Ajánlott útvonal
Hirtshals
Közvetlen utazás Larvik komp
Larvik
Get prices
Alternatív útvonalak
Hirtshals
Utazás komp Kristiansand
Kristiansand
Utazás vonat Larvik
Larvik
Get prices
Hirtshals
Utazás komp Kristiansand
Kristiansand
Utazás repülőjegyek, vonat Oslo
Oslo
Utazás vonat Larvik
Larvik
Get prices

Hogyan juthatok el Hirtshals és Larvik között a kompon ?

Keresi a tökéletes Hirtshals és Larvik közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Hirtshals és Larvik közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Hirtshals és Larvik közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Hirtshals és Larvik közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Color Line vagy Fjord Line árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Hirtshals Larvik kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Color Line hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Hirtshals és Larvik között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Hirtshals és Larvik közötti komp információk

Indulási kikötő
Hirtshals
Dánia
Érkezési kikötő
Larvik
Norvégia
Távolság
164 km
Komp társaságok
Color Line, Fjord Line
Az átkelések gyakorisága
14 átkelés hetente
Minimális átkelési idő
3 óra 50 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Hirtshals Larvik: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Hirtshals és Larvik közötti kompjárat ára egy fő részére 13829 Ft-tól 98721 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Hirtshals és Larvik között 35340 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Hirtshals és Larvik között 3 óra 45 perc. A leglassabb kompjáratok 3 óra 45 perc perc alatt érnek Larvik-ba, míg a leggyorsabb hajók 3 óra 45 perc perc alatt érnek Larvik-ba. Az első komp 12:45-kor hagyja el Hirtshals kikötőjét. Az utolsó hajó Larvik 22:15-kor hagyja el Hirtshals kikötőjét.

Átlagos ár egy Hirtshals és Larvik közötti kompátkelés között
35340 Ft
A Hirtshals Larvik kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
13829 Ft - 98721 Ft
Átlagos átkelési idő Hirtshals Larvik
3 óra 45 perc
Az első Larvik felé induló komp indulási ideje
12:45
Az utolsó komp indulásának ideje Larvik
22:15
Az első komp érkezési ideje Larvik-ba
02:00
Az utolsó komp érkezési ideje Larvik
16:30

Miért érdemes kompra szállni Hirtshals és Larvik között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Hirtshals és Larvik közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Larvik való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Hirtshals Larvik tartó komp ideális módja az utazásnak.

Vigyen korlátlan mennyiségű poggyászt
Ha vonattal, busszal vagy repülővel utazunk, gyakran egy poggyásznál többletköltséget biztosítunk, és minden további poggyász felárral terhelt. A Hirtshals Larvik kompjáratra annyi bőröndöt vihet magával, amennyit csak szeretne, a járműve befogadóképességén belül. Ha autó nélkül utazik, akkor a Larvik tartó út során korlátozottan mozoghat. Javasoljuk azonban, hogy érdeklődjön a Color Line személyzeténél, mivel gyakran biztosítanak csomagmegőrzőt az utasok számára, hogy az átkelés alatt tárolhassák bőröndjeiket.
Sokkal kevesebb unalom, mint a repülőn
Ha a sebességeket hasonlítjuk össze, a repülőgépek minden bizonnyal a leggyorsabb módja annak, hogy Hirtshals Larvik jussunk. De nem mindig kellemes hosszú órákra az üléshez kötve lenni. Másrészt a Hirtshals Larvik átkelés során a Color Line komphajóján teljes szabadságot élvezhet, hogy azt tegye, amit akar, akár enni, akár sétálni, akár szórakozni, akár pihenni szeretne. Egy repülőjárat soha nem nyújt ennyi szolgáltatást az utazás során.
Vegye igénybe figyelmes személyzetünk előnyeit
A Color Line fedélzeti személyzete a hajó Hirtshals való indulásától a Larvik kikötőben történő kikötésig az Ön rendelkezésére áll. A hajón általában a főfedélzeten talál egy "információs pontot".

Mely társaságok közlekednek Hirtshals és Larvik között?

Ha Hirtshals és Larvik között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Color Line, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Color Line Hirtshals Larvik
Color Line
A Color Line egy norvég komphajótársaság, amelynek székhelye Oslóban van, és Norvégia és Svédország között közlekedik. A Vivanodán összehasonlíthatja a Hirtshals-Larvik viteldíjakat és foglalhat Color Line jegyet Hirtshals és Larvik között. A Color Line hetente 14 átkelés hetente indít Hirtshals Larvik, az utazási idő 3 óra 50 perc. További információ a Color Line-ről
3 óra 50 perc
14 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Hirtshals városában? Hová érkeznek a hajók Larvik városába?

Hirtshals indulási kikötője

A Color Line kompjai a következő Hirtshals kikötőkből indulnak Larvik:

Hirtshals
Térkép

Larvik érkezési kikötője

A Color Line hajói a következő kikötőkből érkeznek Larvik:

Larvik
Térkép
Egyéb alternatív járatok Hirtshals és Larvik között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Hirtshals és Larvik között közlekedik a komp, akkor a Hirtshals és Larvik közötti 164 km-es távolság megtétele legalább 3 óra 50 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Hirtshals és Larvik között) és a komptársaságtól (Color Line). Hirtshals és Larvik között jelenleg 14 átkelés hetente.

Hirtshals és Larvik között 1 komptársaság közlekedik: Color Line.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Color Line, Fjord Line.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Color Line, Fjord Line árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Hirtshals Larvik kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Hirtshals és Larvik közötti átkelés során 164 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Hirtshals és Larvik között, a legalacsonyabb ár 13829 Ft és a legmagasabb ár 98721 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 35340 Ft volt.

Az első komp 12:45-kor indul Hirtshals Larvik.

Az utolsó komp Larvik általában 22:15-kor indul Hirtshals.

Milyen egy Hirtshals és Larvik közötti kompátkelés?

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Hirtshals és Larvik közötti tengeri átkelés. Hogy segítsünk Önnek elmerülni a Color Line vagy Fjord Line komphajójáratának hangulatában, itt elmagyarázzuk az utazás különböző szakaszait a Hirtshalsi hajóra való felszállástól a Larviki kiszállásig. Hirtshalsról és Larvik-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Felkészülés a beszállásra Hirtshalsban

Mielőtt a Hirtshals Larvik kompútra indulna, itt van néhány lépés a beszálláshoz:

  • Érkezés a Hirtshals kikötőbe / A Color Line által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Hirtshals kompterminálhoz. Ezen időpont után a társaság megtagadhatja Öntől a beszállást.
  • Bejelentkezés a Hirtshals - Larvik átkelésre / Hirtshalsban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a Color Line jegypénztáraiban a Hirtshalsi kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Larvikba tartó kompra / A Hirtshalsi kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Ha autóval utazik, a Color Line munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

Hirtshals és Larvik közötti átkelés: a hajó fedélzetén...

A Color Line hajó fedélzetén a saját preferenciáinak megfelelően választhatja ki a tevékenységeit! Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

Larvik a láthatáron, a kiszállás küszöbön áll!

Végül néhány információt talál a komp Larvikba való megérkezéséről:

  • A komp belép Larvik kikötőjébe / A komp kikötése után visszatérhet a hajó garázsába. Nincs értelme sietni. Addig is azt tanácsoljuk, hogy a külső fedélzetről élvezze a Larvikba érkezést.
  • Ürítse ki a kabinját. / Ha Hirtshalsból Larvikba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Larvikba érkezés előtt kell elhagynia.
  • Hagyja el a hajót, és Larvik az Öné lesz / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. Gyalogosként még gyorsabban kijuthatsz. Larvikban nem zárható ki a vámellenőrzés. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Larvik már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje