Utazás Tunézia komppal

Tunézia utazni komppal kiváló választás! Tunézia 4 hajótársaság (Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries vagy Corsica Linea) szolgálja ki. Ezek a társaságok 6 kompjáratot üzemeltetnek Tunézia, amelyek Trapani, Tunisz, Genova, Palermo, Salerno, Marseille és Civitavecchia kikötőit szolgálják ki.

Ahhoz, hogy biztosan olcsó kompjegyet találjon Tunézia, javasoljuk, hogy használja keresőmotorunkat, amely összehasonlítja a Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries és Corsica Linea ajánlatait, árait és elérhetőségét.

Az évszaktól függően 3 országból (Olaszország, Tunézia és Franciaország) naponta több mint 3 átkelés naponta kínálunk, így számos lehetőség áll rendelkezésére a Tunézia tartó kompátkelés megtervezéséhez.

A leggyorsabb átkelés 10 óra tart (Palermo - Tunisz) 317 km távolsággal, a leghosszabb 27 óra (Civitavecchia - Tunisz) 605 km távolsággal.

Komp Tunézia számokban

Országok
Olaszország
Tunézia
Franciaország
Az átkelések száma
3 átkelés naponta
Kikötők száma
7
A kompjáratok száma
6
A komptársaságok száma
4
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Fontos kompátkelések Tunézia

Keresse a Vivanoda keresőjével a leggyorsabb, leghosszabb vagy leggyakoribb kompjáratokat Tunézia. Hasonlítsa össze az Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries és Corsica Linea ajánlatait, és foglaljon jegyet Tunézia.

A legnépszerűbb kompútvonalak Tunézia

Tunézia tartó kompot keres? Fedezze fel a legnépszerűbb útvonalakat, amelyeken az ország különböző részei és külföld között hajózhat. Akár szigetekre, történelmi kikötőkbe vagy festői tengerpartokra szeretne eljutni, a kompok kényelmes és kényelmes utazási módot jelentenek Tunézia.

A népszerű Tunézia kompútvonalak között olyan úti célok szerepelnek, mint Trapani, Tunisz, Genova, Palermo, Salerno, Marseille és Civitavecchia, és még sok más. A modern Tunézia kompok nagyszerű felszereltséget és szolgáltatásokat kínálnak, a kényelmes kabinoktól kezdve a fedélzeti éttermekig és az egész családnak szóló tevékenységekig.

Használja viteldíj-összehasonlító eszközünket, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat a Tunézia kompjegyekre, és megtervezze utazását. Könnyen használható keresőeszközünkkel számos komptársaság, köztük a Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries vagy Corsica Linea ajánlatát és menetrendjét találhatja meg. Biztosan lesz olyan ajánlat, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Keressen mind a 6 kompútvonalon!

Hajó Tunézia Olaszország

Trapani Olaszország
Tunisz Tunézia
 • Grimaldi Lines Trapani Tunisz
  Grimaldi Lines
  247 km
Genova Olaszország
Tunisz Tunézia
Az 39565 Ft
 • Grandi Navi Veloci Genova Tunisz
  Grandi Navi Veloci
  3 átkelés hetente
  22 óra 20 perc
  852 km
 • CTN Tunisia Ferries Genova Tunisz
  CTN Tunisia Ferries
  852 km
Palermo Olaszország
Tunisz Tunézia
Az 14597 Ft
 • Grimaldi Lines Palermo Tunisz
  Grimaldi Lines
  2 átkelés hetente
  10 óra
  317 km
 • Grandi Navi Veloci Palermo Tunisz
  Grandi Navi Veloci
  1 átkelés hetente
  11 óra
  317 km
Salerno Olaszország
Tunisz Tunézia
Az 17670 Ft
 • Grimaldi Lines Salerno Tunisz
  Grimaldi Lines
  2 átkelés hetente
  22 óra
  586 km
Civitavecchia Olaszország
Tunisz Tunézia
Az 18822 Ft
 • Grimaldi Lines Civitavecchia Tunisz
  Grimaldi Lines
  2 átkelés hetente
  17 óra 30 perc
  605 km
 • Grandi Navi Veloci Civitavecchia Tunisz
  Grandi Navi Veloci
  1 átkelés hetente
  27 óra
  605 km

Hajó Tunézia Franciaország

Marseille Franciaország
Tunisz Tunézia
Az 45327 Ft
 • Corsica Linea Marseille Tunisz
  Corsica Linea
  3 átkelés hetente
  21 óra
  829 km
 • CTN Tunisia Ferries Marseille Tunisz
  CTN Tunisia Ferries
  2 átkelés hetente
  20 óra
  829 km
Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

GYIK a Tunézia irányuló komputazással kapcsolatban

Egyszerűen keressen a Vivanodán Tunézia tartó kompokat a 6 általunk kínált útvonal között, és hasonlítsa össze az árakat. Végül válassza ki a kívánt kompátkelést és foglalja le.

Tunézia 4 komptársaság üzemeltet kompjáratokat: Grimaldi Lines, Grandi Navi Veloci, CTN Tunisia Ferries és Corsica Linea ...

A Trapani-Tunisz, Genova-Tunisz, Palermo-Tunisz és Salerno-Tunisz a legnépszerűbb kompútvonalak az utazók körében.

Kompok Tunézia - Hasonlítson össze és foglaljon olcsó jegyeket

Hajóút Tunézia-ba

Tunézia: Látogass el az országba a komp után

Ha Tunéziába szeretne utazni, az egyik legkényelmesebb és legélvezetesebb megoldás a komp. Amellett, hogy egyedülálló utazási élményt nyújt, a komp kényelmes és gazdaságos módja az ország bejárásának. Íme néhány hasznos információ a tunéziai komputazásról.

Először is, Tunéziában több olyan kikötő is van, ahol kompra szállhat. A legnépszerűbb kikötők Tunisz, La Goulette, Sousse és Zarzis. A fő komptársaságok a CTN (Compagnie Tunisienne de Navigation) és a Corsica Linea.

Tunéziát több kompjárat is összeköti Európával, köztük a Tunis-Marseille, a Tunis-Genf és a Tunis-Palermo járatok. Ezeket a vonalakat a CTN és a Corsica Linea üzemelteti. Tunéziát más Maghreb-országokkal, nevezetesen Líbiával és Algériával is összekötő kompjáratok közlekednek.

A tunéziai kompok modernek és kényelmesek, számos szolgáltatással várják az utasokat. Saját kabinokra, éttermekre, üzletekre és pihenőhelyekre számíthat.

Ha Tunéziában utazik komppal, legalább két órával az indulás előtt meg kell érkeznie a kikötőbe, hogy a beszállási formaságokat elvégezze. Érvényes útlevelét vagy személyi igazolványát is magával kell vinnie.

Ami a viteldíjakat illeti, a tunéziai kompjegyek ára a kompjárat vonalától, a hajótársaságtól és a választott kabin típusától függ. Az árak jelentősen eltérhetnek, de általában véve meglehetősen kedvezőek.

Végezetül, ha Tunéziát szeretné felfedezni komppal, számos népszerű úti cél közül választhat, mint például Djerba szigete, Sousse városa és Hammamet üdülőváros. Tunézia tele van lenyűgöző történelmi és kulturális látnivalókkal is, mint például Karthágó romjai és Tunisz medinája.

Kompok keresése
Szálláshelyek keresése és foglalása

Az összes Tunézia kompjárattal rendelkező kikötő

Minden ország, amely Tunézia kompjárattal van összeköttetésben

None

None
None
None