras és Tanger között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Naviera Armas Algeciras Tanger
Naviera Armas
A Naviera Armas a Kanári-szigeteken, Santa Cruz de Tenerifén működő komphajótársaság. Az 1971-ben alapított társaság számos célállomásra kínál átkelést a Kanári-szigeteken, Spanyolországban és Marokkóban. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat Naviera Armas jegyet Algeciras és Tanger között. További információ a Naviera Armas-ről
AML Algeciras Tanger
AML
A AML kompjáratokat üzemeltet Spanyolország és Marokkó, beleértve a Algeciras és Tanger kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat AML jegyet Algeciras és Tanger között. A AML hetente 8 átkelés naponta indít Algeciras Tanger, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a AML-ről
1 óra 30 perc
8 átkelés naponta
Inter Shipping Algeciras Tanger
Inter Shipping
A Inter Shipping kompjáratokat üzemeltet Spanyolország és Marokkó, beleértve a Algeciras és Tanger kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat Inter Shipping jegyet Algeciras és Tanger között. A Inter Shipping hetente 5 átkelés naponta indít Algeciras Tanger, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a Inter Shipping-ről
1 óra 30 perc
5 átkelés naponta
Baleària Algeciras Tanger
Baleària
Az 1997-ben alapított Baleària komphajótársaság székhelye a spanyolországi Valenciában található. Több spanyolországi, franciaországi és olaszországi célállomásra kínál átkelést. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat Baleària jegyet Algeciras és Tanger között. A Baleària hetente 4 átkelés naponta indít Algeciras Tanger, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a Baleària-ről
1 óra 30 perc
4 átkelés naponta
Acciona Trasmediterránea Algeciras Tanger
Acciona Trasmediterránea
Az Acciona Trasmediterránea vállalatot 1989-ben alapították, székhelye a spanyolországi Barcelonában található. A vállalat Spanyolország, Franciaország és Olaszország földközi-tengeri régióit szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat Acciona Trasmediterránea jegyet Algeciras és Tanger között. A Acciona Trasmediterránea hetente 6 átkelés naponta indít Algeciras Tanger, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a Acciona Trasmediterránea-ről
1 óra 30 perc
6 átkelés naponta
FRS Iberia Algeciras Tanger
FRS Iberia
Az FRS Iberia egy spanyolországi székhelyű komptársaság, amely Spanyolország és Marokkó régióit szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Algeciras-Tanger viteldíjakat és foglalhat FRS Iberia jegyet Algeciras és Tanger között. A FRS Iberia hetente 8 átkelés naponta indít Algeciras Tanger, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a FRS Iberia-ről
1 óra 30 perc
8 átkelés naponta

Honnan indulnak a kompok Algeciras városában? Hová érkeznek a hajók Tanger városába?

Algeciras indulási kikötője

A Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia kompjai a következő Algeciras kikötőkből indulnak Tanger:

Algeciras
Térkép

Tanger érkezési kikötője

A FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML vagy Naviera Armas hajói a következő kikötőkből érkeznek Tanger:

Tangier Med
Térkép
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Algeciras és Tanger között közlekedik a komp, akkor a Algeciras és Tanger közötti 51 km-es távolság megtétele legalább 1 óra 30 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Algeciras és Tanger között) és a komptársaságtól (Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea és FRS Iberia). Algeciras és Tanger között jelenleg 31 átkelés naponta.

Algeciras és Tanger között 6 komptársaság közlekedik: Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea és FRS Iberia.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Algeciras Tanger kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Algeciras és Tanger közötti átkelés során 51 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Algeciras és Tanger között, a legalacsonyabb ár 11908 Ft és a legmagasabb ár 101410 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 53010 Ft volt.

Az első komp 03:00-kor indul Algeciras Tanger.

Az utolsó komp Tanger általában 19:00-kor indul Algeciras.

Tapasztalja meg a Algeciras és Tanger közötti kompátkelést

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Algeciras és Tanger közötti tengeri átkelés. Annak érdekében, hogy jobban beleélhesse magát a Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping vagy AML fedélzetén a Algeciras Tanger-i hajóút élményébe, a Algecirasi beszállástól a Tanger-i kiszállásig végigkövetjük az utazás különböző szakaszait. Algecirasról és Tanger-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Felkészülés a beszállásra Algecirasban

Íme néhány lépés a beszálláshoz, mielőtt a Algeciras Tanger kompútra indulna:

  • Bemutatkozás Algeciras kikötőjében / A Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Algeciras kompterminálhoz. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Algeciras - Tanger átkelésre / Algecirasban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML vagy Naviera Armas jegypénztáraiban a Algecirasi kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Tangerba tartó hajóra / A Algecirasi kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Ha autóval utazik, a FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML vagy Naviera Armas munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

A hajó fedélzetén Algeciras és Tanger között

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea vagy FRS Iberia hajó szolgáltatásait. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp megérkezése Tangerba

Íme néhány információ a Tangeri kiszálláshoz:

  • A komp belép Tanger kikötőjébe / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nincs értelme sietni. Addig is azt tanácsoljuk, hogy a külső fedélzetről élvezze a Tangerba érkezést.
  • Ürítse ki a kabinját. / Körülbelül fél órával a Tanger kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • A hajó elhagyása és Tanger felfedezése / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Tangerban nem zárható ki a vámellenőrzés. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Tanger már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje