Hogyan juthat el Belgium?

Akár tapasztalt utazó, akár első Belgium útját tervezi, gyakran bonyolult megismerni a különböző közlekedési megoldásokat, amelyekkel eljuthat ebbe az országba és közlekedhet Belgium.

A Vivanoda segít Önnek megtalálni a legjobb közlekedési lehetőségeket Belgium, és megkönnyíti utazását olyan kulcsfontosságú városokba, mint Brüsszel, Charleroi, Antwerpen vagy Liege.

A Vivanoda lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa a különböző közlekedési lehetőségeket a Belgium utazásához, függetlenül attól, hogy repülővel, vonattal, busszal vagy telekocsival utazik. Összegyűjtöttünk minden szükséges információt, hogy segítsünk kiválasztani az Ön igényeinek és költségvetésének legmegfelelőbb útvonalat és közlekedési eszközt. Az egyes közlekedési eszközökhöz tartozó főbb közlekedési társaságokat is felsoroltuk, mint például Jetairfly, Pegasus, bmi Regional, Thalys, Deutsche Bahn, Eurostar, FlixBus, Eurolines, ALSA, P&O Ferries és TransEuropa Ferries, így könnyedén lefoglalhatja utazását.

Vonatjegyek Belgium

A vonat nagyon kényelmes módja Belgium felfedezésének, gyors összeköttetésekkel a főbb városok között és látványos panorámával. Thalys, Deutsche Bahn és Eurostar nagysebességű vagy regionális vonatai rövid idő alatt összekötik az olyan városokat, mint Liege.

Buszjegyek Belgium

Az autóbusszal való utazás Belgium kiváló választás azok számára, akik a saját tempójukban és túl sok pénz kiadása nélkül szeretnék felfedezni az országot. FlixBus, Eurolines és ALSA buszai a legtávolabbi városokat és településeket, például Liege, Antwerpen vagy Charleroi is összekötik, egyedülálló és hiteles élményt nyújtva.

Repülőjegyek Belgium

A Belgium történő repülés számos úti célt kínál, mint például Brüsszel, Charleroi vagy Antwerpen. Az olyan légitársaságok, mint Jetairfly, Pegasus és bmi Regional számos európai városból kínálnak közvetlen járatokat, így nagyon rugalmasan tervezheti meg utazását.

Utazás Belgium Magyarországról

Vonatok, buszok és repülőjegyek Belgium - Árak és olcsó jegyek összehasonlítása

Utazás és közlekedés Belgium területén

Belgium: Mit érdemes megnézni és csinálni?

Üdvözöljük Belgiumban, a sör, a csokoládé és a chips országában! Ha látogatást tervezel ebbe az Európa szívében fekvő kis országba, íme néhány látnivaló, amit nem akarsz kihagyni.

Brüsszel Belgium fővárosa és az ország legvilágpolgáribb városa. Tele van múzeumokkal, történelmi emlékművekkel és turisztikai látványosságokkal. A kihagyhatatlan látnivalók közé tartozik a Grand-Place, a világ egyik legszebb tere, a Manneken-Pis, Brüsszel emblematikus szobra, a Képregénymúzeum, a Magritte Múzeum, a Királyi Palota és még sok más. Brüsszelben metróval, villamossal és busszal is közlekedhetsz.

A Brüsszeltől körülbelül egy órányi vonatútra fekvő Brugge-t sok csatornája és hídja miatt gyakran nevezik "Észak Velencéjének". A város az UNESCO Világörökség része, és híres történelmi épületeiről, macskaköves utcáiról és romantikus hangulatáról. Brugge látnivalói közé tartozik a Belfry, a Szent Vér Bazilika, a Groeninge Múzeum és a Csipkemúzeum. Brugge-ben vonattal, busszal vagy taxival lehet közlekedni.

Antwerpen egy másik népszerű úti cél Belgiumban. Európa egyik legnagyobb kikötőjéről, valamint divatbutikjairól és gyémántkereskedőiről ismert. Antwerpen kötelező látnivalói közé tartozik a Notre-Dame-székesegyház, a Piactér, a Rubens-ház, a MAS Múzeum és az antwerpeni állatkert. Antwerpenben villamossal, busszal vagy kerékpárral is közlekedhet.

Gent történelmi város Belgium flamand régiójában. Középkori váráról, érintetlen belvárosáról és a Szent Bavo katedrálisáról híres. Gent további kihagyhatatlan látnivalói közé tartozik a Beguinage, a Szépművészeti Múzeum és a Belfort-torony. Gentben villamossal, busszal vagy kerékpárral is közlekedhet.

A Belgium vallon régiójában található Liège városa is megér egy látogatást. Fellegváráról, karácsonyi vásáráról, múzeumairól és művészeti galériáiról ismert. Liège további látnivalói közé tartozik a Place Saint-Lambert, a Curtius Múzeum és a Parc de la Boverie. Liège-ben vonattal, busszal és villamossal is közlekedhet.

Belgiumban a tömegközlekedési eszközökkel, például vonatokkal, buszokkal, villamosokkal és földalatti vonatokkal könnyen közlekedhet. Autót vagy kerékpárt is bérelhet, hogy saját tempójában fedezze fel az országot. Ha szeretné megkóstolni a helyi konyhát, ne hagyja ki a belga sült krumplit, a gofrit, a kagylót és természetesen a belga sört.

Belgium szóló jegyek keresése és keresése
Szálláskeresés Belgium

None

None
None
None