Ajánlott útvonal
Livorno
Közvetlen utazás Bastia komp
Bastia
Get prices
Alternatív útvonalak
Livorno
Utazás vonat, telekocsi Piombino
Piombino
Utazás komp Bastia
Bastia
Get prices

Hogyan juthatok el Livorno és Bastia között a kompon ?

Keresi a tökéletes Livorno és Bastia közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Livorno és Bastia közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Livorno és Bastia közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Livorno és Bastia közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Corsica Ferries vagy Moby Lines árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Livorno Bastia kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Corsica Ferries vagy Moby Lines hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Livorno és Bastia között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Livorno és Bastia közötti komp információk

Indulási kikötő
Livorno
Olaszország
Toszkána
Érkezési kikötő
Bastia
Franciaország
Korzika
Távolság
117 km
Komp társaságok
Corsica Ferries, Moby Lines
Az átkelések gyakorisága
4 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
4 óra 10 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Livorno Bastia: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Livorno és Bastia közötti kompjárat ára egy fő részére 8835 Ft-tól 116007 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Livorno és Bastia között 28810 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Livorno és Bastia között 6 óra 11 perc. A leglassabb kompjáratok 15 óra 55 perc perc alatt érnek Bastia-ba, míg a leggyorsabb hajók 4 óra 30 perc perc alatt érnek Bastia-ba. Az első komp 07:00-kor hagyja el Livorno kikötőjét. Az utolsó hajó Bastia 15:00-kor hagyja el Livorno kikötőjét.

Átlagos ár egy Livorno és Bastia közötti kompátkelés között
28810 Ft
A Livorno Bastia kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
8835 Ft - 116007 Ft
Átlagos átkelési idő Livorno Bastia
6 óra 11 perc
Az első Bastia felé induló komp indulási ideje
07:00
Az utolsó komp indulásának ideje Bastia
15:00
Az első komp érkezési ideje Bastia-ba
11:30
Az utolsó komp érkezési ideje Bastia
23:55

Miért érdemes kompra szállni Livorno és Bastia között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Livorno és Bastia közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Bastia való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Livorno Bastia tartó komp ideális módja az utazásnak.

Nem kell aggódnia a kerékpárral való utazás miatt
A vonatokon, buszokon és repülőgépeken gyakran nagyon bonyolult, sőt néha lehetetlen utazni azzal a terjedelmes társsal: a kerékpárral. A kompon azonban nincs ez a probléma: a kerékpárt egyenesen a hajó hatalmas garázsába pakoljuk. Livorno és Bastia között teljes nyugalommal utazhat, nem kell attól tartania, hogy motorja megsérül. Bastia felszállsz a kerékpárodra, hogy leszállj a hajóról.
Sokkal kevesebb unalom, mint a repülőn
Általánosságban elmondható, hogy Livorno Bastia sokkal gyorsabban el lehet jutni repülővel. De nem mindig kellemes hosszú órákra az üléshez kötve lenni. A Livorno Bastia kompút során a Moby Lines vagy Corsica Ferries hajóval számtalan lehetőség nyílik arra, hogy éttermeket és bárokat látogasson meg, vagy sétáljon és napozzon a sétány fedélzetén... Egy repülőjárat soha nem nyújt ennyi szolgáltatást az utazás során.
Így nem kell aggódnia a poggyász mennyisége miatt.
Egy táska ingyen, az összes többi fizetős. Gyakran ezt a képletet használjuk, amikor más közlekedési eszközökkel utazunk, ami nagyon gyakran a számla jelentős növekedéséhez vezet. A Livorno Bastia kompjáratra annyi bőröndöt vihet magával, amennyit csak szeretne, a járműve befogadóképességén belül. Ha gyalogosként utazik, a feltételek szigorúbbak lehetnek, mivel a csomagjait Bastia érkezéséig magával kell vinnie. Javasoljuk azonban, hogy érdeklődjön a Corsica Ferries vagy Moby Lines személyzeténél, mivel gyakran biztosítanak csomagmegőrzőt az utasok számára, hogy az átkelés alatt tárolhassák bőröndjeiket.

Mely társaságok közlekednek Livorno és Bastia között?

Ha Livorno és Bastia között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Corsica Ferries vagy Moby Lines, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Corsica Ferries Livorno Bastia
Corsica Ferries
A Corsica Ferries francia-olasz komphajózási társaság, amely Korzikát és Szardíniát szolgálja ki Franciaország szárazföldi része és Olaszország felől. A Vivanodán összehasonlíthatja a Livorno-Bastia viteldíjakat és foglalhat Corsica Ferries jegyet Livorno és Bastia között. A Corsica Ferries hetente 11 átkelés hetente indít Livorno Bastia, az utazási idő 4 óra 10 perc. További információ a Corsica Ferries-ről
4 óra 10 perc
11 átkelés hetente
Moby Lines Livorno Bastia
Moby Lines
A Moby Lines egy olasz komptársaság, amely 1959 óta szolgál ki Szardíniát és Korzikát Olaszországból. Hogyan foglalhatok Moby Lines Livorno Bastia átkelést? A Vivanoda és annak többszállítmányos keresőmotorja segítségével! A Vivanodán összehasonlíthatja a Livorno-Bastia viteldíjakat és foglalhat Moby Lines jegyet Livorno és Bastia között. A Moby Lines hetente 14 átkelés hetente indít Livorno Bastia, az utazási idő 4 óra 20 perc. További információ a Moby Lines-ről
4 óra 20 perc
14 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Livorno városában? Hová érkeznek a hajók Bastia városába?

Livorno indulási kikötője

A Corsica Ferries vagy Moby Lines kompjai a következő Livorno kikötőkből indulnak Bastia:

Livorno Calata Carrara
Térkép

Bastia érkezési kikötője

A Moby Lines vagy Corsica Ferries hajói a következő kikötőkből érkeznek Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Térkép
Egyéb alternatív járatok Livorno és Bastia között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Livorno és Bastia között közlekedik a komp, akkor a Livorno és Bastia közötti 117 km-es távolság megtétele legalább 4 óra 10 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Livorno és Bastia között) és a komptársaságtól (Corsica Ferries és Moby Lines). Livorno és Bastia között jelenleg 4 átkelés naponta.

Livorno és Bastia között 2 komptársaság közlekedik: Corsica Ferries és Moby Lines.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Corsica Ferries, Moby Lines.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Corsica Ferries, Moby Lines árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Livorno Bastia kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Livorno és Bastia közötti átkelés során 117 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Livorno és Bastia között, a legalacsonyabb ár 8835 Ft és a legmagasabb ár 116007 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 28810 Ft volt.

Az első komp 07:00-kor indul Livorno Bastia.

Az utolsó komp Bastia általában 15:00-kor indul Livorno.

Milyen egy Livorno és Bastia közötti kompátkelés?

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Livorno és Bastia közötti tengeri átkelés. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Livornoban történő beszállástól a Bastiaban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a Corsica Ferries és Moby Lines tengeri világába. Livornoról és Bastia-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Indulás Livornoból a komppal

Mielőtt a Livorno Bastia kompútra indulna, itt van néhány lépés a beszálláshoz:

  • Megjelenési idő Livorno kikötőjében / A Corsica Ferries vagy Moby Lines által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Livorno kompterminálhoz. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Livorno - Bastia átkelésre / Menjen a Moby Lines vagy Corsica Ferries pultjához a Livorno-i kompkikötő terminálon, és jelentkezzen be útlevelével vagy személyi igazolványával és foglalási számával. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Bastiaba tartó kompra / A Livornoi kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. A járművében a Corsica Ferries vagy Moby Lines személyzete soronként folytatja a beszállást. Várjon türelmesen, amíg sorra kerül.

A Livorno és Bastia közötti komphajó fedélzetén

A Corsica Ferries vagy Moby Lines hajóján mindenkinek megvan a maga utazási filozófiája. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp megérkezése Bastiaba

Végül néhány információt talál a komp Bastiaba való megérkezéséről:

  • Bastia kikötőjéhez közeledve / A garázsba csak akkor juthat be, ha a személyzet meghívja. Nem kell sietni. Ha várakozni szeretne, javasoljuk, hogy a külső fedélzetről nézze meg a Bastiai kikötőbe való behajózást.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Ha Livornoból Bastiaba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Bastiaba érkezés előtt kell elhagynia.
  • A hajó elhagyása és Bastia felfedezése / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Bastiaban valószínűleg átmegy egy vámvizsgálaton. Végre megkezdődik az Ön Bastiai tartózkodása!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje