Calais
Közvetlen utazás Dover busz, komp, telekocsi
Dover
Get prices

Hogyan juthatok el Calais és Dover között a kompon ?

Keresi a tökéletes Calais és Dover közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Calais és Dover közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Calais és Dover közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Calais és Dover közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries vagy Norfolk Line árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Calais Dover kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways vagy Norfolk Line hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Calais és Dover között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Calais és Dover közötti komp információk

Indulási kikötő
Calais
Franciaország
Nord Pas de Calais
Érkezési kikötő
Dover
Egyesült Királyság
Anglia
Távolság
42 km
Komp társaságok
DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line
Az átkelések gyakorisága
39 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
1 óra 30 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Calais Dover: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Calais és Dover közötti kompjárat ára egy fő részére 28041 Ft-tól 45711 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Calais és Dover között 33035 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Calais és Dover között 1 óra 30 perc. A leglassabb kompjáratok 1 óra 30 perc perc alatt érnek Dover-ba, míg a leggyorsabb hajók 1 óra 30 perc perc alatt érnek Dover-ba. Az első komp 05:40-kor hagyja el Calais kikötőjét. Az utolsó hajó Dover 09:50-kor hagyja el Calais kikötőjét.

Átlagos ár egy Calais és Dover közötti kompátkelés között
33035 Ft
A Calais Dover kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
28041 Ft - 45711 Ft
Átlagos átkelési idő Calais Dover
1 óra 30 perc
Az első Dover felé induló komp indulási ideje
05:40
Az utolsó komp indulásának ideje Dover
09:50
Az első komp érkezési ideje Dover-ba
06:10
Az utolsó komp érkezési ideje Dover
10:20

Miért érdemes kompra szállni Calais és Dover között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Calais és Dover közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Dover való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Calais Dover tartó komp ideális módja az utazásnak.

Így nem fogsz unatkozni a fedélzeten... ellentétben a repülővel.
Ha a sebességeket hasonlítjuk össze, a repülőgépek minden bizonnyal a leggyorsabb módja annak, hogy Calais Dover jussunk. Viszont az ülésedben ragadsz, bekötve a biztonsági övvel, és gyakorlatilag nincs lehetőséged közlekedni. A Calais Dover kompút során a Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries hajóval számtalan lehetőség nyílik arra, hogy éttermeket és bárokat látogasson meg, vagy sétáljon és napozzon a sétány fedélzetén... A szolgáltatások és a szabadság szintje egy repülőút során gyökeresen más!
Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Általában, ha tengerparti nyaralásra megyünk, igyekszünk minél többet a tengerre nézni (az étteremben, a szállodában, a túrán...). A Calais-Dover átkelés során, akár a fedélzeten, akár az étteremben vacsorázva, akár a P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways vagy Norfolk Line hajó kényelmes társalgóiban pihenve, az első sorból élvezhetjük a tenger hihetetlen látványát. Étterem, bárok, társalgók, kabinok... a csodálatos kilátás a tengerre mindenütt megtalálható a fedélzeten.
Így nem fáradsz el, ellentétben az autóban ülőkkel.
A hosszú távú autóvezetéshez szükséges fokozott éberség miatt joggal mondhatjuk, hogy a vezetés kimerítő. A Calais Dover-i kompút éppen az ellenkezője! A fedélzeten - attól függően, hogy a P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways vagy Norfolk Line hajója közlekedik - minden úgy van kialakítva, hogy a kényelmes fekvőhelyek nyugalmában pihenhessen, hogy legyen ideje magára, hogy a külső fedélzeteken henyélhessen, szórakozhasson és jól érezze magát. Kétségtelen, hogy teljesen kipihenten érkezik Dover.

Mely társaságok közlekednek Calais és Dover között?

Ha Calais és Dover között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways vagy Norfolk Line, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

P&O Ferries Calais Dover
P&O Ferries
A P&O Ferries egy angol társaság, amelynek székhelye Doverben található. A Vivanodán szerepel, amely egy összehasonlító kereső, amely lehetővé teszi, hogy olcsó P&O Ferries Calais Dover átkelést találjon. A Vivanodán összehasonlíthatja a Calais-Dover viteldíjakat és foglalhat P&O Ferries jegyet Calais és Dover között. A P&O Ferries hetente 24 átkelés naponta indít Calais Dover, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a P&O Ferries-ről
1 óra 30 perc
24 átkelés naponta
Irish Ferries Calais Dover
Irish Ferries
Az Irish Ferries kompjáratokat üzemeltet Írország és Nagy-Britannia, valamint Írország és Franciaország között. A Vivanodán összehasonlíthatja a Calais-Dover viteldíjakat és foglalhat Irish Ferries jegyet Calais és Dover között. További információ a Irish Ferries-ről
DFDS Seaways Calais Dover
DFDS Seaways
A DFDS Seaways a dániai Koppenhágában működő komphajótársaság, amely személy- és járműforgalmat bonyolít Észak-Európa kikötői között, beleértve Dover, Antwerpen és Calais kikötőit az Egyesült Királysággal, de Oslo és Koppenhága kikötői között, valamint Norvégia és Svédország kikötői és más európai kikötők között is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Calais-Dover viteldíjakat és foglalhat DFDS Seaways jegyet Calais és Dover között. A DFDS Seaways hetente 15 átkelés naponta indít Calais Dover, az utazási idő 1 óra 30 perc. További információ a DFDS Seaways-ről
1 óra 30 perc
15 átkelés naponta
Norfolk Line Calais Dover
Norfolk Line
A Norfolk Line egy személyhajózási társaság, amelyet 2010-ben a DFDS Seaways felvásárolt. A Vivanodán összehasonlíthatja a Calais-Dover viteldíjakat és foglalhat Norfolk Line jegyet Calais és Dover között. További információ a Norfolk Line-ről

Honnan indulnak a kompok Calais városában? Hová érkeznek a hajók Dover városába?

Calais indulási kikötője

A P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways vagy Norfolk Line kompjai a következő Calais kikötőkből indulnak Dover:

Calais Terminal Est Car Ferry
Térkép

Dover érkezési kikötője

A Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries hajói a következő kikötőkből érkeznek Dover:

Dover Ferry Terminal
Térkép
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Calais és Dover között közlekedik a komp, akkor a Calais és Dover közötti 42 km-es távolság megtétele legalább 1 óra 30 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Calais és Dover között) és a komptársaságtól (P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways és Norfolk Line). Calais és Dover között jelenleg 39 átkelés naponta.

Calais és Dover között 4 komptársaság közlekedik: P&O Ferries, Irish Ferries, DFDS Seaways és Norfolk Line.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries, Norfolk Line árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Calais Dover kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Calais és Dover közötti átkelés során 42 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Calais és Dover között, a legalacsonyabb ár 28041 Ft és a legmagasabb ár 45711 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 33035 Ft volt.

Az első komp 05:40-kor indul Calais Dover.

Az utolsó komp Dover általában 09:50-kor indul Calais.

Az Ön Calais és Dover közötti kompátkelés élménye

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Calais és Dover közötti tengeri átkelés. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Calaisban történő beszállástól a Doverban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a DFDS Seaways, Irish Ferries, P&O Ferries és Norfolk Line tengeri világába. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Calaisról és Doverról.

Felkészülés a beszállásra Calaisban

Mielőtt elindulna a Calais Dover kompútra, itt van néhány lépés, amit a beszállás előtt meg kell tennie:

  • Érkezés a Calais kikötőbe / Érkezzen meg Calais kikötőjébe jó előre. Kérjük, ezt a Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries társasággal egyeztesse. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Calais - Dover átkelésre / Menjen a Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries pultjához a Calais-i kompkikötő terminálon, és jelentkezzen be útlevelével vagy személyi igazolványával és foglalási számával. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Doverba tartó kompra / A Calaisi kompterminálban információs üzeneteket sugároznak, amelyek a felszállásra hívják Önt. Ha autóval utazik, a Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

Élet a Calais és Dover közötti komp fedélzetén

A Norfolk Line, DFDS Seaways, Irish Ferries vagy P&O Ferries hajó fedélzetén a saját preferenciáinak megfelelően választhatja ki a tevékenységeit! Egyesek a pihenőszalonok egyikében szeretnének pihenni, mások a fedélzeten kínált összes szolgáltatást kihasználni, vagy egyszerűen csak élvezni a tenger látványát a hajó fedélzetéről.

A komp megérkezése Doverba

Végül néhány információt talál a komp Doverba való megérkezéséről:

  • Dover kikötőjéhez közeledve / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nem kell sietni. A legjobb, ha a külső fedélzeten várakozik, és figyeli a komp manőverezését a Doveri kikötőbe.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Körülbelül fél órával a Dover kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • Hagyja el a hajót, és Dover az Öné lesz / A hajó garázsából való kihajtás meglehetősen gyorsan megy. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Doverban valószínűleg átmegy egy vámvizsgálaton. Végre megkezdődik az Ön Doveri tartózkodása!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje