Ajánlott útvonal
Hirtshals
Közvetlen utazás Bergen komp
Bergen
Get prices
Alternatív útvonalak
Hirtshals
Utazás komp Kristiansand
Kristiansand
Utazás repülőjegyek, komp Bergen
Bergen
Get prices

Hogyan juthatok el Hirtshals és Bergen között a kompon ?

Keresi a tökéletes Hirtshals és Bergen közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Hirtshals és Bergen közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Hirtshals és Bergen közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Hirtshals és Bergen közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Fjord Line vagy Color Line árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Hirtshals Bergen kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Fjord Line hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Hirtshals és Bergen között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Hirtshals és Bergen közötti komp információk

Indulási kikötő
Hirtshals
Dánia
Érkezési kikötő
Bergen
Norvégia
Távolság
409 km
Komp társaságok
Fjord Line, Color Line
Az átkelések gyakorisága
7 átkelés hetente
Minimális átkelési idő
16 óra 30 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Hirtshals Bergen: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Hirtshals és Bergen közötti kompjárat ára egy fő részére 31883 Ft-tól 268123 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Hirtshals és Bergen között 100258 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Hirtshals és Bergen között 16 óra 30 perc. A leglassabb kompjáratok 16 óra 30 perc perc alatt érnek Bergen-ba, míg a leggyorsabb hajók 16 óra 30 perc perc alatt érnek Bergen-ba. Az első komp 20:00-kor hagyja el Hirtshals kikötőjét.

Átlagos ár egy Hirtshals és Bergen közötti kompátkelés között
100258 Ft
A Hirtshals Bergen kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
31883 Ft - 268123 Ft
Átlagos átkelési idő Hirtshals Bergen
16 óra 30 perc
Az első Bergen felé induló komp indulási ideje
20:00
Az első komp érkezési ideje Bergen-ba
11:30
Az utolsó komp érkezési ideje Bergen
12:30

Miért érdemes kompra szállni Hirtshals és Bergen között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Hirtshals és Bergen közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Bergen való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Hirtshals Bergen tartó komp ideális módja az utazásnak.

Nem kell aggódnia a kerékpárral való utazás miatt
A vonaton, repülőn vagy buszon való utazás a kerékpárral gyakran rémálommá válik, mert annyira nehézkes a cipelése. A kompon azonban nincs ez a probléma: a kerékpárt egyenesen a hajó hatalmas garázsába pakoljuk. Ott hagyja a Hirtshals-Bergen közötti átkelés idejére, teljes biztonságban, és nem kell attól tartania, hogy megsérül. Bergen felszállsz a kerékpárodra, hogy leszállj a hajóról.
Pihenés a kabinban
Bár a Hirtshals és Bergen közötti átkelést nem kell megtennie, ha kabinra foglal, megfosztja magát egy olyan szintű kényelemtől, amelyet csak a komp kínál. A fekvőhelyekkel, saját fürdőszobával, sőt néha még ablakokkal vagy erkéllyel is felszerelt kabinoknak nincs mit megirigyelniük a valódi szállodai szobáktól. Még egy nappali átkeléskor is élvezheti a kabinok magányát, és sokkal kényelmesebb, mint egy társalgóban ülni.
Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Amikor a tengerparton vagyunk, gyakran keressük azokat a helyeket, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a tengerre. Hirtshals kikötőjétől Bergen 360°-os kilátás nyílik az óceánra, akár ebédel, akár a hajó egyik társalgójában pihen. Étterem, bárok, társalgók, kabinok... a csodálatos kilátás a tengerre mindenütt megtalálható a fedélzeten.

Mely társaságok közlekednek Hirtshals és Bergen között?

Ha Hirtshals és Bergen között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Fjord Line, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Fjord Line Hirtshals Bergen
Fjord Line
A Fjord Line-t 1993-ban alapították, székhelye Norvégiában található. Norvégia, Dánia és Németország között kínál átkelést. A Vivanodán összehasonlíthatja a Hirtshals-Bergen viteldíjakat és foglalhat Fjord Line jegyet Hirtshals és Bergen között. A Fjord Line hetente 7 átkelés hetente indít Hirtshals Bergen, az utazási idő 16 óra 30 perc. További információ a Fjord Line-ről
16 óra 30 perc
7 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Hirtshals városában? Hová érkeznek a hajók Bergen városába?

Hirtshals indulási kikötője

A Fjord Line kompjai a következő Hirtshals kikötőkből indulnak Bergen:

Hirtshals
Térkép

Bergen érkezési kikötője

A Fjord Line hajói a következő kikötőkből érkeznek Bergen:

Bergen
Térkép
Bergen
Térkép
Egyéb alternatív járatok Hirtshals és Bergen között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Hirtshals és Bergen között közlekedik a komp, akkor a Hirtshals és Bergen közötti 409 km-es távolság megtétele legalább 16 óra 30 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Hirtshals és Bergen között) és a komptársaságtól (Fjord Line). Hirtshals és Bergen között jelenleg 7 átkelés hetente.

Hirtshals és Bergen között 1 komptársaság közlekedik: Fjord Line.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Fjord Line, Color Line.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Fjord Line, Color Line árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Hirtshals Bergen kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Hirtshals és Bergen közötti átkelés során 409 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Hirtshals és Bergen között, a legalacsonyabb ár 31883 Ft és a legmagasabb ár 268123 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 100258 Ft volt.

Az első komp 20:00-kor indul Hirtshals Bergen.

Milyen a Hirtshals és Bergen közötti kompátkelés?

Nem mindig könnyű tiszta képet alkotni arról, hogy milyen lesz a Hirtshals és Bergen közötti átkelés, különösen, ha nem ismeri ezt a közlekedési módot. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Hirtshalsban történő beszállástól a Bergenban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a Fjord Line és Color Line tengeri világába. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Hirtshalsról és Bergenról.

Felszállás Hirtshalsban

Mielőtt a Hirtshals Bergen kompútra indulna, itt van néhány lépés a beszálláshoz:

  • Bemutatkozás Hirtshals kikötőjében / A hajó tényleges indulási ideje előtt bizonyos időt kell hagynia (a Fjord Line társaságnál kell egyeztetnie), hogy megérkezzen a Hirtshals-i kompkikötőbe. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Hirtshals - Bergen átkelésre / A Hirtshalsi kompterminálon keresse a Fjord Line pultját, és mutassa be útlevelét és foglalási számát. Ha autóval rendelkezik, a járműsorból is bejelentkezhet.
  • Felszállás a Bergenba tartó kompra / A Hirtshalsi kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Autóval a Fjord Line személyzetének utasításait követve szálljon fel a fedélzetre, és parkoljon le járművével a fedélzeten.

A Hirtshals és Bergen közötti komphajó fedélzetén

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a Fjord Line hajó szolgáltatásait. Egyes utazók a kabinjuk magányában szeretnének majd pihenni, míg mások a bárokat, éttermeket, játékokat és üzleteket fogják élvezni.

A komp megérkezése Bergenba

Íme néhány információ a Bergeni kiszálláshoz:

  • Bergen kikötője már látható / Addig nem térhet vissza a járművéhez, amíg a komp meg nem állt és ki nem kötött a Bergeni kikötőben lévő rakparthoz. Nem kell sietni. Ehelyett élvezze a hajó fedélzetéről a Bergeni kikötőbe való érkezést.
  • Ürítse ki a kabinját. / Ha Hirtshalsból Bergenba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Bergenba érkezés előtt kell elhagynia.
  • A hajó elhagyása és Bergen felfedezése / Miután a garázsajtó kinyílt, a hajóról való leszállás is viszonylag gyorsan megy. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Bergenban nem zárható ki a vámellenőrzés. Végre elkezdődött a Bergeni nyaralás!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje