Utazás Lettország komppal

Lettország utazni komppal kiváló választás! Lettország 2 hajótársaság (Tallink vagy Stena Line) szolgálja ki. Ezek a társaságok 5 kompjáratot üzemeltetnek Lettország, amelyek Helsinki, Riga, Stockholm, Lubeck, Liepaja, Ventspils és Nynashamn kikötőit szolgálják ki.

Ahhoz, hogy biztosan olcsó kompjegyet találjon Lettország, javasoljuk, hogy használja keresőmotorunkat, amely összehasonlítja a Tallink és Stena Line ajánlatait, árait és elérhetőségét.

Az évszaktól függően 4 országból (Finnország, Lettország, Svédország és Németország) naponta több mint 4 átkelés naponta kínálunk, így számos lehetőség áll rendelkezésére a Lettország tartó kompátkelés megtervezéséhez.

A leggyorsabb átkelés 8 óra 30 perc tart (Nynashamn - Ventspils) 272 km távolsággal, a leghosszabb 26 óra (Lubeck - Liepaja) 716 km távolsággal.

Komp Lettország számokban

Országok
Finnország
Lettország
Svédország
Németország
Az átkelések száma
4 átkelés naponta
Kikötők száma
7
A kompjáratok száma
5
A komptársaságok száma
2
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Fontos kompátkelések Lettország

Keresse a Vivanoda keresőjével a leggyorsabb, leghosszabb vagy leggyakoribb kompjáratokat Lettország. Hasonlítsa össze az Tallink és Stena Line ajánlatait, és foglaljon jegyet Lettország.

A legnépszerűbb kompútvonalak Lettország

Lettország tartó kompot keres? Fedezze fel a legnépszerűbb útvonalakat, amelyeken az ország különböző részei és külföld között hajózhat. Akár szigetekre, történelmi kikötőkbe vagy festői tengerpartokra szeretne eljutni, a kompok kényelmes és kényelmes utazási módot jelentenek Lettország.

A népszerű Lettország kompútvonalak között olyan úti célok szerepelnek, mint Helsinki, Riga, Stockholm, Lubeck, Liepaja, Ventspils és Nynashamn, és még sok más. A modern Lettország kompok nagyszerű felszereltséget és szolgáltatásokat kínálnak, a kényelmes kabinoktól kezdve a fedélzeti éttermekig és az egész családnak szóló tevékenységekig.

Használja viteldíj-összehasonlító eszközünket, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat a Lettország kompjegyekre, és megtervezze utazását. Könnyen használható keresőeszközünkkel számos komptársaság, köztük a Tallink vagy Stena Line ajánlatát és menetrendjét találhatja meg. Biztosan lesz olyan ajánlat, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Keressen mind a 5 kompútvonalon!

Hajó Lettország Finnország

Helsinki Finnország
Riga Lettország
 • Tallink Helsinki Riga
  Tallink
  361 km

Hajó Lettország Svédország

Stockholm Svédország
Riga Lettország
 • Tallink Stockholm Riga
  Tallink
  7 átkelés hetente
  17 óra
  442 km
Nynashamn Svédország
Ventspils Lettország
Az 19206 Ft
 • Stena Line Nynashamn Ventspils
  Stena Line
  12 átkelés hetente
  8 óra 30 perc
  272 km

Hajó Lettország Németország

Lubeck Németország
Liepaja Lettország
Az 16518 Ft
 • Stena Line Lubeck Liepaja
  Stena Line
  5 átkelés hetente
  26 óra
  716 km
Lubeck Németország
Ventspils Lettország
 • Stena Line Lubeck Ventspils
  Stena Line
  788 km
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

GYIK a Lettország irányuló komputazással kapcsolatban

Egyszerűen keressen a Vivanodán Lettország tartó kompokat a 5 általunk kínált útvonal között, és hasonlítsa össze az árakat. Végül válassza ki a kívánt kompátkelést és foglalja le.

Lettország 2 komptársaság üzemeltet kompjáratokat: Tallink és Stena Line ...

A Helsinki-Riga, Stockholm-Riga, Lubeck-Liepaja és Lubeck-Ventspils a legnépszerűbb kompútvonalak az utazók körében.

Az összes Lettország kompjárattal rendelkező kikötő

Minden ország, amely Lettország kompjárattal van összeköttetésben

None

None
None
None