Utazás Lengyelország komppal

Lengyelország utazni komppal kiváló választás! Lengyelország 5 hajótársaság (Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line vagy TT-Line) szolgálja ki. Ezek a társaságok 6 kompjáratot üzemeltetnek Lengyelország, amelyek Nynashamn, Gdansk, Helsinki, Gdynia, Karlskrona, Malmö, Swinoujscie és Ystad kikötőit szolgálják ki.

Ahhoz, hogy biztosan olcsó kompjegyet találjon Lengyelország, javasoljuk, hogy használja keresőmotorunkat, amely összehasonlítja a Polferries, Finnlines, Stena Line és Unity Line ajánlatait, árait és elérhetőségét.

Az évszaktól függően 3 országból (Svédország, Lengyelország és Finnország) naponta több mint 12 átkelés naponta kínálunk, így számos lehetőség áll rendelkezésére a Lengyelország tartó kompátkelés megtervezéséhez.

A leggyorsabb átkelés 5 óra 50 perc tart (Trelleborg - Swinoujscie) 177 km távolsággal, a leghosszabb 18 óra (Nynashamn - Gdansk) 508 km távolsággal.

Komp Lengyelország számokban

Országok
Svédország
Lengyelország
Finnország
Az átkelések száma
12 átkelés naponta
Kikötők száma
9
A kompjáratok száma
6
A komptársaságok száma
5
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Fontos kompátkelések Lengyelország

Keresse a Vivanoda keresőjével a leggyorsabb, leghosszabb vagy leggyakoribb kompjáratokat Lengyelország. Hasonlítsa össze az Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line és TT-Line ajánlatait, és foglaljon jegyet Lengyelország.

A legnépszerűbb kompútvonalak Lengyelország

Lengyelország tartó kompot keres? Fedezze fel a legnépszerűbb útvonalakat, amelyeken az ország különböző részei és külföld között hajózhat. Akár szigetekre, történelmi kikötőkbe vagy festői tengerpartokra szeretne eljutni, a kompok kényelmes és kényelmes utazási módot jelentenek Lengyelország.

A népszerű Lengyelország kompútvonalak között olyan úti célok szerepelnek, mint Nynashamn, Gdansk, Helsinki, Gdynia, Karlskrona, Malmö, Swinoujscie és Ystad, és még sok más. A modern Lengyelország kompok nagyszerű felszereltséget és szolgáltatásokat kínálnak, a kényelmes kabinoktól kezdve a fedélzeti éttermekig és az egész családnak szóló tevékenységekig.

Használja viteldíj-összehasonlító eszközünket, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat a Lengyelország kompjegyekre, és megtervezze utazását. Könnyen használható keresőeszközünkkel számos komptársaság, köztük a Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line vagy TT-Line ajánlatát és menetrendjét találhatja meg. Biztosan lesz olyan ajánlat, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Keressen mind a 6 kompútvonalon!

Hajó Lengyelország Svédország

Nynashamn Svédország
Gdansk Lengyelország
Az 29194 Ft
 • Polferries Nynashamn Gdansk
  Polferries
  7 átkelés hetente
  18 óra
  508 km
Karlskrona Svédország
Gdynia Lengyelország
Az 14981 Ft
 • Stena Line Karlskrona Gdynia
  Stena Line
  4 átkelés naponta
  10 óra 20 perc
  263 km
Malmö Svédország
Swinoujscie Lengyelország
 • Finnlines Malmö Swinoujscie
  Finnlines
  205 km
Ystad Svédország
Swinoujscie Lengyelország
Az 15365 Ft
 • Polferries Ystad Swinoujscie
  Polferries
  3 átkelés naponta
  6 óra 10 perc
  171 km
 • Unity Line Ystad Swinoujscie
  Unity Line
  14 átkelés hetente
  6 óra 30 perc
  171 km
Trelleborg Svédország
Swinoujscie Lengyelország
Az 18438 Ft
 • TT-Line Trelleborg Swinoujscie
  TT-Line
  9 átkelés hetente
  5 óra 50 perc
  177 km
 • Unity Line Trelleborg Swinoujscie
  Unity Line
  177 km

Hajó Lengyelország Finnország

Helsinki Finnország
Gdynia Lengyelország
 • Finnlines Helsinki Gdynia
  Finnlines
  737 km
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

GYIK a Lengyelország irányuló komputazással kapcsolatban

Egyszerűen keressen a Vivanodán Lengyelország tartó kompokat a 6 általunk kínált útvonal között, és hasonlítsa össze az árakat. Végül válassza ki a kívánt kompátkelést és foglalja le.

Lengyelország 5 komptársaság üzemeltet kompjáratokat: Polferries, Finnlines, Stena Line, Unity Line és TT-Line ...

A Nynashamn-Gdansk, Helsinki-Gdynia, Karlskrona-Gdynia és Malmö-Swinoujscie a legnépszerűbb kompútvonalak az utazók körében.

Kompok Lengyelország - Hasonlítson össze és foglaljon olcsó jegyeket

Hajóút Lengyelország-ba

Lengyelország: Látogass el az országba a komp után

Varsó - A lengyel főváros egy vibráló és izgalmas város, amely a második világháború után újjáépült. Megcsodálhatja az olyan történelmi helyszíneket, mint a varsói királyi vár és az óváros, amelyek mindketten az UNESCO Világörökség részei, vagy végigsétálhat a városközpont nyüzsgő, modern utcáin.

Krakkó - A Lengyelország déli részén fekvő Krakkó egy ősi és festői város, amely gazdag történelemmel rendelkezik. Krakkó történelmi központja szintén az UNESCO Világörökség része. Itt megcsodálhatja a Piacteret, a Szent Mária-bazilikát és a Wawel-várat. Krakkó kiváló kiindulópont a Tátra-hegység meglátogatásához is.

Auschwitz-Birkenau - Ezt a holokauszt-emlékhelyet mindenképpen meg kell néznie annak, aki többet szeretne megtudni Lengyelország és a második világháború történetéről. A helyszín körülbelül egy órányi autóútra van Krakkótól, és könnyen megközelíthető autóval vagy busszal.

Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Az összes Lengyelország kompjárattal rendelkező kikötő

Minden ország, amely Lengyelország kompjárattal van összeköttetésben

None

None
None
None