Nápoly
Közvetlen utazás Capri komp
Capri
Get prices

Hogyan juthatok el Nápoly és Capri között a kompon ?

Keresi a tökéletes Nápoly és Capri közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Nápoly és Capri közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Nápoly és Capri közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Nápoly és Capri közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Nápoly Capri kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Nápoly és Capri között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Nápoly és Capri közötti komp információk

Indulási kikötő
Nápoly
Olaszország
Campania
Érkezési kikötő
Capri
Olaszország
Campania
Távolság
32 km
Komp társaságok
SNAV, Caremar, NLG - Navigazione Libera del Golfo
Az átkelések gyakorisága
8 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
50 perc
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Nápoly Capri: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Nápoly és Capri közötti kompjárat ára egy fő részére 6914 Ft-tól 29578 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Nápoly és Capri között 13445 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Nápoly és Capri között 1 óra 6 perc. A leglassabb kompjáratok 1 óra 27 perc perc alatt érnek Capri-ba, míg a leggyorsabb hajók 50 perc perc alatt érnek Capri-ba. Az első komp 07:00-kor hagyja el Nápoly kikötőjét. Az utolsó hajó Capri 12:40-kor hagyja el Nápoly kikötőjét.

Átlagos ár egy Nápoly és Capri közötti kompátkelés között
13445 Ft
A Nápoly Capri kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
6914 Ft - 29578 Ft
Átlagos átkelési idő Nápoly Capri
1 óra 6 perc
Az első Capri felé induló komp indulási ideje
07:00
Az utolsó komp indulásának ideje Capri
12:40
Az első komp érkezési ideje Capri-ba
07:50
Az utolsó komp érkezési ideje Capri
14:07

Miért érdemes kompra szállni Nápoly és Capri között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Nápoly és Capri közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Capri való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Nápoly Capri tartó komp ideális módja az utazásnak.

Nem kell aggódnia a kerékpárral való utazás miatt
A vonatokon, buszokon és repülőgépeken gyakran nagyon bonyolult, sőt néha lehetetlen utazni azzal a terjedelmes társsal: a kerékpárral. A kompon azonban nincs ez a probléma: a kerékpárt egyenesen a hajó hatalmas garázsába pakoljuk. Ott hagyja a Nápoly-Capri közötti átkelés idejére, teljes biztonságban, és nem kell attól tartania, hogy megsérül. Capri felszállsz a kerékpárodra, hogy leszállj a hajóról.
Sokkal több pihenést kapsz, mint az autóban
Semmi sem túl pihentető a kilométereken át tartó vezetésben, különösen, ha hozzávesszük a dugók és balesetek kockázatát. A Nápoly Capri-i kompút éppen az ellenkezője! A SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo által üzemeltetett kompokat a pihenésre vagy szórakozásra szánt területekkel tervezték: társalgók vagy kabinok, szabadtéri szolárium, bárok és éttermek... Kétségtelen, hogy teljesen kipihenten érkezik Capri.
Az időtöltés élvezetessé válik
Olyan társadalomban élünk, ahol mindennek egyre gyorsabban és gyorsabban kell mennie. Mégis imádni fogja, ha Nápoly kihajózik a SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo komphajóján, amely kevesebb mint 40 km/h sebességgel teszi meg a 32 km-t Capri. Minden hajó fel van szerelve társalgókkal, éttermekkel, sétáló fedélzetekkel, és néha még sok mással is... Még az is lehet, hogy megbánja, hogy ilyen gyorsan megérkezett Capri!

Mely társaságok közlekednek Nápoly és Capri között?

Ha Nápoly és Capri között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

SNAV Nápoly Capri
SNAV
A SNAV egy olaszországi székhelyű komptársaság, amely kompjáratokat kínál az olasz szigetek és az olasz szárazföld kikötői között, valamint nemzetközi járatokat Horvátországba és Albániába. A Vivanodán összehasonlíthatja a Nápoly-Capri viteldíjakat és foglalhat SNAV jegyet Nápoly és Capri között. További információ a SNAV-ről
Caremar Nápoly Capri
Caremar
A Caremar kompjáratokat üzemeltet Olaszország, beleértve a Nápoly és Capri kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Nápoly-Capri viteldíjakat és foglalhat Caremar jegyet Nápoly és Capri között. További információ a Caremar-ről
NLG - Navigazione Libera del Golfo Nápoly Capri
NLG - Navigazione Libera del Golfo
A Navigazione Libera del Golfo (NLG) 1950-ben alakult, székhelye az olaszországi Nápolyban található. A társaság kompjáratokat kínál a Nápolyi-öböl és Szardínia térségében. A Vivanodán összehasonlíthatja a Nápoly-Capri viteldíjakat és foglalhat NLG - Navigazione Libera del Golfo jegyet Nápoly és Capri között. A NLG - Navigazione Libera del Golfo hetente 8 átkelés naponta indít Nápoly Capri, az utazási idő 50 perc. További információ a NLG - Navigazione Libera del Golfo-ről
50 perc
8 átkelés naponta

Honnan indulnak a kompok Nápoly városában? Hová érkeznek a hajók Capri városába?

Nápoly indulási kikötője

A SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo kompjai a következő Nápoly kikötőkből indulnak Capri:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Térkép

Capri érkezési kikötője

A NLG - Navigazione Libera del Golfo, Caremar vagy SNAV hajói a következő kikötőkből érkeznek Capri:

Capri
Térkép
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Nápoly és Capri között közlekedik a komp, akkor a Nápoly és Capri közötti 32 km-es távolság megtétele legalább 50 perc vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Nápoly és Capri között) és a komptársaságtól (SNAV, Caremar és NLG - Navigazione Libera del Golfo). Nápoly és Capri között jelenleg 8 átkelés naponta.

Nápoly és Capri között 3 komptársaság közlekedik: SNAV, Caremar és NLG - Navigazione Libera del Golfo.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az SNAV, Caremar, NLG - Navigazione Libera del Golfo.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az SNAV, Caremar, NLG - Navigazione Libera del Golfo árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Nápoly Capri kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Nápoly és Capri közötti átkelés során 32 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Nápoly és Capri között, a legalacsonyabb ár 6914 Ft és a legmagasabb ár 29578 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 13445 Ft volt.

Az első komp 07:00-kor indul Nápoly Capri.

Az utolsó komp Capri általában 12:40-kor indul Nápoly.

Milyen a Nápoly és Capri közötti kompátkelés?

Nem mindig könnyű tiszta képet alkotni arról, hogy milyen lesz a Nápoly és Capri közötti átkelés, különösen, ha nem ismeri ezt a közlekedési módot. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Nápolyban történő beszállástól a Capriban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a SNAV, Caremar és NLG - Navigazione Libera del Golfo tengeri világába. Nápolyról és Capri-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Felkészülés a beszállásra Nápolyban

Mielőtt elindulna a Nápoly Capri kompútra, itt van néhány lépés, amit a beszállás előtt meg kell tennie:

  • Megjelenési idő Nápoly kikötőjében / A SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Nápoly kompterminálhoz. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Nápoly - Capri átkelésre / A Nápolyi kompterminálon keresse a SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo pultját, és mutassa be útlevelét és foglalási számát. Ha autóval rendelkezik, a járműsorból is bejelentkezhet.
  • Felszállás a Capriba tartó kompra / A Nápolyi kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Ha autóval utazik, a NLG - Navigazione Libera del Golfo, Caremar vagy SNAV munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

A hajó fedélzetén Nápoly és Capri között

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a SNAV, Caremar vagy NLG - Navigazione Libera del Golfo hajó szolgáltatásait. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp megérkezése Capriba

Íme néhány információ a Caprii kiszálláshoz:

  • Capri kikötője már látható / A legénység nem engedélyezi a garázsba való belépést járművének visszaszerzése céljából, amíg a hajó meg nem horgonyzott. Nem kell sietni. Ha várakozni szeretne, javasoljuk, hogy a külső fedélzetről nézze meg a Caprii kikötőbe való behajózást.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Körülbelül fél órával a Capri kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • A hajó elhagyása és Capri felfedezése / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Capriban valószínűleg átmegy egy vámvizsgálaton. Végre elkezdődött a Caprii nyaralás!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje