Tarifa
Közvetlen utazás Tanger komp
Tanger
Get prices

Hogyan juthatok el Tarifa és Tanger között a kompon ?

Keresi a tökéletes Tarifa és Tanger közötti kompjegyet? A legjobb helyen jár. A Tarifa és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes módja az utazásnak.

Tudjuk, hogy a Tarifa és Tanger közötti kompút megtervezése stresszes lehet, ezért mindent megteszünk, hogy a Tarifa és Tanger közötti kompút foglalása a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb legyen.

A Vivanoda, a könnyen kezelhető platformunk segítségével összehasonlíthatja a különböző komptársaságok, mint például a FRS Iberia vagy Inter Shipping árait, útvonalait és szolgáltatásait. Így megtalálhatja a legjobb ajánlatot a Tarifa Tanger kompjegyre, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének, akár egyedül, akár párként vagy családjával utazik.

A legtöbb FRS Iberia vagy Inter Shipping hajó olyan fedélzeti szolgáltatásokat kínál, mint például kabinok, éttermek, üzletek, Wi-Fi és sok más. Gyakran mozgáskorlátozottak számára is kínálnak létesítményeket.

A Tarifa és Tanger között közlekedő kompjáratok legjobb ajánlatainak megtalálásához egyszerűen adja meg az utazás dátumát, és indítsa el a keresést a Vivanodán.

Tarifa és Tanger közötti komp információk

Indulási kikötő
Tarifa
Spanyolország
Andalúzia
Érkezési kikötő
Tanger
Marokkó
Távolság
32 km
Komp társaságok
FRS Iberia, Inter Shipping
Az átkelések gyakorisága
18 átkelés naponta
Minimális átkelési idő
1 óra
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Ferry Tarifa Tanger: Viteldíjak, menetrendek és időtartam

A Tarifa és Tanger közötti kompjárat ára egy fő részére 14597 Ft-tól 107556 Ft-ig terjed, ha autó nélkül utazik, ha autóval utazik. Az általunk tapasztalt átlagár Tarifa és Tanger között 56851 Ft között mozog. Az átlagos átkelési idő a kompon Tarifa és Tanger között 1 óra 20 perc. A leglassabb kompjáratok 2 óra perc alatt érnek Tanger-ba, míg a leggyorsabb hajók 1 óra perc alatt érnek Tanger-ba. Az első komp 07:00-kor hagyja el Tarifa kikötőjét. Az utolsó hajó Tanger 13:00-kor hagyja el Tarifa kikötőjét.

Átlagos ár egy Tarifa és Tanger közötti kompátkelés között
56851 Ft
A Tarifa Tanger kompok árkategóriája (Legalacsonyabb ár 1 utas és legmagasabb ár 1 utas és egy személygépkocsi részére)
14597 Ft - 107556 Ft
Átlagos átkelési idő Tarifa Tanger
1 óra 20 perc
Az első Tanger felé induló komp indulási ideje
07:00
Az utolsó komp indulásának ideje Tanger
13:00
Az első komp érkezési ideje Tanger-ba
07:00
Az utolsó komp érkezési ideje Tanger
14:00

Miért érdemes kompra szállni Tarifa és Tanger között?

Akár egyedül, akár párban vagy családdal utazik, a Tarifa és Tanger közötti kompjárat kényelmes és élvezetes megoldás lehet Tanger való eljutáshoz. Íme 3 ok, amiért úgy gondoljuk, hogy a Tarifa Tanger tartó komp ideális módja az utazásnak.

Pihenés a kabinban
Bár a Tarifa és Tanger közötti átkelést nem kell megtennie, ha kabinra foglal, megfosztja magát egy olyan szintű kényelemtől, amelyet csak a komp kínál. A fekvőhelyekkel, saját fürdőszobával, sőt néha még ablakokkal vagy erkéllyel is felszerelt kabinoknak nincs mit megirigyelniük a valódi szállodai szobáktól. Bár éjszakai átkeléskor használatuk sokkal nyilvánvalóbb, nappal is lehet foglalni egyet.
Élvezze a friss tengeri levegőt
A tenger egészségre gyakorolt jótékony hatása már régóta bizonyított. A Tarifa Tanger-i átkelés alatt lépjen ki a FRS Iberia vagy Inter Shipping hajó külső területeire, hogy friss levegőt szívjon. Ez a friss tengeri levegő és a kompot ringató hullámok azonnal megnyugtatják Önt. Tanger tökéletesen zen és energiával telve érkezik meg.
Sokkal kevesebb unalom, mint a repülőn
Általánosságban elmondható, hogy Tanger vagy bárhová máshová a leggyorsabban repülővel lehet eljutni. Viszont az ülésedben ragadsz, bekötve a biztonsági övvel, és gyakorlatilag nincs lehetőséged közlekedni. A Tarifa Tanger kompút során a Inter Shipping vagy FRS Iberia hajóval számtalan lehetőség nyílik arra, hogy éttermeket és bárokat látogasson meg, vagy sétáljon és napozzon a sétány fedélzetén... Teljesen más élmény, mint egy repülőút!

Mely társaságok közlekednek Tarifa és Tanger között?

Ha Tarifa és Tanger között szeretne komppal utazni, számos társaság közül választhat, köztük a FRS Iberia vagy Inter Shipping, amelyek rendszeres járatokat üzemeltetnek a két város között. Az ezen az útvonalon közlekedő különböző komptársaságokról és indulási időpontjaikról itt olvashat bővebben.

FRS Iberia Tarifa Tanger
FRS Iberia
Az FRS Iberia egy spanyolországi székhelyű komptársaság, amely Spanyolország és Marokkó régióit szolgálja ki. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tarifa-Tanger viteldíjakat és foglalhat FRS Iberia jegyet Tarifa és Tanger között. A FRS Iberia hetente 12 átkelés naponta indít Tarifa Tanger, az utazási idő 1 óra. További információ a FRS Iberia-ről
1 óra
12 átkelés naponta
Inter Shipping Tarifa Tanger
Inter Shipping
A Inter Shipping kompjáratokat üzemeltet Spanyolország és Marokkó, beleértve a Tarifa és Tanger kikötői közötti kompjáratokat is. A Vivanodán összehasonlíthatja a Tarifa-Tanger viteldíjakat és foglalhat Inter Shipping jegyet Tarifa és Tanger között. A Inter Shipping hetente 6 átkelés naponta indít Tarifa Tanger, az utazási idő 2 óra. További információ a Inter Shipping-ről
2 óra
6 átkelés naponta

Honnan indulnak a kompok Tarifa városában? Hová érkeznek a hajók Tanger városába?

Tarifa indulási kikötője

A FRS Iberia vagy Inter Shipping kompjai a következő Tarifa kikötőkből indulnak Tanger:

Tarifa
Térkép

Tanger érkezési kikötője

A Inter Shipping vagy FRS Iberia hajói a következő kikötőkből érkeznek Tanger:

Tangier
Térkép
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

FAQ (GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Ha Tarifa és Tanger között közlekedik a komp, akkor a Tarifa és Tanger közötti 32 km-es távolság megtétele legalább 1 óra vesz igénybe.

Ez gyakran függ az évszaktól (télen kevesebb átkelés van Tarifa és Tanger között) és a komptársaságtól (FRS Iberia és Inter Shipping). Tarifa és Tanger között jelenleg 18 átkelés naponta.

Tarifa és Tanger között 2 komptársaság közlekedik: FRS Iberia és Inter Shipping.

Igen, feltétlenül, közvetlen átkelést kínál az FRS Iberia, Inter Shipping.

A foglalás előtt hasonlítsa össze az FRS Iberia, Inter Shipping árait a Vivanoda weboldalunkon. Ezután foglaljon az Ön által választott átkelést egyszerűen és biztonságosan partnerünk weboldalán.

Ha módosítani vagy törölni szeretné Tarifa Tanger kompfoglalását, akkor ezt egyszerűen megteheti, ha kapcsolatba lép partnerünkkel, aki kezeli a foglalását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a viteldíj feltételeitől függően egyes jegyek nem visszatéríthetők vagy nem módosíthatók. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye a jegyfoglaláskor.

A Tarifa és Tanger közötti átkelés során 32 km-t kell utaznia.

Ha hajóval szeretne utazni Tarifa és Tanger között, a legalacsonyabb ár 14597 Ft és a legmagasabb ár 107556 Ft között mozog. Az általunk megfigyelt átlagár 56851 Ft volt.

Az első komp 07:00-kor indul Tarifa Tanger.

Az utolsó komp Tanger általában 13:00-kor indul Tarifa.

Tapasztalja meg a Tarifa és Tanger közötti kompátkelést

Ha először utazik kompon, nem könnyű elképzelni, milyen lehet egy Tarifa és Tanger közötti tengeri átkelés. Annak érdekében, hogy jobban beleélhesse magát a FRS Iberia vagy Inter Shipping fedélzetén a Tarifa Tanger-i hajóút élményébe, a Tarifai beszállástól a Tanger-i kiszállásig végigkövetjük az utazás különböző szakaszait. Emellett talál néhány turisztikai és gyakorlati információt Tarifaról és Tangerról.

Felkészülés a beszállásra Tarifaban

Mielőtt elindulna a Tarifa Tanger kompútra, itt van néhány lépés, amit a beszállás előtt meg kell tennie:

  • Bemutatkozás Tarifa kikötőjében / Érkezzen meg Tarifa kikötőjébe jó előre. Kérjük, ezt a Inter Shipping vagy FRS Iberia társasággal egyeztesse. Ezen időszak után a társaságnak jogában áll megtagadni a beszállást.
  • Bejelentkezés a Tarifa - Tanger átkelésre / Tarifaban mutassa be személyazonosító okmányait (útlevél vagy CNI) és a foglalási számot a Inter Shipping vagy FRS Iberia jegypénztáraiban a Tarifai kompterminálon. Autóval ugyanez a folyamat, de közvetlenül a beszállósávokból. Ön a járművében marad.
  • Felszállás a Tangerba tartó hajóra / A Tarifai kompterminálból hangüzenetekben hívják fel Önt a kompra való felszállásra. Ha autóval utazik, a Inter Shipping vagy FRS Iberia munkatársai adnak utasításokat a hajóra való felszálláshoz és a járművének a hajón való parkolásához.

Tarifa és Tanger közötti átkelés: a hajó fedélzetén...

Az átkelés során mindenki tetszése szerint veheti igénybe a FRS Iberia vagy Inter Shipping hajó szolgáltatásait. Egyesek a pihenőszalonok egyikében szeretnének pihenni, mások a fedélzeten kínált összes szolgáltatást kihasználni, vagy egyszerűen csak élvezni a tenger látványát a hajó fedélzetéről.

A komp megérkezése Tangerba

Íme néhány információ a Tangeri kiszálláshoz:

  • A komp belép Tanger kikötőjébe / A garázsba csak akkor léphet be, ha a hajó kikötött. Nincs értelme sietni. Ehelyett élvezze a hajó fedélzetéről a Tangeri kikötőbe való érkezést.
  • Ürítse ki a kabinját. / Ha Tarifaból Tangerba utazott a kényelmes kabinban, akkor a kabinját körülbelül fél órával Tangerba érkezés előtt kell elhagynia.
  • A hajó elhagyása és Tanger felfedezése / A hajó garázsából való kihajtás meglehetősen gyorsan megy. A gyalogos utasok még gyorsabban kijutnak a hajóról. A Tangeri kikötő vámosai ellenőrizhetik Önt. Végre elhagyhatja a kikötőt, és Tanger már várja Önt!

Keresés szűrők

Szállítási mód
Indulási idő
Érkezés ideje