Ajánlott útvonal
Hirtshals
Közvetlen utazás Kristiansand komp
Kristiansand
Get prices
Alternatív útvonalak
Hirtshals
Utazás komp Stavanger
Stavanger
Utazás repülőjegyek, vonat, komp Kristiansand
Kristiansand
Get prices

Hogyan juthatok el Hirtshals és Kristiansand között a kompon ?

Keresi a tökéletes Hirtshals és Kristiansand közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Hirtshals és Kristiansand közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Hirtshals és Kristiansand közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Hirtshals és Kristiansand közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Fjord Line vagy Color Line árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Hirtshals Kristiansand kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Color Line vagy Fjord Line hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Hirtshals és Kristiansand között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Hirtshals és Kristiansand közötti komp információk

Indulási kikötő
Hirtshals
Dánia
Érkezési kikötő
Kristiansand
Norvégia
Távolság
131 km
Komp társaságok
Fjord Line, Color Line
Az átkelések gyakorisága
5 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
2 óra 20 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Hirtshals Kristiansand: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Hirtshals és Kristiansand közötti kompjárat ára egy fő részére 11140 Ft-tól 98721 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Hirtshals és Kristiansand között 35340 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Hirtshals és Kristiansand között 3 óra 10 perc. A leglassabb kompjáratok 3 óra 55 perc perc alatt érnek Kristiansand-ba, míg a leggyorsabb hajók 2 óra 25 perc perc alatt érnek Kristiansand-ba. Az első komp 08:30-kor hagyja el Hirtshals kikötőjét. Az utolsó hajó Kristiansand 21:45-kor hagyja el Hirtshals kikötőjét.

Átlagos ár egy Hirtshals és Kristiansand közötti kompátkelés között
35340 Ft
A Hirtshals Kristiansand kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
11140 Ft - 98721 Ft
Átlagos átkelési idő Hirtshals Kristiansand
3 óra 10 perc
Az első Kristiansand felé induló komp indulási ideje
08:30
Az utolsó komp indulásának ideje Kristiansand
21:45
Az első komp érkezési ideje Kristiansand-ba
01:00
Az utolsó komp érkezési ideje Kristiansand
23:59

Miért érdemes kompra szállni Hirtshals és Kristiansand között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Hirtshals és Kristiansand közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Kristiansand való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Hirtshals Kristiansand tartó komp ideális módja az utazásnak.

A törődő személyzetért
A Hirtshals-Kristiansand átkelés minden percében, a Hirtshals kikötőjében történő beszállástól a Kristiansand történő leszállásig a Color Line vagy Fjord Line képzett, mosolygós személyzete gondoskodik arról, hogy Ön kellemesen érezze magát. Segítenek eligazodni a hajón, elkalauzolják Önt a kabinjához, kiszolgálják Önt az étteremben, és válaszolnak minden kérdésére. A hajón általában a főfedélzeten talál egy "információs pontot".
Vigyen korlátlan mennyiségű poggyászt
Más közlekedési módok esetében gyakran 1 bőröndre vagyunk korlátozva, és minden további poggyászért díjat kell fizetni. A Hirtshals és Kristiansand közötti átkelésre, amíg minden csomagja az autójában van, nem kell felárat fizetnie. Ha gyalogosként utazik, a feltételek szigorúbbak lehetnek, mivel a csomagjait Kristiansand érkezéséig magával kell vinnie. Javasoljuk azonban, hogy érdeklődjön a Color Line vagy Fjord Line személyzeténél, mivel gyakran biztosítanak csomagmegőrzőt az utasok számára, hogy az átkelés alatt tárolhassák bőröndjeiket.
Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Amikor a tengerparton vagyunk, gyakran keressük azokat a helyeket, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a tengerre. Hirtshals kikötőjétől Kristiansand 360°-os kilátás nyílik az óceánra, akár ebédel, akár a hajó egyik társalgójában pihen. Étterem, bárok, társalgók, kabinok... a csodálatos kilátás a tengerre mindenütt megtalálható a fedélzeten.

Mely társaságok közlekednek Hirtshals és Kristiansand között?

Ha Hirtshals és Kristiansand között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Color Line vagy Fjord Line, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Color Line Hirtshals Kristiansand
Color Line
A Color Line egy norvég komphajótársaság, amelynek székhelye Oslóban van, és Norvégia és Svédország között közlekedik. A Vivanodán összehasonlíthatja a Hirtshals-Kristiansand viteldíjakat és foglalhat Color Line jegyet Hirtshals és Kristiansand között. A Color Line hetente 14 átkelés hetente indít Hirtshals Kristiansand, az utazási idő 3 óra 10 perc. További információ a Color Line-ről
3 óra 10 perc
14 átkelés hetente
Fjord Line Hirtshals Kristiansand
Fjord Line
A Fjord Line-t 1993-ban alapították, székhelye Norvégiában található. Norvégia, Dánia és Németország között kínál átkelést. A Vivanodán összehasonlíthatja a Hirtshals-Kristiansand viteldíjakat és foglalhat Fjord Line jegyet Hirtshals és Kristiansand között. A Fjord Line hetente 3 átkelés naponta indít Hirtshals Kristiansand, az utazási idő 2 óra 20 perc. További információ a Fjord Line-ről
2 óra 20 perc
3 átkelés naponta

Honnan indulnak a kompok Hirtshals városában? Hová érkeznek a hajók Kristiansand városába?

Hirtshals indulási kikötője

A Color Line vagy Fjord Line kompjai a következő Hirtshals kikötőkből indulnak Kristiansand:

Hirtshals
Térkép

Kristiansand érkezési kikötője

A Fjord Line vagy Color Line hajói a következő kikötőkből érkeznek Kristiansand:

Kristiansand
Térkép
Egyéb alternatív járatok Hirtshals és Kristiansand között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Hirtshals és Kristiansand között közlekedik a komp, akkor a Hirtshals és Kristiansand közötti 131 km-es távolság megtétele legalább 2 óra 20 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Hirtshals és Kristiansand között) és a komptársaságtól (Color Line és Fjord Line). Hirtshals és Kristiansand között jelenleg 5 átkelés naponta.

Hirtshals és Kristiansand között 2 komptársaság közlekedik: Color Line és Fjord Line.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Fjord Line, Color Line.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Fjord Line, Color Line árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Hirtshals Kristiansand kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Hirtshals és Kristiansand közötti átkelés során 131 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Hirtshals és Kristiansand között, a legalacsonyabb ár 11140 Ft és a legmagasabb ár 98721 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 35340 Ft volt.

Az első komp 08:30-kor indul Hirtshals Kristiansand.

Az utolsó komp Kristiansand általában 21:45-kor indul Hirtshals.

Milyen egy Hirtshals és Kristiansand közötti kompátkelés?

Ha még soha nem utazott kompon, nehéz elképzelni, milyen lehet egy nap a tengeren Hirtshals és Kristiansand között. Annak érdekében, hogy jobban beleélhesse magát a Fjord Line vagy Color Line fedélzetén a Hirtshals Kristiansand-i hajóút élményébe, a Hirtshalsi beszállástól a Kristiansand-i kiszállásig végigkövetjük az utazás különböző szakaszait. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Hirtshalsról és Kristiansandról.

Felszállás Hirtshalsban

Mielőtt a Hirtshals Kristiansand kompútra indulna, itt van néhány lépés a beszálláshoz:

  • Érkezés a Hirtshals kikötőbe / A Color Line vagy Fjord Line által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Hirtshals kompterminálhoz. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Hirtshals - Kristiansand átkelésre / A Hirtshalsi kompterminálon keresse a Color Line vagy Fjord Line pultját, és mutassa be útlevelét és foglalási számát. Ha autóval utazik, kérjük, álljon a fenntartott sávokba. A bejelentkezés közvetlenül a járművéből történik.
  • Felszállás a Kristiansandba tartó hajóra / A Hirtshalsi kompterminálban információs üzeneteket sugároznak, amelyek a felszállásra hívják Önt. Autóval a Color Line vagy Fjord Line személyzetének utasításait követve szálljon fel a fedélzetre, és parkoljon le járművével a fedélzeten.

A hajó fedélzetén Hirtshals és Kristiansand között

A Fjord Line vagy Color Line hajóin mindenki számára van valami. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp megérkezése Kristiansandba

Végül néhány információt talál a komp Kristiansandba való megérkezéséről:

  • Kristiansand kikötője már látható / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nincs értelme sietni. Ehelyett élvezze a hajó fedélzetéről a Kristiansandi kikötőbe való érkezést.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Körülbelül fél órával a Kristiansand kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • Hagyja el a hajót, és Kristiansand az Öné lesz / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. A Kristiansandi kikötő vámosai ellenőrizhetik Önt. Végre elkezdődött a Kristiansandi nyaralás!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje