Ajánlott útvonal
Barcelona
Közvetlen utazás Palma (Mallorca) komp, repülőjegyek
Palma (Mallorca)
Get prices
Alternatív útvonalak
Barcelona
Utazás komp Ibiza
Ibiza
Utazás repülőjegyek, komp Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Get prices
Barcelona
Utazás vonat, busz, telekocsi Girona
Girona
Utazás repülőjegyek Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Get prices

Hogyan juthatok el Barcelona és Palma (Mallorca) között a kompon ?

Keresi a tökéletes Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci vagy Trasmed árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Barcelona Palma (Mallorca) kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Barcelona és Palma (Mallorca) között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Barcelona és Palma (Mallorca) közötti komp információk

Indulási kikötő
Barcelona
Spanyolország
Katalónia
Érkezési kikötő
Palma (Mallorca)
Spanyolország
Baleár-szigetek
Távolság
206 km
Komp társaságok
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Az átkelések gyakorisága
3 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
7 óra 30 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Barcelona Palma (Mallorca): Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompjárat ára egy fő részére 11908 Ft-tól 70296 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Barcelona és Palma (Mallorca) között 36876 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Barcelona és Palma (Mallorca) között 7 óra 10 perc. A leglassabb kompjáratok 14 óra perc alatt érnek Palma (Mallorca)-ba, míg a leggyorsabb hajók 6 óra 20 perc perc alatt érnek Palma (Mallorca)-ba. Az első komp 18:00-kor hagyja el Barcelona kikötőjét. Az utolsó hajó Palma (Mallorca) 23:40-kor hagyja el Barcelona kikötőjét.

Átlagos ár egy Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompátkelés között
36876 Ft
A Barcelona Palma (Mallorca) kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
11908 Ft - 70296 Ft
Átlagos átkelési idő Barcelona Palma (Mallorca)
7 óra 10 perc
Az első Palma (Mallorca) felé induló komp indulási ideje
18:00
Az utolsó komp indulásának ideje Palma (Mallorca)
23:40
Az első komp érkezési ideje Palma (Mallorca)-ba
05:30
Az utolsó komp érkezési ideje Palma (Mallorca)
08:00

Miért érdemes kompra szállni Barcelona és Palma (Mallorca) között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Palma (Mallorca) való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Barcelona Palma (Mallorca) tartó komp ideális módja az utazásnak.

Így nem kell aggódnia a poggyász mennyisége miatt.
Ha vonattal, busszal vagy repülővel utazunk, gyakran egy poggyásznál többletköltséget biztosítunk, és minden további poggyász felárral terhelt. Ha azonban Barcelona a Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària kompjáratára száll fel, akkor annyi poggyászt vihet magával, amennyit csak akar, feltéve, hogy az a járművében van. Ha autó nélkül utazik, akkor a Palma (Mallorca) tartó út során korlátozottan mozoghat. Sok hajó azonban csomagmegőrzőt biztosít a gyalogos utasok számára. Érdeklődjön a Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària hajótársaságnál.
Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Minden alkalommal, amikor a tengerparton nyaralunk, a legjobb kilátást keressük a tengerre. A Barcelona-Palma (Mallorca) átkelés során, akár a fedélzeten, akár az étteremben vacsorázva, akár a Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària hajó kényelmes társalgóiban pihenve, az első sorból élvezhetjük a tenger hihetetlen látványát. A nagyméretű képablakok mindenütt rendkívüli kilátást nyújtanak az azúrkék tengerre, így a lehető legjobban kiélvezheti annak megnyugtató erejét.
Mert ez az ideális módja a családdal való utazásnak!
Ha vannak gyerekei, nincs is jobb módja annak, hogy Barcelona és Palma (Mallorca) között családostul eljusson, mint a komp. Egyszerűbb. Amint elhagyja Barcelona-t, képzelje el, hogy gyermekei felfedezik a hajót, hosszú órákat töltenek játékkal a kisebbeknek fenntartott területeken vagy a videojátékokban és játéktermekben (a tinédzsereknek), megnézik a legújabb filmeket a moziban, együtt étkeznek a családdal az étteremben, vagy megcsodálnak egy bűvészbemutatót vagy a számtalan egyéb kínálkozó tevékenységet. A Palma (Mallorca) tartó komp fedélzetén az idő gyorsabban elrepül, mint gondolná, és ez a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti tengeri élmény hosszú ideig felejthetetlen marad gyermekei számára.

Mely társaságok közlekednek Barcelona és Palma (Mallorca) között?

Ha Barcelona és Palma (Mallorca) között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Acciona Trasmediterránea Barcelona Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Az Acciona Trasmediterránea vállalatot 1989-ben alapították, székhelye a spanyolországi Barcelonában található. A vállalat Spanyolország, Franciaország és Olaszország földközi-tengeri régióit szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Palma (Mallorca) viteldíjakat és foglalhat Acciona Trasmediterránea jegyet Barcelona és Palma (Mallorca) között. A Acciona Trasmediterránea hetente 12 átkelés hetente indít Barcelona Palma (Mallorca), az utazási idő 7 óra 30 perc. További információ a Acciona Trasmediterránea-ről
7 óra 30 perc
12 átkelés hetente
Trasmed Barcelona Palma (Mallorca)
Trasmed
A Trasmed kompjáratokat üzemeltet Spanyolország, beleértve a Barcelona és Palma (Mallorca) kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Palma (Mallorca) viteldíjakat és foglalhat Trasmed jegyet Barcelona és Palma (Mallorca) között. További információ a Trasmed-ről
Grandi Navi Veloci Barcelona Palma (Mallorca)
Grandi Navi Veloci
A Grandi Navi Veloci olasz vállalat, a földközi-tengeri személyszállítás egyik vezető vállalata. Olaszországot (Szicília és Szardínia), Spanyolországot, Tunéziát, Algériát, Franciaországot és Marokkót szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Palma (Mallorca) viteldíjakat és foglalhat Grandi Navi Veloci jegyet Barcelona és Palma (Mallorca) között. További információ a Grandi Navi Veloci-ről
Baleària Barcelona Palma (Mallorca)
Baleària
Az 1997-ben alapított Baleària komphajótársaság székhelye a spanyolországi Valenciában található. Több spanyolországi, franciaországi és olaszországi célállomásra kínál átkelést. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Palma (Mallorca) viteldíjakat és foglalhat Baleària jegyet Barcelona és Palma (Mallorca) között. A Baleària hetente 7 átkelés hetente indít Barcelona Palma (Mallorca), az utazási idő 7 óra 30 perc. További információ a Baleària-ről
7 óra 30 perc
7 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Barcelona városában? Hová érkeznek a hajók Palma (Mallorca) városába?

Barcelona indulási kikötője

A Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària kompjai a következő Barcelona kikötőkből indulnak Palma (Mallorca):

Barcelona
Térkép

Palma (Mallorca) érkezési kikötője

A Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed vagy Acciona Trasmediterránea hajói a következő kikötőkből érkeznek Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Térkép
Egyéb alternatív járatok Barcelona és Palma (Mallorca) között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Barcelona és Palma (Mallorca) között közlekedik a komp, akkor a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti 206 km-es távolság megtétele legalább 7 óra 30 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Barcelona és Palma (Mallorca) között) és a komptársaságtól (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci és Baleària). Barcelona és Palma (Mallorca) között jelenleg 3 átkelés naponta.

Barcelona és Palma (Mallorca) között 4 komptársaság közlekedik: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci és Baleària.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Barcelona Palma (Mallorca) kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Barcelona és Palma (Mallorca) közötti átkelés során 206 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Barcelona és Palma (Mallorca) között, a legalacsonyabb ár 11908 Ft és a legmagasabb ár 70296 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 36876 Ft volt.

Az első komp 18:00-kor indul Barcelona Palma (Mallorca).

Az utolsó komp Palma (Mallorca) általában 23:40-kor indul Barcelona.

Tapasztalja meg a Barcelona és Palma (Mallorca) közötti kompátkelést

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Barcelona és Palma (Mallorca) közötti tengeri átkelés. Hogy segítsünk Önnek elmerülni a Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci vagy Trasmed komphajójáratának hangulatában, itt elmagyarázzuk az utazás különböző szakaszait a Barcelonai hajóra való felszállástól a Palma (Mallorca)i kiszállásig. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Barcelonaról és Palma (Mallorca)ról.

Felszállás Barcelonaban

Mielőtt elindulna a Barcelona Palma (Mallorca) kompútra, itt van néhány lépés, amit a beszállás előtt meg kell tennie:

  • Érkezés a Barcelona kikötőbe / A Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Barcelona kompterminálhoz. Ezen időpont után a foglalás már nem garantált.
  • Bejelentkezés a Barcelona - Palma (Mallorca) átkelésre / Barcelonaban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed vagy Acciona Trasmediterránea jegypénztáraiban a Barcelonai kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Palma (Mallorca)ba tartó kompra / Figyeljen a hangüzenetekre a Barcelona-i kompterminálban, amelyek a felszállásra szólítják fel. Autóval a Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària személyzetének utasításait követve szálljon fel a fedélzetre, és parkoljon le járművével a fedélzeten.

A Barcelona és Palma (Mallorca) közötti komphajó fedélzetén

A Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Grandi Navi Veloci vagy Baleària hajóján mindenkinek megvan a maga utazási filozófiája. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp közeledik Palma (Mallorca)hoz, a kiszállás küszöbön!

Végül néhány információt talál a komp Palma (Mallorca)ba való megérkezéséről:

  • A komp belép Palma (Mallorca) kikötőjébe / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nincs értelme sietni. A legjobb, ha a külső fedélzeten várakozik, és figyeli a komp manőverezését a Palma (Mallorca)i kikötőbe.
  • Ürítse ki a kabinját. / Ha Barcelonaból Palma (Mallorca)ba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Palma (Mallorca)ba érkezés előtt kell elhagynia.
  • A hajó elhagyása és Palma (Mallorca) felfedezése / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. Gyalogosként még gyorsabb. Palma (Mallorca)ban nem zárható ki a vámellenőrzés. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Palma (Mallorca) már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje