Ajánlott útvonal
Nizza
Közvetlen utazás Bastia komp, repülőjegyek
Bastia
Get prices
Alternatív útvonalak
Nizza
Utazás repülőjegyek, komp Calvi
Calvi
Utazás telekocsi, vonat Bastia
Bastia
Get prices

Hogyan juthatok el Nizza és Bastia között a kompon ?

Keresi a tökéletes Nizza és Bastia közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Nizza és Bastia közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Nizza és Bastia közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Nizza és Bastia közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Corsica Ferries vagy Moby Lines árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Nizza Bastia kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb Moby Lines vagy Corsica Ferries hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Nizza és Bastia között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Nizza és Bastia közötti komp információk

Indulási kikötő
Nizza
Franciaország
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Érkezési kikötő
Bastia
Franciaország
Korzika
Távolság
209 km
Komp társaságok
Corsica Ferries, Moby Lines
Az átkelések gyakorisága
7 átkelés hetente
Minimális átkelési idő
5 óra
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Nizza Bastia: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Nizza és Bastia közötti kompjárat ára egy fő részére 7683 Ft-tól 93344 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Nizza és Bastia között 28426 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Nizza és Bastia között 8 óra 50 perc. A leglassabb kompjáratok 15 óra perc alatt érnek Bastia-ba, míg a leggyorsabb hajók 6 óra 15 perc perc alatt érnek Bastia-ba. Az első komp 06:00-kor hagyja el Nizza kikötőjét. Az utolsó hajó Bastia 17:00-kor hagyja el Nizza kikötőjét.

Átlagos ár egy Nizza és Bastia közötti kompátkelés között
28426 Ft
A Nizza Bastia kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
7683 Ft - 93344 Ft
Átlagos átkelési idő Nizza Bastia
8 óra 50 perc
Az első Bastia felé induló komp indulási ideje
06:00
Az utolsó komp indulásának ideje Bastia
17:00
Az első komp érkezési ideje Bastia-ba
07:00
Az utolsó komp érkezési ideje Bastia
23:55

Miért érdemes kompra szállni Nizza és Bastia között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Nizza és Bastia közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Bastia való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Nizza Bastia tartó komp ideális módja az utazásnak.

Így nem kell aggódnia a poggyász mennyisége miatt.
Egy táska ingyen, az összes többi fizetős. Gyakran ezt a képletet használjuk, amikor más közlekedési eszközökkel utazunk, ami nagyon gyakran a számla jelentős növekedéséhez vezet. A Nizza Bastia kompjáratra annyi bőröndöt vihet magával, amennyit csak szeretne, a járműve befogadóképességén belül. Ha gyalogosként utazik, a feltételek szigorúbbak lehetnek, mivel a csomagjait Bastia érkezéséig magával kell vinnie. Érdemes azonban megkérdezni a Moby Lines vagy Corsica Ferries személyzetét, hogy a hajón van-e olyan poggyászszoba, ahol a bőröndöket Bastia érkezésig hagyhatja.
Nem kell aggódnia a kerékpárral való utazás miatt
A vonatokon, buszokon és repülőgépeken gyakran nagyon bonyolult, sőt néha lehetetlen utazni azzal a terjedelmes társsal: a kerékpárral. A kompon azonban nincs ez a probléma: a kerékpárt egyenesen a hajó hatalmas garázsába pakoljuk. Nizza és Bastia között teljes nyugalommal utazhat, nem kell attól tartania, hogy motorja megsérül. Bastia felszállsz a kerékpárodra, hogy leszállj a hajóról.
Sokkal több pihenést kapsz, mint az autóban
Semmi sem túl pihentető a kilométereken át tartó vezetésben, különösen, ha hozzávesszük a dugók és balesetek kockázatát. A Nizza Bastia-i kompút éppen az ellenkezője! A Moby Lines vagy Corsica Ferries által üzemeltetett kompokat a pihenésre vagy szórakozásra szánt területekkel tervezték: társalgók vagy kabinok, szabadtéri szolárium, bárok és éttermek... Az biztos, hogy a Bastia nyaralást már kipihenten fogja kezdeni.

Mely társaságok közlekednek Nizza és Bastia között?

Ha Nizza és Bastia között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a Moby Lines vagy Corsica Ferries, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

Moby Lines Nizza Bastia
Moby Lines
A Moby Lines egy olasz komptársaság, amely 1959 óta szolgál ki Szardíniát és Korzikát Olaszországból. Hogyan foglalhatok Moby Lines Nizza Bastia átkelést? A Vivanoda és annak többszállítmányos keresőmotorja segítségével! A Vivanodán összehasonlíthatja a Nizza-Bastia viteldíjakat és foglalhat Moby Lines jegyet Nizza és Bastia között. További információ a Moby Lines-ről
Corsica Ferries Nizza Bastia
Corsica Ferries
A Corsica Ferries francia-olasz komphajózási társaság, amely Korzikát és Szardíniát szolgálja ki Franciaország szárazföldi része és Olaszország felől. A Vivanodán összehasonlíthatja a Nizza-Bastia viteldíjakat és foglalhat Corsica Ferries jegyet Nizza és Bastia között. A Corsica Ferries hetente 7 átkelés hetente indít Nizza Bastia, az utazási idő 5 óra. További információ a Corsica Ferries-ről
5 óra
7 átkelés hetente

Honnan indulnak a kompok Nizza városában? Hová érkeznek a hajók Bastia városába?

Nizza indulási kikötője

A Moby Lines vagy Corsica Ferries kompjai a következő Nizza kikötőkből indulnak Bastia:

Nice Terminal Passager 1
Térkép

Bastia érkezési kikötője

A Corsica Ferries vagy Moby Lines hajói a következő kikötőkből érkeznek Bastia:

Bastia - Gare Maritime
Térkép
Egyéb alternatív járatok Nizza és Bastia között
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Nizza és Bastia között közlekedik a komp, akkor a Nizza és Bastia közötti 209 km-es távolság megtétele legalább 5 óra vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Nizza és Bastia között) és a komptársaságtól (Moby Lines és Corsica Ferries). Nizza és Bastia között jelenleg 7 átkelés hetente.

Nizza és Bastia között 2 komptársaság közlekedik: Moby Lines és Corsica Ferries.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Corsica Ferries, Moby Lines.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Corsica Ferries, Moby Lines árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Nizza Bastia kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Nizza és Bastia közötti átkelés során 209 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Nizza és Bastia között, a legalacsonyabb ár 7683 Ft és a legmagasabb ár 93344 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 28426 Ft volt.

Az első komp 06:00-kor indul Nizza Bastia.

Az utolsó komp Bastia általában 17:00-kor indul Nizza.

Milyen egy Nizza és Bastia közötti kompátkelés?

Nem mindig könnyű tiszta képet alkotni arról, hogy milyen lesz a Nizza és Bastia közötti átkelés, különösen, ha nem ismeri ezt a közlekedési módot. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Nizzaban történő beszállástól a Bastiaban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a Corsica Ferries és Moby Lines tengeri világába. Nizzaról és Bastia-ról szóló gyakorlati információkat is talál.

Indulás Nizzaból a komppal

Íme néhány lépés a beszálláshoz, mielőtt a Nizza Bastia kompútra indulna:

  • Megjelenési idő Nizza kikötőjében / A Moby Lines vagy Corsica Ferries által meghatározott időn belül meg kell érkeznie a Nizza kompterminálhoz. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Nizza - Bastia átkelésre / Menjen a Corsica Ferries vagy Moby Lines pultjához a Nizza-i kompkikötő terminálon, és jelentkezzen be útlevelével vagy személyi igazolványával és foglalási számával. Ha autóval rendelkezik, a járműsorból is bejelentkezhet.
  • Felszállás a Bastiaba tartó kompra / A Nizzai kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. A járművében a Moby Lines vagy Corsica Ferries személyzete soronként folytatja a beszállást. Várjon türelmesen, amíg sorra kerül.

A hajó fedélzetén Nizza és Bastia között

A Moby Lines vagy Corsica Ferries hajóján mindenkinek megvan a maga utazási filozófiája. Míg egyesek inkább egy hangulatos társalgóban pihennek majd, mások szívesen vásárolnak a butikokban vagy esznek az önkiszolgáló étteremben.

A komp megérkezése Bastiaba

Végül néhány információt talál a komp Bastiaba való megérkezéséről:

  • Bastia kikötőjéhez közeledve / A legénység nem engedélyezi a garázsba való belépést járművének visszaszerzése céljából, amíg a hajó meg nem horgonyzott. Nem kell sietni. Addig is azt tanácsoljuk, hogy a külső fedélzetről élvezze a Bastiaba érkezést.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Körülbelül fél órával a Bastia kikötőbe való megérkezés előtt ki kell ürítenie a kabinját.
  • A hajó elhagyása és Bastia felfedezése / A komp hatalmas garázsából viszonylag gyorsan ki lehet szállítani az autót, amint az ajtók nyitva vannak. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. Bastiaban nem zárható ki a vámellenőrzés. Végre megkezdődik az Ön Bastiai tartózkodása!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje