Tallinn
Közvetlen utazás Helsinki komp, busz, repülőjegyek
Helsinki
Get prices

Hogyan juthatok el Tallinn és Helsinki között a kompon ?

Keresi a tökéletes Tallinn és Helsinki közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Tallinn és Helsinki közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Tallinn és Helsinki közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Tallinn és Helsinki közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line vagy Tallink árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Tallinn Helsinki kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Tallinn és Helsinki között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Tallinn és Helsinki közötti komp információk

Indulási kikötő
Tallinn
Észtország
Érkezési kikötő
Helsinki
Finnország
Távolság
82 km
Komp társaságok
Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink
Az átkelések gyakorisága
12 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
2 óra
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Tallinn Helsinki: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Tallinn és Helsinki közötti kompjárat ára egy fő részére 5762 Ft-tól 51858 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Tallinn és Helsinki között 21511 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Tallinn és Helsinki között 2 óra 18 perc. A leglassabb kompjáratok 3 óra 30 perc perc alatt érnek Helsinki-ba, míg a leggyorsabb hajók 2 óra perc alatt érnek Helsinki-ba. Az első komp 06:00-kor hagyja el Tallinn kikötőjét. Az utolsó hajó Helsinki 18:30-kor hagyja el Tallinn kikötőjét.

Átlagos ár egy Tallinn és Helsinki közötti kompátkelés között
21511 Ft
A Tallinn Helsinki kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
5762 Ft - 51858 Ft
Átlagos átkelési idő Tallinn Helsinki
2 óra 18 perc
Az első Helsinki felé induló komp indulási ideje
06:00
Az utolsó komp indulásának ideje Helsinki
18:30
Az első komp érkezési ideje Helsinki-ba
08:15
Az utolsó komp érkezési ideje Helsinki
21:00

Miért érdemes kompra szállni Tallinn és Helsinki között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Tallinn és Helsinki közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Helsinki való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Tallinn Helsinki tartó komp ideális módja az utazásnak.

Pihenés a kabinban
Bár a Tallinn és Helsinki közötti átkelést nem kell megtennie, ha kabinra foglal, megfosztja magát egy olyan szintű kényelemtől, amelyet csak a komp kínál. A fekvőhelyekkel, saját fürdőszobával, sőt néha még ablakokkal vagy erkéllyel is felszerelt kabinoknak nincs mit megirigyelniük a valódi szállodai szobáktól. Bár éjszakai átkeléskor használatuk sokkal nyilvánvalóbb, nappal is lehet foglalni egyet.
Így nem kell aggódnia a poggyász mennyisége miatt.
Egy táska ingyen, az összes többi fizetős. Gyakran ezt a képletet használjuk, amikor más közlekedési eszközökkel utazunk, ami nagyon gyakran a számla jelentős növekedéséhez vezet. A Tallinn és Helsinki közötti átkelésre, amíg minden csomagja az autójában van, nem kell felárat fizetnie. Ha gyalogosként utazik, a feltételek szigorúbbak lehetnek, mivel a csomagjait Helsinki érkezéséig magával kell vinnie. Javasoljuk azonban, hogy érdeklődjön a St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line személyzeténél, mivel gyakran biztosítanak csomagmegőrzőt az utasok számára, hogy az átkelés alatt tárolhassák bőröndjeiket.
Hogy élvezze a hihetetlen kilátást a tengerre
Minden alkalommal, amikor a tengerparton nyaralunk, a legjobb kilátást keressük a tengerre. A Tallinn-Helsinki átkelés során, akár a fedélzeten, akár az étteremben vacsorázva, akár a St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line hajó kényelmes társalgóiban pihenve, az első sorból élvezhetjük a tenger hihetetlen látványát. Étterem, bárok, társalgók, kabinok... a csodálatos kilátás a tengerre mindenütt megtalálható a fedélzeten.

Mely társaságok közlekednek Tallinn és Helsinki között?

Ha Tallinn és Helsinki között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

St. Peter Line Tallinn Helsinki
St. Peter Line
A St Peter Line egy oroszországi székhelyű komphajótársaság, amely Oroszország és Finnország között kínál kompjáratokat. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tallinn-Helsinki viteldíjakat és foglalhat St. Peter Line jegyet Tallinn és Helsinki között. További információ a St. Peter Line-ről
Tallink Tallinn Helsinki
Tallink
Az 1991-ben alapított Tallink egy észtországi székhelyű komphajótársaság, amely a balti államok, Finnország és Svédország felé közlekedik. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tallinn-Helsinki viteldíjakat és foglalhat Tallink jegyet Tallinn és Helsinki között. A Tallink hetente 6 átkelés naponta indít Tallinn Helsinki, az utazási idő 2 óra. További információ a Tallink-ről
2 óra
6 átkelés naponta
Eckerö Line Tallinn Helsinki
Eckerö Line
A Eckerö Line kompjáratokat üzemeltet Finnország és Észtország, beleértve a Tallinn és Helsinki kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tallinn-Helsinki viteldíjakat és foglalhat Eckerö Line jegyet Tallinn és Helsinki között. A Eckerö Line hetente 3 átkelés naponta indít Tallinn Helsinki, az utazási idő 2 óra 20 perc. További információ a Eckerö Line-ről
2 óra 20 perc
3 átkelés naponta
Viking Line Tallinn Helsinki
Viking Line
Az 1959-ben alapított Viking Line egy finn székhelyű komphajótársaság, amely Finnország, Svédország és Észtország között közlekedik. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tallinn-Helsinki viteldíjakat és foglalhat Viking Line jegyet Tallinn és Helsinki között. A Viking Line hetente 3 átkelés naponta indít Tallinn Helsinki, az utazási idő 2 óra 20 perc. További információ a Viking Line-ről
2 óra 20 perc
3 átkelés naponta

Honnan indulnak a kompok Tallinn városában? Hová érkeznek a hajók Helsinki városába?

Tallinn indulási kikötője

A St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line kompjai a következő Tallinn kikötőkből indulnak Helsinki:

Tallinn Terminal A
Térkép
Tallinn Terminal D
Térkép

Helsinki érkezési kikötője

A Viking Line, Eckerö Line, Tallink vagy St. Peter Line hajói a következő kikötőkből érkeznek Helsinki:

Helsinki Hansa Terminal
Térkép
Helsinki West Terminal
Térkép
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Tallinn és Helsinki között közlekedik a komp, akkor a Tallinn és Helsinki közötti 82 km-es távolság megtétele legalább 2 óra vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Tallinn és Helsinki között) és a komptársaságtól (St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line és Viking Line). Tallinn és Helsinki között jelenleg 12 átkelés naponta.

Tallinn és Helsinki között 4 komptársaság közlekedik: St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line és Viking Line.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line, Tallink árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Tallinn Helsinki kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Tallinn és Helsinki közötti átkelés során 82 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Tallinn és Helsinki között, a legalacsonyabb ár 5762 Ft és a legmagasabb ár 51858 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 21511 Ft volt.

Az első komp 06:00-kor indul Tallinn Helsinki.

Az utolsó komp Helsinki általában 18:30-kor indul Tallinn.

Az Ön Tallinn és Helsinki közötti kompátkelés élménye

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Tallinn és Helsinki közötti tengeri átkelés. Ezért leírjuk ezt az egyedülálló utazási élményt, a Tallinnban történő beszállástól a Helsinkiban történő kiszállásig, hogy jobban bele tudjon vetülni a Eckerö Line, St. Peter Line, Viking Line és Tallink tengeri világába. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Tallinnról és Helsinkiról.

Felkészülés a beszállásra Tallinnban

Mielőtt a Tallinn Helsinki kompútra indulna, itt van néhány lépés a beszálláshoz:

  • Bemutatkozás Tallinn kikötőjében / Érkezzen meg Tallinn kikötőjébe jó előre. Kérjük, ezt a Viking Line, Eckerö Line, Tallink vagy St. Peter Line társasággal egyeztesse. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Tallinn - Helsinki átkelésre / Tallinnban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a Viking Line, Eckerö Line, Tallink vagy St. Peter Line jegypénztáraiban a Tallinni kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Helsinkiba tartó kompra / A Tallinni kompterminálban információs üzeneteket sugároznak, amelyek a felszállásra hívják Önt. Ha autóval utazik, a Viking Line, Eckerö Line, Tallink vagy St. Peter Line munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

Tallinn és Helsinki közötti átkelés: a hajó fedélzetén...

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a St. Peter Line, Tallink, Eckerö Line vagy Viking Line hajó szolgáltatásait. Egyesek a pihenőszalonok egyikében szeretnének pihenni, mások a fedélzeten kínált összes szolgáltatást kihasználni, vagy egyszerűen csak élvezni a tenger látványát a hajó fedélzetéről.

A komp megérkezése Helsinkiba

Íme néhány információ a Helsinkii kiszálláshoz:

  • A komp belép Helsinki kikötőjébe / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nem kell sietni. Ehelyett élvezze a hajó fedélzetéről a Helsinkii kikötőbe való érkezést.
  • Ha kabinban tartózkodik. / Ha Tallinnból Helsinkiba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Helsinkiba érkezés előtt kell elhagynia.
  • A hajó elhagyása és Helsinki felfedezése / A hajó garázsából való kihajtás meglehetősen gyorsan megy. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. A Helsinkii kikötő vámosai ellenőrizhetik Önt. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Helsinki már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje