Ajánlott útvonal
Barcelona
Közvetlen utazás Tanger repülőjegyek, komp
Tanger
Get prices
Alternatív útvonalak
Barcelona
Utazás telekocsi, busz, vonat, repülőjegyek Malaga
Malaga
Utazás komp Tanger
Tanger
Get prices

Hogyan juthatok el Barcelona és Tanger között a kompon ?

Keresi a tökéletes Barcelona és Tanger közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Barcelona és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Barcelona és Tanger közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Barcelona és Tanger közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale vagy Grandi Navi Veloci árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Barcelona Tanger kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Barcelona és Tanger között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Barcelona és Tanger közötti komp információk

Indulási kikötő
Barcelona
Spanyolország
Katalónia
Érkezési kikötő
Tanger
Marokkó
Távolság
932 km
Komp társaságok
Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci
Az átkelések gyakorisága
5 átkelés hetente
Minimális átkelési idő
28 óra
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Barcelona Tanger: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Barcelona és Tanger közötti kompjárat ára egy fő részére 28041 Ft-tól 240465 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Barcelona és Tanger között 94880 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Barcelona és Tanger között 29 óra 49 perc. A leglassabb kompjáratok 33 óra perc alatt érnek Tanger-ba, míg a leggyorsabb hajók 28 óra 45 perc perc alatt érnek Tanger-ba. Az első komp 03:00-kor hagyja el Barcelona kikötőjét. Az utolsó hajó Tanger 14:30-kor hagyja el Barcelona kikötőjét.

Átlagos ár egy Barcelona és Tanger közötti kompátkelés között
94880 Ft
A Barcelona Tanger kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
28041 Ft - 240465 Ft
Átlagos átkelési idő Barcelona Tanger
29 óra 49 perc
Az első Tanger felé induló komp indulási ideje
03:00
Az utolsó komp indulásának ideje Tanger
14:30
Az első komp érkezési ideje Tanger-ba
07:45
Az utolsó komp érkezési ideje Tanger
20:15

Miért érdemes kompra szállni Barcelona és Tanger között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Barcelona és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Tanger való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Barcelona Tanger tartó komp ideális módja az utazásnak.

Pihenés a kabinban
Bár a Barcelona és Tanger közötti átkelést nem kell megtennie, ha kabinra foglal, megfosztja magát egy olyan szintű kényelemtől, amelyet csak a komp kínál. A fekvőhelyekkel, saját fürdőszobával, sőt néha még ablakokkal vagy erkéllyel is felszerelt kabinoknak nincs mit megirigyelniük a valódi szállodai szobáktól. Bár éjszakai átkeléskor használatuk sokkal nyilvánvalóbb, nappal is lehet foglalni egyet.
Így nem fogsz unatkozni a fedélzeten... ellentétben a repülővel.
Általánosságban elmondható, hogy Tanger vagy bárhová máshová a leggyorsabban repülővel lehet eljutni. A probléma az, hogy több órára az ülésedben ragadsz. A Barcelona Tanger kompút során a Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines vagy La Meridionale hajóval számtalan lehetőség nyílik arra, hogy éttermeket és bárokat látogasson meg, vagy sétáljon és napozzon a sétány fedélzetén... Soha ennyi szabadságot és szórakozást nem kaphat egy repülőn!
Így nem kell aggódnia a poggyász mennyisége miatt.
Más közlekedési módok esetében gyakran 1 bőröndre vagyunk korlátozva, és minden további poggyászért díjat kell fizetni. A Barcelona Tanger kompjáratra annyi bőröndöt vihet magával, amennyit csak szeretne, a járműve befogadóképességén belül. Ha autó nélkül utazik, akkor a Tanger tartó út során korlátozottan mozoghat. Érdemes azonban megkérdezni a La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci személyzetét, hogy a hajón van-e olyan poggyászszoba, ahol a bőröndöket Tanger érkezésig hagyhatja.

Mely társaságok közlekednek Barcelona és Tanger között?

Ha Barcelona és Tanger között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

La Meridionale Barcelona Tanger
La Meridionale
A La Méridionale egy francia hajózási társaság, amely Marseille-ből Korzikára és Szardíniára közlekedő kompjáratokat üzemeltet. A Vivanoda, az Ön kompösszehasonlító eszközével a legjobb áron foglalhat La Méridionale Barcelona Tanger átkelést. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Tanger viteldíjakat és foglalhat La Meridionale jegyet Barcelona és Tanger között. További információ a La Meridionale-ről
Grimaldi Lines Barcelona Tanger
Grimaldi Lines
Az 1947-ben alapított Grimaldi Lines székhelye az olaszországi Nápolyban található. Kompjáratokat kínál számos európai és észak-afrikai célállomásra. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Tanger viteldíjakat és foglalhat Grimaldi Lines jegyet Barcelona és Tanger között. A Grimaldi Lines hetente 1 átkelés hetente indít Barcelona Tanger, az utazási idő 28 óra. További információ a Grimaldi Lines-ről
28 óra
1 átkelés hetente
Grandi Navi Veloci Barcelona Tanger
Grandi Navi Veloci
A Grandi Navi Veloci olasz vállalat, a földközi-tengeri személyszállítás egyik vezető vállalata. Olaszországot (Szicília és Szardínia), Spanyolországot, Tunéziát, Algériát, Franciaországot és Marokkót szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Barcelona-Tanger viteldíjakat és foglalhat Grandi Navi Veloci jegyet Barcelona és Tanger között. A Grandi Navi Veloci hetente 4 átkelés hetente indít Barcelona Tanger, az utazási idő 29 óra 50 perc. További információ a Grandi Navi Veloci-ről
29 óra 50 perc
4 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Barcelona városában? Hová érkeznek a hajók Tanger városába?

Barcelona indulási kikötője

A La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci kompjai a következő Barcelona kikötőkből indulnak Tanger:

Barcelona
Térkép

Tanger érkezési kikötője

A Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines vagy La Meridionale hajói a következő kikötőkből érkeznek Tanger:

Tangier Med
Térkép
Egyéb alternatív járatok Barcelona és Tanger között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Barcelona és Tanger között közlekedik a komp, akkor a Barcelona és Tanger közötti 932 km-es távolság megtétele legalább 28 óra vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Barcelona és Tanger között) és a komptársaságtól (La Meridionale, Grimaldi Lines és Grandi Navi Veloci). Barcelona és Tanger között jelenleg 5 átkelés hetente.

Barcelona és Tanger között 3 komptársaság közlekedik: La Meridionale, Grimaldi Lines és Grandi Navi Veloci.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale, Grandi Navi Veloci árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Barcelona Tanger kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Barcelona és Tanger közötti átkelés során 932 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Barcelona és Tanger között, a legalacsonyabb ár 28041 Ft és a legmagasabb ár 240465 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 94880 Ft volt.

Az első komp 03:00-kor indul Barcelona Tanger.

Az utolsó komp Tanger általában 14:30-kor indul Barcelona.

Tapasztalja meg a Barcelona és Tanger közötti kompátkelést

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Barcelona és Tanger közötti tengeri átkelés. Annak érdekében, hogy jobban beleélhesse magát a Baleària, Grimaldi Lines, La Meridionale vagy Grandi Navi Veloci fedélzetén a Barcelona Tanger-i hajóút élményébe, a Barcelonai beszállástól a Tanger-i kiszállásig végigkövetjük az utazás különböző szakaszait. Barcelonaról és Tanger-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Felkészülés a beszállásra Barcelonaban

Íme néhány lépés a beszálláshoz, mielőtt a Barcelona Tanger kompútra indulna:

  • Bemutatkozás Barcelona kikötőjében / A hajó tényleges indulási ideje előtt bizonyos időt kell hagynia (a La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci társaságnál kell egyeztetnie), hogy megérkezzen a Barcelona-i kompkikötőbe. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Barcelona - Tanger átkelésre / Barcelonaban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines vagy La Meridionale jegypénztáraiban a Barcelonai kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Tangerba tartó hajóra / A Barcelonai kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Ha autóval utazik, a Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines vagy La Meridionale munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

A hajó fedélzetén Barcelona és Tanger között

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a La Meridionale, Grimaldi Lines vagy Grandi Navi Veloci hajó szolgáltatásait. Egyes utazók a kabinjuk magányában szeretnének majd pihenni, míg mások a bárokat, éttermeket, játékokat és üzleteket fogják élvezni.

A komp megérkezése Tangerba

Íme néhány információ a Tangeri kiszálláshoz:

  • A komp belép Tanger kikötőjébe / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nincs értelme sietni. Addig is azt tanácsoljuk, hogy a külső fedélzetről élvezze a Tangerba érkezést.
  • Ürítse ki a kabinját. / Körülbelül fél órával a Tanger kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • A hajó elhagyása és Tanger felfedezése / Miután a garázsajtó kinyílt, a hajóról való leszállás is viszonylag gyorsan megy. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Tangerban valószínűleg átmegy egy vámvizsgálaton. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Tanger már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje